Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 21 тема

• 40 792
  • 570
  •   2
Отговори
# 570
Някой излизал от тъмно да има тук?
Искам да махна черното постепенно и да стана 5 ца. От номер 2, 3 много тъмно кестеняво.
Обаче съм се боядисала в тъмно, че даже и единици последните пъти съм слагала и е доста наслоено. Отдолу пък има червени тонове.
Цвети, който искам е топло шоколадово.
Имате ли опит? Много ли време ще отнеме и много ли ще се изтощи косата?
Фризьорката ми беше сега на такова обучение и смятам да опитаме.
Майка ми е по същия начин. Тя, обаче има доста бели коси в корените. Ползва от години безамонячната на Кастинг, защото има чувствителен скалп и само от нея няма реакция и сърбежи.
Беше при една фризьорка, която ѝ направи леки кичури - обезцвети и после сложи кестеняво, но на определена светлина леко червенее, но е по-светло от останалата ѝ коса.
После ходи при моята фризьорка, която ѝ сложи само в корените май 4ка като цвят, обаче се изми на второто къпане, уж професионална и скъпа боя, а белите корени пак ѝ светнаха. Идеята беше да наслагват отгоре по-светло кестенява, а не черна каквато и е косата (тя купува 3ка, но е ползвала и 1ци като теб, та е черна) в момента, обаче тя така и не издържа и пак си сложи от безамонячната след няколко седмици.
Просто нищо не ѝ покриваше така добре корените, а и доста я подразни самата боя, защото беше амонячна. Та, така приключи нейния опит да става кестенява. Благодарение на кичурите изглежда една идея по-светло, не е съвсем черна, както беше, но за корените така и не намери начин.

Общи условия

Активация на акаунт