на кръстопът

• 6 934
  • 156
  •   1
Отговори
# 45
  • Out of the Mix
Яна, какво можеш да дадеш на един мъж, което една свободна изцяло жена, отдадена 100% от времето си на него да не може? Rolling Eyes
Опитвам се да кажа, че ти си в неизгодната позиция.
Прави ми се секс, примерно и вместо да те налазя, се съобразязвам, че в другата стая е тийна. Как си го представяш? Или да си ходя по пищов, по "гащи". Wink
Колко да е субективно? Пробвам с една, не става. Следва следващата. Или може да не искам, а да съм си сам известно време. Но не бих залбуждавал по -"лесните" майки с деца.
Колкото и да е по-трудно в такава връзка, грижи и т.н., толкова една такава жена е много по-лесно "сваляема", защото дълго време й е липсвала мъжка ласка и се е натрупало напрежение. Sweat Smile
Не, че дори в много бракове няма "липса на ласки", но това е друга тема, сега говорим за теб. Simple Smile
Интересно защо си откарала години с този, който не иска да живее с теб и прихождате, а ти искаш заживяване заедно, партньорство, което е чудесно само по себе си? Thinking
И сега "изведнъж", може би осъзаваш, че не е за теб и искаш нещо друго.
Не ни отговори също на много от въпросите какво очакваш от "сериозния"?
Казвам ти всичко това, като твой набор, и ти обяснявам защо не искам такава връзка. Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 16:17 от Revoker

# 46
Според мен статута на жената - обвързана, неомъжвана никога или разведена не е признак за това дали й липсват ласки и дали е по-леснo сваляема. Друго е водещото.

Много субективно е отново казвам не е до статус. Примери много - една жена на 30 (необвързана), която няма особен социален живот, няма цели и не се интересува от много неща, не обръща внимание на външния си вид, с какво точно може да е по-добра от такава на 40, коренната й противоположност била тя и с дете. Дори и да даде 100% от времето си и ангажирана 100% с теб, не мисля че детето натежава и ангажиментите. Това е моето мнение, не искам да го налагам само споделям.

Не казвам, че неомъжените са по-лошия избор напротив не споря, но от човек до човек има разлика и не статуса е водещ в това дали един човек е твоя и искаш да имаш връзка с него.

# 47
Леле, влизам да видя какво става с темата, а половината мнения са гнусни и пълни със средностатистическия форумен сексизъм... 😬 Хора, които изобщо не са партия, наливат акъл как авторката и тях не би могла да свали... Чист negging.

Още повече стискам палци на авторката.

# 48
Всеки човек е уникален сам по себе си, като съвкупност от всички личностни характеристики и качества, които е възпитал и развил у себе си, интелект, житейски опит и т.н. Не мога да повярвам, че някой може да каже - онази жена ей там е по-добра от другата, защото е по-млада и необвързана. Това са разсъждения, които не прилягат на възрастни, зрели и интелигентни хора. Това са плоски разбирания на ограничени хора.

# 49
Много субективно е отново казвам не е до статус. Примери много - една жена на 30 (необвързана), която няма особен социален живот, няма цели и не се интересува от много неща, не обръща внимание на външния си вид, с какво точно може да е по-добра от такава на 40, коренната й противоположност била тя и с дете.
Една определена жена с дете на 40 може да е по-желана за мъжете от друга определена жена на 30 без деца, но няма как това да е вярно като цяло.
Или искаш да кажеш, че средно жените от 30 до 40 подобряват външния си вид, или след като родят стават по-социални и целеустремени? Просто защото са остарели с 10 години и са родили по едно дете?

@Персона7 - защо да е сексизъм? Като стане дума за мъже на 40+ тука се почва: чичак, шкембак, стар ерген, лузър, и т.н. Ние поне епитети не ползваме. Също така всички мъже сме съгласни, че на 40-50 и вече женени/разведени/с деца няма как да хванем същата категория жени, както сме били ергени на 35. И няма да се обидим ако ни го кажат.

Не мога да повярвам, че някой може да каже - онази жена ей там е по-добра от другата, защото е по-млада и необвързана. Това са разсъждения, които не прилягат на възрастни, зрели и интелигентни хора. Това са плоски разбирания на ограничени хора.
Това от представителка на този пол, който харчи милиарди за разкрасителни процедури, гримове, мигли, повдигащи сутиени, изглаждане на бръчки, и т.н.?

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 16:51 от chris78

# 50
  • София
Оф, в Бълария все още е много тегаво положението със семейното положение на жената. Особено свободна жена с дете, над 35 е направо като проклятие....
Само за секс и нищо друго....
Но това не значи, че ние, жените трябва да се подценяваме и да се хващаме с първия, който поиска някакъв вид връзка.

# 51
Много субективно е отново казвам не е до статус. Примери много - една жена на 30 (необвързана), която няма особен социален живот, няма цели и не се интересува от много неща, не обръща внимание на външния си вид, с какво точно може да е по-добра от такава на 40, коренната й противоположност била тя и с дете.
Една определена жена с дете на 40 може да е по-желана за мъжете от друга определена жена на 30 без деца, но няма как това да е вярно като цяло.
Или искаш да кажеш, че средно жените от 30 до 40 подобряват външния си вид, или след като родят стават по-социални и целеустремени? Просто защото са остарели с 10 години и са родили по едно дете?

