Пране на кожено яке

• 790
  • 5
  •   1
Отговори
Момичетааа мога ли да пера кожено яке? Дали няма да му стане нещо, дори и да е на ръка? Просто искам да го мина през една вода поне, че мирише не приятно, но се страхувам да не се напука.

# 1
Има препарати за почистване на кожа и текстил. В Кауфланд имаше, в магазините за индустриална химия има, по автомивките... Някои са като шампоан, други се нанасят и след това се почистват с мокра кърпа. Има и препарати за поддръжка на кожата след почистване. Някои от препаратите са само за естествена кожа, други - само за изкуствена или друг вид кожа. Може и на химическо да го занесеш якето. Ако ще го переш в домашни условия, без специален препарат,  най-добре на ръка с шампоан, съхнене хоризонтално и после намазване с крем за лице или за ръце.

# 2
  • Melmak
Нее, ще го съсипеш.
Дори в химическото чистене не дават гаранция и се подписваш, че си наясно с рисковете.

Има специални препарати за почистване на кожени изделия.

# 3
Кожено яке не се пере. Забърсвай отгоре с някакви кърпички или препарати за кожа.

# 4
Аз съм много доволна от едни кърпички на Casablanca, да не кажа че ги продават почти във всеки магазин. Не рискувай с това пране.

# 5
Аз искам да изпера хастара от вътре , а не кожата .

Общи условия

Активация на акаунт