💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 4 (07.10 - 14.10)

• 68 217
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Germany
🤣🤣🤣ще станем за смях тук, никой нищо не помни е работата
От миналият сезон се чудя дали Мишо си скуби веждите, много са му хубави. Е как Мишо е брат на Радо, но според мен Радо беше по-добър.

# 1 216
  • Stockholm
Аз се сетих за Мирослава, после участва и в Хелс китчън-абсолютен антииграч, вървеше напред само защото се беше намърдала в коалиции и изключително отговорна за това, тарикатът Алекса да спечели. Но за Дидо не се сещам, нямало е такъв в игрите.

# 1 217
Определено тазгодишния каст откъм физическа подготовка цялостно е най-добър от сезоните, за жените особено се набива на очи, но и мъжете . Като единици може и да има по-добри някои от предните сезони -Фифо, Гого, Андрей , но такова общо високо ниво нее имало. В предните сезони имаше някакви парашутисти които не е ясно за какво са там ,сега не мисля

# 1 218
Да точно това е Мирослава и тя беше една от малкото които могат да минават халки в нейният сезон и арката.Средна работа на баланс и имам някакъв спомен ,че преди участието почнала да тренира плуване затова не беше нещо какво да е и в това. Но то в техният сезон ,като цяло жените освен Джаф, Зорница и Мишето не бяха добри плувкини. По мой спомен де. Но пък за сметка на женският ,мъжкият каст са легенди. 😉 И моя любимецът от всички сезони досега. The best of the best : Гого .❤️ 😁

# 1 219
Фифо,Фифо ,не Дидо 😃
Буквите са една до друга!

# 1 220
Знаете ли коя плуваше добре- една моделка дето влезе с гаджето си в миналия сезон, не го помня него как се казваше изобщо. Даже си спомням той на един синхрон как казва- И аз я гледам Мудева ми тя как плува по-добре от мен! Чак той беше изненадан. Тя в никакъв случай не беше плувкиня,  но и аз се сюрпризирах, че се справяше доста технично (понеже и аз плувам понякога, та забелязвам).
Друго, което си мисля- ние възхваляваме Фифо и сие, ама с всеки сезон играчите задобряват,  дали тези дето са се откроявали преди, ще блестят в ол старса

# 1 221
Не знам , но на мен нещо ми е скучен този сезон, а вече мина доста време. Дори имената на някои не знам или бъркам, изобщо ...Тези повтарящи се игри, никакви правила (ама съвсем), този Димо дето все се дере и издава често кой как да се справи, ако му е любимец или са му казали. За едни има правила, за други същите не важат, за трети как дойде, изнервящо и несериозно е. Тези очукани варели вече ще почна да ги сънувам. Само силови игри за теглене и блъскане, мухи , комари, хора изглеждащи все едно в концлагер били, някакви жени искащи мъже да се бият , за да се класирали, а те да са публиката и това вече пореден сезон. Помня когато Юли го пращаха всеки път на битки жените, печелеше им резиденцията, после ходи да се бие и елиминира две племена до сливането. Ама там женско царство и какво...класира се една певица Анка в шестицата май  (дето половин сезон изкара в болница уж и я забравихме, а другата беше ...чудо, дори Мани не може да я стигне от следващия сезон)
И все пак бяха в първи сезон балансирани игрите и за мъже, и за жени имаше части от играта (ако изостанеш на единия компонент, на другия наваксваш според пола) , имаше плуване, имаше някаква тръпка. Все по-зле стават нещата, а сега пък само варели гледам и халки, бутане, теглене, пъшкане и това е. Това ловкост, съобразителност, бързина, толкова зле подбрани игри не е имало досега.
Силвия е супер подготвена (годините дори не ги отчитам) с хъс, с мисъл, социалната игра...еми всеки с характера си-не съм я чула да обижда, да подиграва...Наталия или каква беше там последната отпаднала, ама мъжете, ама жените..ама добре беше кога пращаха Гешев и Павката на елиминации, тогава беше супер и нормално. Да беше се спасила, като Силвия, това не е мъкнене и блъскане, ама...Ни една жена не ми прави впечатление освен Силвия на трасе. Не само е добре физически, но и мисъл вкарва доста често да си улесни играта и дори вече я гледат и правят , като нея другите. Онова високото девойче пък изобщо ...какво е покрило и закрило да се класира не знам, ама е тежест за отбора отвсякъде. Другите са ми...някакви пълнежи за цвят да има и жени. Уж силно почнаха, уж ми харесаха в началото, викам си ще е интересно , но за първи път нямам някакви любимци или някой да викам за него. Гешев ми харесва , но ще го клъцнат, ако не съотборниците, то продукцията.
Миналият сезон поне смешки имаше с мъжете-амазонки. Сега и смешно не ми е. Цецо, ако го бяха оставили щеше дори да има повече интерес и драма в битките, Рълев много добър, Момчил и той беше на ниво изобщо..имаше някакъв цвят там, предишните Фифо, Гого, Жорката ..е и кралица Джафа с феминистките си теории издрапа почти до...бях се уплашила , че ще я направят победител, като Добрин първи сезон като нищо.
Сега...четири локации (като миналия сезон де), но и цяло племе излъгано и за ден привикано да се подиграят...бе направо ...все по-зле става. Само варелите ще са вечни-очукани и боядисани.
Съсипаха хубавото предаване тези некадърници, а толкова хора искат да участват, други да ги гледат, накрая...едно голямо нищо. Разочарована съм, дори и не следя вече какво става, то 2 дни една и съща игра, Димо и Ралица ми омръзна да ги гледам, дори ме дразнят, бе вече нищо не ми харесва, яд ме е много, защото с интерес го чаках сезона и накрая....подигравка и с участници, и със зрители.