@Персона7 - защо да е сексизъм? Като стане дума за мъже на 40+ тука се почва: чичак, шкембак, стар ерген, лузър, и т.н. Ние поне епитети не ползваме. Също така всички мъже сме съгласни, че на 40-50 и вече женени/разведени/с деца няма как да хванем същата категория жени, както сме били ергени на 35. И няма да се обидим ако ни го кажат.

Искам да кажа, че нито възрастта, нито статуса са определящи. Зависи си от човека има хора, които с годините и обстоятелствата се променят към по-добро, а други към по-лошо. Генарализирането коя прослойка е по-добра за брак, връзка не е правилно според мен.

Защото темата се измества, че разведениете с деца не стават и защо пък някой ще ги избере, ами избират ги по ред причини.

По-скоро темата е дали може да се появи тръпка и чувства с времето, ако първоначално липсва такава.

# 52
Авторке, като битуваща в този раздел - подминавай мъжките мнения. Just trust me. Гарантирам ти, че нито един от тях не искаш да ти е в къщата.

Има много жени с деца, които имат успешен втори брак. Сещам се за една любима моя близка, която в края на 30-те си намери нов мъж и на 40 роди момченце от него, заедно гледат и дъщеря й от предишния брак. 🌞 Има премного такива жени и във форума, и в реалния живот. Стига сте наливали глупости в главата на жената само защото сте женомразци.

По-скоро темата е дали може да се появи тръпка и чувства с времето, ако първоначално липсва такава.
Мисля, че зависи и е до самите хора. Съжалявам, че не мога да помогна с повече.

# 53
  • София
На мъжете над 40 последният проблем им е външният вид. Има много добре изглеждащи. Обаче в главата много често е е пълна бъркотия!

# 54
При мъжете е много модерно да са облъчени редпилъри, а жените - страшно много обичат да си проектират собствените изкривени представи за живота и страхове върху останалите. Ако някой е неудовлетворен и нещо не му се е получило, изпитва истинска наслада да докаже, че и на останалите няма да им се получи.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 17:05 от Meddyy

# 55
Авторке, дай шанс на втория мъж. Не виждам причина да не го направиш. Това, че в момента нямаш тръпка към него, е, защото все още се срещаш с другия, увлечена си, а може да си и малко влюбена.

Зарежи този секс партньор, който те омайва и манипулира - сама виждаш, че го прави. Той би бил опция, ако търсиш секс и забавление. Щом не търсиш това, дай възможност на другата проекто-връзка да се развие и ще видиш какво ще стане. Като го опознаеш, може да се окаже човекът за теб. А ако не е, нищо не губиш. Посредствената връзка с другия не е загуба.

Между другото, вторият мъж има ли деца от първия брак?

П.П. И аз да напиша: дистанцирай се от мненията на мъжете в темата. Вижда се как се саморекламират, а за какво го правят, и те не знаят. Има щастие с втория брак, така че ти си живей твоя живот и си се бори за своето щастие.

# 56
  • Out of the Mix
Ок, Яна, след последните ти два, три поста по-ясно ми стана.
Не те нападам, водя диалог, разговор с теб, съвсем нормален. Simple Smile
Важното човек да прави за себе си правилните житейски избори и в края на краищата да е щастлив, без значение от "конфигурацията".

Не съм съгласен с Крис за мъжете на 35 и след 40-45.
До светоусещане и възможности е. Simple Smile

Персона, недей да генерализираш за пореден път.
Дори не подозираш тези "обобщения" кой какъв е каква грешка е.
Виждала ли си ме, познаваш ли ме?
Общувай нормално, ако не сме ти приятни, можеш да не ни четеш, и отговаряш.
Все едно аз да ти кажа: "Абе, ей малката, я не се бутай при батковците, и каките", защото бъди сигурна на 4 очи въобще няма да си позволяваш да ми говориш така, както и на много други, а ще ме гледаш с широко отворени очи. NerdGrinningRelieved

# 57
Въх, аман от комплексари, които по-добре никога да не го срещаме на четири очи, че мазало...

# 58
Всички сме напълно сигурни, че на живо ви гледат в очите и не си позволяват да ви отговарят. Затова сте се набутали в женски форум да избивате комплекси в темите на жени, търсещи подкрепа и съвет.

# 59
Стига сте наливали глупости в главата на жената само защото сте женомразци.
Ха-ха, ами че ние "женомразците" повечето сме женени с деца, така че явно има поне една жена на света, която не мразим - или?

Но за да не слизам на твоето ниво с генерализирането и личните нападки, ще се върна на "глупостите", които писах и по-горе. Даже сега като гледам след мен и жени са писали точно същите работи, а именно: че докато ходи при секс-бъдито редовно, трудно ще отвори сърцето си да даде шанс на някой друг, а може пък този вторият да го заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт