💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 241
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 200
Колвам новото правило в понеделник - "Който искаше да заложи на Томи в кастинг битката, ще получава кралски пир 2 седмици" . Неслучайно питаха, дали някой е искал да заложи на него. И продукцията е била наясно, че Захранката е жив ташак, ама те си го знаят от миналия сезон.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 21:25 от tfn2k

# 1 201
Единици разбирали в темата от двигателна култура и тяхното мнение е меродавно и авторитетно Simple Smile
Това изказване  е , като  на Кралев опорките и самочувствието.
И разбиращите определиха Десислава за не много силен играч ( затруднявала се на халките ) ,  Гешев за най-добрия играч, че чак и с харизма   (играч  падал на халките първите игри и  “прекрасна” социална игра  ) , Павел за топ играч на всички елементи Simple Smile , чак щял да е един от най-добре представящите се ако беше в друг сезон.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 21:35 от gerido

# 1 202
  • Stockholm
Чухте ли какво каза Димо в началото: "Следващото лято в сезон 7", т.е за All-stars ще има да чакаме Joy

Ахаха, докато дойде All stars след около десетина години, те ще се изпоженят, ше си народят деца и ще се ошишкат Joy All stars 40 +

# 1 203
Аз пък заложих на Томи още като му видях краката. После по време на битката,  се сетих, че Наталия и тя стигна далеч на това трасе, а слабичкия Светълчо го мина с 20кг. жилетка, тогава си казах, ми тези големи слабаци! Останах много доволна, че Томи победи, без капка жал към Жълтите. Всъщност дожаля ми само към Венци, като каза, че явно в игрите на глада, той няма да яде този сезон. Все пак поне е там.
Останах с впечатление,  че другата седмица, все пак ще има някаква храна, за някои, дано Венци да е сред нахранените, защото много му симпатизирам, как разсъждава на синхрони, върху феномена на сезона, великия Льольо Розе.

# 1 204
  • Germany
Много сте се разглезили вие. Допреди 1-2 сезона единици жени минаваха на халки, че и мъжете падаха.

# 1 205
Само на Кральольо и Венци да дадат храна.

Добрин още ли е в игрите?

# 1 206
Точно и аз това щях да пиша, за мен най - подготвеният женски каст от всички сезони е тазгодишният. Та тя една шахматиска може да победи повечето жени от предни сезони. Браво на момичетата !

А за Силвия VS Денислава. Аз Силвето съм я виждала на 20тина, ама Денислава на 45 не съм. Та дотогава Силвия е номер 1 в моите класации.😉😁

# 1 207
Това,че минават халки,не ги прави най-силният каст.
Аз все си мисля,че най-добрите жени бяха в сезона на Дидо 4.

В актуалният такъв виждам едни ревли или такива,които се държат така,все едно всички са им длъжни.
На пъзели освен Деси и Миряна,друг не ходи.Мъкнене на тежко(да не е групово),освен Наталия не сме видяли.
Плуват добре 2-3,другите колкото да не се удавят.
Силвия най-много се откроява без обаче да е показала умения в много елементи.

# 1 208
  • Буркина Фасо
аз не знам защо мъжете трябва да обличат тежки ризи когато се състезават с жени?
не изравняват килограмите си все пак.  ако трябва да е малко по-леко за жените можеше вместо 3 чувала по 30 кг в талигата да бутат 3 по 20 кг,  да премине с 1 варел по-малко, да свали микрофони, камери за да и е по-леко, да си свали дрехите Smiley

# 1 209
  • Варна
Анита не знам дали е недоразумение, но като се сетя за оная мърда от сезон 4 Мирослава ли беше.. ми става лошо.

# 1 210
  • Germany
😆 Аз явно никого не помня, кой е Дидо и коя е Мирослава…

# 1 211
  • Варна
Дидо и аз не се сещам, но Мирослава ли беше,Мирела ли.., една от червените дето се беше залепила за Елица и после за Алекса

# 1 212
Е как сезон 4 кака Веси, Звезда, Виктория, котвата в плуването Елина..., Фейгин и Мани където и двете общо един варел не могат да носят,  да не говорим за най- голямата връзкарка влизала някога в ИВ, която в повечето време само пъзели редеше, освен плуването де ? Тцъ не са моят каст.

# 1 213
Срам не срам , едва по средата на битката си спомних, че съм мяркала Мишо в предните игри. И беше май приятел с едно много дървено момче, което имам смътен спомен, че не понасях

# 1 214
Е как сезон 4 кака Веси, Звезда, Виктория, котвата в плуването Елина..., Фейгин и Мани където и двете общо един варел не могат да носят,  да не говорим за най- голямата връзкарка влизала някога в ИВ, която в повечето време само пъзели редеше, освен плуването де ? Тцъ не са моят каст.
Мда, и аз съм на мнение, че женският каст тая година е най-добрият. Още помня първата игра от миналата година с няква мрежа, как падаха като нарязани картофи във фритюрник една след друга. Тоя сезон даже набедената за слаба шахматистка си минаваше халките с лекота, а предни години се давеха в басейнчето половината и ги беше страх да се качват на арката даже някои...

Общи условия

Активация на акаунт