💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 161
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 885
Как да ми се издига Павел , като първи почна със схемите и въпреки гръмките думи , че най -слабите ще трябва да си ходят на пангара е  все Светлин.

Светлин досега не е бил на елиминации.Павел е ходил 2 пъти,Гешев също.
Наталия - Микяй,оди на елиминации да ми спасиш задника,да си герой на народа.
Микяй едваа я търпи,милия. Laughing Гешев изпада във вътрешен ужас само като й чуе гласа.Павката поне слуша,усмихва се и отвръща с насмешка.

Аз съм Наталия да отпадне утре,но пък втората битка била уж много тежка.Звучи ми като да е битка между двама мъже.Ще видим.

# 886
Наталка е много слаба ,няма смисъл да се мъчи,само устата и знае много,Светлин още в началото според мен направи грешка.Светлинка как си помисли да играеш с най-слабите жени,добър си на арената ,но стратегията ти за игра много зле.

# 887
Че кой спира жените и те да правят така. Вкарани са по равен брой

Е как кой ги спира? Те се опитват, ама гледай само в коментарите какво става. Джеферович пробва в преден сезон, ауу вой голям, горкичкия Фифо… несправедливост голяма. Сега и Силвия опитва…мани я тая лелка с пижама. Една мацка тук се обяви за антифеминистка (даже не съм сигурна знае ли какво е феминизъм и какво е означавало в историята на жените) … Та така, женска коалиция на кукуво лято ще видим 😉
Е ,ако едни коментари във фейса ги спират, значи не искат наистина 90 к

# 888
Моля оценете епизод 24 четвъртък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с
повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 889
Абсолютно никой не ме дразни от Дръзките. Само адмирации. Съветите им за мен са едни от най-цивилизованите които съм виждала в игрите. И о чудо, оставят дори Ралица/продукцията без думи:
Ралица - “Гешев, нарочена ли е Наталия?”
Гешев - “ Да”
Ралица - ?!!!…
И въпреки, че номинираха Светлин, за когото стискам палци, няма как да ги упреквам. Защото са прави, играта е на коалиции и ако си в отявлено по-слабата отиваш на елиминации, вярваш, че ще спечелиш и ще се върнеш по-богат. И след това се мъчиш да промениш нещата в своя полза.
Наталия, разбира се има правото да използва всички средства за да се спаси. Не вярвам да си е мислела, че някой доброволно ще се предложи да иде на битка вместо нея, но не пречи да опита. Не съм сигурна обаче дали трябваше пред всички да споделя, че вижда Деси и Маги като следващите в списъка. Павката много бързо я контрира, че не е изгодно за никого да рискуват Деси, като пъзелиста на племето. Интересно ми е каква ще е стратегията на Деси, защото за разлика от Маги, не е като да не ги мисли нещата. Вероятно ще зависи от това кой ще се върне от елиминации и евентуално кой ще дойде от блатото.
А Светлинчо, миличкия, го изкараха рицаря на сините дами, а той май мислеше да си е само рицаря на Рени Joy

# 890
Силвия няма как да избере сама Виктория, нали още два гласа и трябват.

За сефте Ралица толкова да ме радва на съвет.💖 Браво !!!  Много ми се напълни душата как ги подпука дървените философи от зелените.

А Викито като толкова е искала да бъде номинирана заради грешката си, (че чак се извинява на Калоян), защо не е предложила на собствената си коалиция да я номинира, така щеше да иде със Силвето на елиминационна. Ама не и тя знае само как да върти очи и да мрънка по синхрони. Всички сезони едно и също " на приказки всите сме много силни, ама на действия ич ни нема "...Язък и на височката за красивото плуване.

А Калоянчо в първи сезон ли си мисли че участва , че чак го играе обиден от номинацията. То друг избор почти нямаше . Изборът беше между трима и Силвия подробно го разясни. И да от тримата логично беше да е той, изключваме Каролис заради пъзелите ( на капитанската се доказа ).  Между него и Радито извинявам се , ама той е по- лесният противник.  А и без да се обижда, защото той сам се хвана на хорото. Защо не даде глас за  височката жена, нали уж не искал силни да се пращат за да не се отслаби племето !?  Или и той на приказки едно, а пък на действия друго.

Наталия и тя все едно е в сезон 1, защо я били номинирали.🫣 Хич не я изслушах направо превъртях края на съвета. То при тях беше ясно кои ще са номинираните, още от миналата седмица.

Браво на Венци, Добрин и Малвина- страхотно представяне. Особено на Венци , че хахавата Миряна хубаво го прецака с кръста.

Браво и на Гешев, Маги и Наталия геройски се " биха ".

И специално Браво на Кралев, че въпреки трънчето в петичката и ръкавичките ,които се хлъзгат издържа горе-долу 2 минутки.😉

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 01:15 от Joy 05

# 891
  • София
Джойче, Виктория предложи на всички още на предишната битка да я номинират...изпуснала си го.

# 892
Джойче, Виктория предложи на всички още на предишната битка да я номинират...изпуснала си го.
А бе тя , че предложи, предложи. Лошо няма. Те всички са големи герои и се предлагат, като са сгафили... Ама аджеба, като са говорили предварително, че Силвия сама ще си избира опонента, що не е казала Викито : а бе сгафих гласувайте за мен и така двете ще идем. Не вярвам да се е случило. Нали по- лесно после да се извиняваме на мъжете, че Силвия ни е накарала. Тя нали е най- черната и химна не пее, знамето не носи, стратегиите на Раду не оспорва...Що пък пак да не е виновна и тя за Калоян.
Много е лесно да си миеш ръцете с друг, топ социална игра му викат. Мартинча от миналият сезон на финал отиде с такава.

# 893
  • София
Без изненади за мен днес освен съвета на силните. Наистина мъжлетата в племето на токсичните с цялата си наглост зашиха номинация на Силвия. Не знам с какви очи номинират най-добрия си воин. Ама то съдбата си знае работата...
Изненадах се и от избора на Силвето. Трябваше да посочи Караолис, за мен е по-преодолим. Но да, почти на кантар са нещата. Вярвам, че ще се спаси.
И нямам търпение да дойде момента в който принципните и честни мъже ще теглят шута на Вики и дано да е преди Пелипенко, че да и стане още по-гадно. И двете са ми излишни.

Играта беше дадена специално за гордите да спечелят, то беше очевадно. Поредно голямо браво и 'шапо' за Венци как беше прецакан само от хахавато Мирянче (не го пиша с лошо) и въпреки това оцеля. Малвина и Добрин железни.
НО, браво на Наталия, големия герой в тази битка. На втора игра с баланс блести, явно тя е била силното звено в онази битка в морето и е подпирала Павката. Откъде вади тази сила и воля с тези килограми. Просто респект!
В никакъв случай не я обвинявам, че след това опита всичко за да се спаси, но мъжете не се пропукаха, въпреки че ги удари по-най-свидното. Морала и геройския образ. Много е хитра Наталия и не се дава. Писах вече за това. Нека младите момичета да се учат от нея, как човек трябва да се бори и да се отстоява. А не да се тръшкат и да реват.
Разбира се, в никакъв случай няма да обвиня мъжкото трио, че въпреки всеотдайната и борба на кръста не се смилиха над нея. И бяха в пълното си право да я номинират. Съжалявам, но това е играта. Няма как да се сърди.
Гешев го каза кратко и ясно: 'Да' Този отговор ще остане за историята. Ралица беше шокирана, хаха.
И фактите казват, че и Гешев и Павел са ходили вече на елиминационна битка. Само Микяй и Светлин не са. И не си спомням да са се оплаквали толкова.
Простичко е в случая, защото имаме класически сблъсък на две силни коалиции. Едната беше в малцинство по стечение на обстоятелствата. Малшанс за тях. Това е. Кратко и ясно. И дали ако Рени и Иванина бяха все още в играта щяха да се смилят над Гешев и Павката, защото Микяй щяха да си го пазят и да пращат нон-стоп тях двамата. Значи така може и е честно?

