Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 88

• 29 933
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Изключително бързо и лесно режа ноктенцата с бебешка ножичка. Никакви проблеми.
АМ правя като използвам уред за затопляне на шишета.

# 721
Ел. Пила за нокти поръчах от Тему.
Каква марка аспиратор за нос бихте препоръчали? Тези, които са в комплект на Филипс авент вършат ли работа, или да не си давам излишно парите и за такъв комплект?

# 722
На мен почти нищо от тези неща не ми изглежда качествено. Ако сте купили ел. Пила ви отпада нуждата от нокторезачка, ножичка и пили. Гребенът и четката ми се струват доста не ок, особено четката. Дори и да е добър аспиратора, не виждам смисъл да купувате целия комплект.
Каква марка аспиратор за нос бихте препоръчали? Тези, които са в комплект на Филипс авент вършат ли работа, или да не си давам излишно парите и за такъв комплект?

# 723
Да кажа за машините за АМ. Популярни са тези Бейби бреза.
Аз също проучвах. Но се отказах, защото това, което изчетох миналата година на не едно места се споменава, че машината не успява да дозира добре АМ - сухо вещество спрямо вода. Това е доста голям минус, защото касае консистенцията на млякото и самото хранене. Не се коментираше някакво минимално отклонение, а доста по-сериозно разминаване.
Може да са го отстранили това от последните модели, не знам.

Аз ползвах термос с топла вода - подгряваш веднъж-два пъти дневно по-голямо количество и това е. После само миксираш. Отнема същото време като машина. Детето имаше нощно хранене до края на 4ти месец, после вече не.

Има едни електрически аспиратори за нос - купихме уж най-силния, най-уау за около 100 лв - нула ефикасност. В крайна сметка взех най-обикновен Носко - върши супер работа за 10-12 лв.

# 724

Дали вършат работа - не знам, но има на Лорели същите комплекти на по-добра цена, има и още по-евтини.

https://www.hippoland.net/kikka-boo-higienen-set-8-chasti-mint-31303040065

# 725
Такъв аспиратор, като показания на снимката може да намерите във всяка аптека, детски магазин, че даже и в ДМ например има такива. Пробвала съм го на много течни сополи, за по-сериозно състояние не мисля, че ще е от полза. За мен тези комплекти не си струва да се купуват. Цената им е надута и не всичко влиза в употреба. Аз си купих всичките показани неща по отделно и единственото, което ползвам, е ножичката за нокти. И аспиратор веднъж или два пъти.

# 726
Електрическа пила откъде сте взели? (Освен от Тему)

# 727
  • Телиш/Плевен
Изключително бързо и лесно режа ноктенцата с бебешка ножичка. Никакви проблеми.
И аз така, но моето бебе беше много кротко. Има си по-буйни, също така има и по-страхливи майки, така че е хубаво, че има такъв избор и всеки може да предпочете това, с което ще му е най-спокойно.

От аспираторите за нос препоръчвам тези, които се свързват с прахосмукачка, много са ефективни.

Иначе в тази тема се обсъждат тези и още много други покупки за бебето, можете да питате и там за препоръки.

# 728
Момичета, реших да си направя консултация/тест с алерголог преди предстоящо секцио за упойките . Тестът отчете алергия към 2 препадата и имам препоръка 3 дни преди секцио и в деня на секциото по една таблетка Зиртек и в деня на секциото 1 инжекция Метилпреднизолон . Предполагам е някаква страндартна практика , но ми се сика да се консултирам дали и друг е прилагал тази смеха от медикаменти, дали е ок за бебето ?

# 729
  • София
Вслушайте се в съвета на алерголога.

Оперираха синът ми януари месец в Токуда. Тест правих в Александровска.
Имаше реакции към две упойки и алергологът написа предписание.

# 730
Момичета, ако имате често втвърдявания на корема без да боли (май са Брастън Хикс), обикновено ми се допишква, до 10 на ден ли беше нормално? Не мога да ги усетя всичките, но тея 2 дена имам чувството, че вечер нон стоп ми е твърд корема, през деня като се движа пак...чудя се трябва ли да се притеснявам, прегледът ми е чак след 10 дена, а си пия по 6 Магнерота

# 731
Момичета по принцип съм с ниско кръвно
100/60. Но започна да ми пада много ,като се храня както преди нямам проблем с апетит. Пада до 90/40 85/45 ..

# 732
За кръвното бях така по едно време - често хранене и по-солени храни ми помогнаха да си го нормализирам. За долна граница особено, помага соленото

# 733
И да попитам друго, какво правите ако имате синузит при това положение ?🙄

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 14:13 от Brumbarcheto77

# 734
  • Телиш/Плевен
И да попитам друго, какво правите ако имате синузит при това положение ?🙄
Задължително консултация с лекар.

Общи условия

Активация на акаунт