# 1 222
  • Germany
Знаете ли коя плуваше добре- една моделка дето влезе с гаджето си в миналия сезон, не го помня него как се казваше изобщо.
Е, как може президента да не помниш😆

# 1 223
Що сълзи изрева,  а вие да го забравите Grinning

# 1 224
Фифо,Фифо ,не Дидо 😃
Буквите са една до друга!
За тези, дето пишат на фонетика, да.  За тези на БДС (като мен) буквите са доста раздалечени Grinning Grinning Grinning

# 1 225
Не знам , но на мен нещо ми е скучен този сезон, а вече мина доста време. Дори имената на някои не знам или бъркам, изобщо ...Тези повтарящи се игри, никакви правила (ама съвсем),
Споделям със съжаление същото чувство. Не ми е забавно. Не ме вълнуват. Тази вечер направо намирисваше на "нафталин". Не обичам да заплашват хората с глад. Тази страна на ИВ винаги ме е притеснявала. Самите игри са еднообразни. Липсва какъвто и да е хумор или забавни моменти. Лошо заснето. А наистина харесвах ИВ и съм гледала всички сезони  детайлно (без този с Милен като победител, но тогава май заради Ковид се занимавах с други неща). По принцип не гледам ТВ. ИВ беше останал малък остров на есенна забава със захлаждането на времето. Но сега ми е скучно. Доста се бях въодушевила с първия епизод- да, кастът изглежда силен, но може би това, което липсва са интересните характери. Ако анализирате повечето от участниците- речниковият им запас е ок.100 думи. Не научаваме историите им от предаването. Много липсват добрите морски игри. Някакви Велики метални стени. Може и просто да ми е такова настроението...Лека вечер!

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 00:07 от victoria vassileva

# 1 226
Чухте ли какво каза Димо в началото: "Следващото лято в сезон 7", т.е за All-stars ще има да чакаме Joy

Както са го подкарали, половината участници ще са в пенсионна възраст докато дойде време за All-stars;)

# 1 227
Чухте ли какво каза Димо в началото: "Следващото лято в сезон 7", т.е за All-stars ще има да чакаме Joy

Както са го подкарали, половината участници ще са в пенсионна възраст докато дойде време за All-stars;)
Каква прекрасна идея- тогава и списващите тук ще можем да се запишем. Но се чудя каква ще е тогава силната ми страна. Може да направят сезон на активно списващите в bg mamma. С тихи настолни игри.

# 1 228
Най ми е притеснително, като не помня някой персонаж плюех ли го , защитавах ли го , лоша работа, чак се ориентирам по някои съфорумки, с които имаме сходни вкусове Joy . Абе Мишо , Мушо ,брат му  , ама кой не помни Мани, кой не е слушал за нея Joy

# 1 229
Той и Момчил им го каза: Аз откакто съм се родил, се подготвям за Игри на волята.

....

Общи условия

Активация на акаунт