Не знам каква ще е играта утре, но обикновено са статични и по-кратки като са четирима. Залагам, че Силвето ще  демонстрира класата си и ще се спаси още на номинационната, за да не я мисля после.
Наталия ще отпадне. С тези трима съперници няма шанс. Но ще отпадне с гордо вдигната глава и ще остави следа в този сезон. Поне според мен.

# 894
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Наталия, разбира се има правото да използва всички средства за да се спаси. Не вярвам да си е мислела, че някой доброволно ще се предложи да иде на битка вместо нея, но не пречи да опита.
А според мен баш си го мисли. Виж как смята и приема за напълно в реда на нещата Светлин да е номиниран, явно защото е мъж и очевидно е длъжен да се изправи с голи гърди пред амбразурата, само за да запази нея, принцесата, която кой знае с какво е ценна за племето. През цялото време, докато обсъждаха двамата стратегията, тя целеше да спаси само и единствено себе си, не и него.
А глупостите, които изговори бяха толкова зверски и по толкова много различни начини грешни, че беше жалка за гледане. Чак ми стана неудобно заради нея. Оказа се, че не е никак удобно да се озовеш в чужди обувки.

Дяволо, играта утре е тази с нареждането на плочки с букви върху клатещата се маса, така че нищо не е сигурно, за съжаление. Знаеш, че в тази игра може да има изненади. Аз лично не мога да преценя кой би имал най-стабилна ръка.

# 895
Наистина мъжлетата в племето на токсичните с цялата си наглост зашиха номинация на Силвия. Не знам с какви очи номинират най-добрия си воин.………

Разбира се, в никакъв случай няма да обвиня мъжкото трио, че въпреки всеотдайната и борба на кръста не се смилиха над нея. И бяха в пълното си право да я номинират.

Значи  едната мъжка коалиция може да номинира жена, а другата не може. Щото е Силвия или ...
Още по смешна ми става Силвия с тая пламенна защита.
Чувствала се на 20. Прекрасно. Но не можеш да накараш никой да те възприеме така.  Най много да станеш за присмех. Изглеждай добре, поддържай се, но не се срамувай от годините си.
Чувството и за хумор изобщо пък и не подлежи на коментар.

# 896
Силвия е нелепа, но просто ми е жал. Дори не ми се пише за нея.

# 897
Никой не пречи на женската коалиция да номинира мъж, и Джеферович и всяка друга коалиция го правеха. Отнасяли хейт, и какво, това не им пречи, Раду също отнася хейт, ама си върти играта. Проблемът е, че освен коалиция трябва да имат и силни играчи жени, само с коалиция е до време. Другият проблем е, че самите жени осъзнават, че им трябват мъже, по простата причина, че някои игри са силови и от това зависи на коя територия ще са, а също и жените често са непостоянни, поради емоции, които се оставят да ги владеят се обиждат една на друга за незначителни неща и менят коалиция и мнение. А накрая думата има и продукцията, много е изгодна картата на пренебрегнатата жена и не допускат жена да стане финалист, макар че за мен до тук единствена с възможности за победител беше Ваня.

# 898
Жените като си изгонят силните мъже, да ги питам на кои блата и плажове ще гният.
Не си ли спомнят в миналия сезон женското племе за коя дестинация беше абонирано.
И да кажа за Митко колко добро и стабилно момче е. Без вина беше натирен на блатото, но си е запазил оптимизма (знаем Цецо как беше изхвърлен от продуцентите), дори утешаваше и Анита.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 08:36 от mery_poppins1

# 899
Наталия изобщо не ми беше пример, то хубаво да опиташ, ама в един момент ставаш жалък.

Общи условия

Активация на акаунт