Бебе да гушка всяка от нас, това пожелавам си аз. ~бебеправене 611~

• 31 453
  • 921
  •   1
Отговори
# 405
Съншайн, успех и много борбено да се окаже вашето ембрионче! От останалите пункции имаше ли нещо за изследване, че вече не помня?
Потребител, успех и удвояващо се ЧХГ!

# 406
Потребител , и аз я виждам .
Стискам палци за кръвния . Пусни и Прогестерон Също късмет и двойно чхг днес на Мамабеър и на Кенди  .

# 407
Потребител , вижда се чертичката , стискам палци 🤞
Имам още един петдневен  балансиран ембрион от предната пункция и две шестдневни неизследвани от първата пункция .

# 408
Лоши новини момичета, не е удвоено ЧХГ. Чакам обратна връзка от доктора, за да знам какво следва.
13.10 - 528.9
15.10 - 743.5

# 409
Sunshine Хубави резултати. Дано имате успех още с първият трансфер.

Потребител И аз съм за пускане на кръвни изследвания. Късмет и на теб.

Ванила Чакам те с хубави новини за ембриончетата.

Кенди Чакаме новини от док. Дано всичко се развие по най-добрият начин при теб.

Mamabear Ти ще пускаш ли днес кръвни.

АА Съжалявам за отрицателният тест при теб. Дано скоро имате успех.

# 410
hardcandy, стискам палци да успее да навакса и отново приятно да те изненада! Flowers Four Leaf Clover Надявам се лекарят ти да успее да те погледне днес. Ако апаратурата му е добра тази стойност ще е достатъчна да се види, при мен успяха да го намерят и на стойност, близка до 400. Ако не -  продължаваш да следиш ЧХГ през 2-3 дена и ако имаш болка задължително отиваш в спешното. Стискам ти палци всичко да е наред и просто да обича драмата това бобче! Flowers Four Leaf Clover

# 411
  • Замък сред облаците
Кенди, и при вътремточна може да не нараства правилно ЧХГ, ако няма да я бъде, да знаеш.

Потребител, МамаБеър 🤞

# 412
Благодаря, момичета, ама МамаБеър за сефте  не иска да види двойно ЧХГ 😁🙄🤦 че ако вземе да се увеличава, тогава ще психясвам съвсем. Чакам си резултатите до час някъде и прегледа е по обяд. 🍀

Кенди, дръж фронта! 🤞Дано док реагира бързо и всичко се развие благополучно.

# 413
Кенди, аз не пускам палците..
Сънче, супер резултати наистина! А ПИД всяка болница ли предлага? Нещо по темите си спомням, че четох че се изпращат другаде, но не съм сигурна...
Мамабеър , дано се нормализират и при теб нещата и поне някаква яснота да има какво е положението ...

# 414
Кенди, и при вътремточна може да не нараства правилно ЧХГ, ако няма да я бъде, да знаеш.

Потребител, МамаБеър 🤞

Много ми се ще това да е вариантът…

# 415
Кенди,спокойно , може да е напълно нормална бременност . В темата е имало много случаи на неправилно нарасващо ЧХК (всички помним Mommy) и щастлив финал . Само си дай спокойствие и бистър ум ❤
МамаБеър , стискам палци 🤞
Kattes , аз съм в Надежда . Не знам дали има опция да се изследва материала в Турция примерно , но аз го изследвам в Бг . За останалите  болници другите момичета могат да кажат .

# 416
  • На изток от Ада
Кенди пиши какво каза АГ.

Съншайн успех! Ти имаш 2 здрави ембриони нали?

Файона, съжалявам!

Потребител пусни кръвен!

Ванила чакаме да пишеш.

# 417
Кенди, може да не се развие ,а може и да е съвсем нормално, покачването на чхг не е точна математика . Стискам палци за най-добрия развой при теб. Най-удачният вариант е да идеш на още 1 мнение при лекар и да повториш след 48ч чхг.

# 418
  • София
Кенди, вероятно ще трябва още едно чхг да се направи, за да се види пада или не.
По калкулатор за съжаление излиза удвояване на 72ч.
Стискам палци за благополучно развитие!

# 419
Кенди, нараства с почти 1.5 пъти. В един и същ час ли си дала пробите. Възможно ако първата е следобяд,а тази сутринта в 7.30 да е тази разлика.

Общи условия

Активация на акаунт