👁Big Brother👁 2024

• 52 414
  • 975
  •   1
Отговори
# 345
Къде гледате от чужбина?

# 346
  • софия
Сутринта пуснах да слушам, приготвяйки се за работа. Никакъв шанс да стоя и чакам до 10-11 вечерта за тази измислица, съшита с бели конци. Кой им даде дрехи? Нали им ги "изгориха"? Ивонне си беше с анцуНг по мярка. Други, чиито имена не знам и не съм сигурна, че искам да помня, бяха с очевидно техни дрехи под халатите.
А и докато започне и свърши за по-малко от час (обичам да връщам, "няма" реклами).

# 347
  • През девет планини в десета...
Още снощи след "кучето" получих проблясък и взех окончателно решение. Няма да си причинявам лукса "супер дупер, мега, гига големия браааат". Заключение, почти всички вътре са от типа хора с които всеки ден се боря да се съхраня психически. Не съм някаква превзета особа, мисля че съм толерантен човек, но съм толерантна към различията които са дадени на човек без да е имал избор /болести, недъзи, лоши съдби/. Тука става въпрос за съвсем умишлени различия, за личен избор който навлиза в личното ми пространство. Биг брадър е Всичко от което ми се повръща... Не ми е смешно, няма сеир, има само един голям срам от шоуто и едно чувство за безизходица и отчаяние за бъдището въобще. Докато имам избор, /защото може би и това няма да имам след време /, избирам да не гледам това нещо по Нова, пък и всичко друго по Нова.

# 348
  • Буркина Фасо
Само на мен ли Атиджа/ Атидже (?, така и не разбрах как точно е името) много ми прилича на Галя от Каризма в ранните й години? Grinning
Да  и на мен много ми заприлича  на Галя от каризма
Галина кога е била толкова дебела и с такъв гъз ?

# 349
В повече ми идва възмущението в темата, човек ще каже, че до момента Бих Брадър е бил някакъв стожер на морала и добрите нрави.

# 350
Съвета ми е- първо прочетете темата , и след това гледайте. От писаниците тук, останах с впечатлението , че са вкарали изроди от стар цирк , а те съвсем обикновени хора. Русото момиче, реагира много адекватно на ситуацията с багажа. Влезе в чуждите обувки, и без да разбира чувствата на "човек с деца" , изказа уважение към тях и призова да не ги осъждат. Унизителната роля на куче, също я изигра много чаровно, без да се прави на нацупена , дори беше сладко и ненатрапчиво. Брадатото момче, пък се сети да я нахрани . Кристи (само нейното име запомних, пък ми хареса, колко твърдо и безапелационно строи семинараджийчето, за да спре да се излага. Това е рядко качество, обикновено хората само се хилят и злорадстват когато гледат друг да се излага. "Сиганина" с ланците е страшно позитивен, усмихна ме . Сигурна съм, че всички ще се изложат и вършат простотии , но кой ли пътк не го е правил . Не съм, чак толкова негативна към каста, всеки вижда нещата според нагласта си

# 351
И аз съм малко в ступор от възмущението не само тук в темата, но и в социалните мрежи. Две си показали гъза, някоя си била в only fans, друга си била всъщност мъж и това е достатъчно хората да се жалват по миналите сезони и да твърдят, че такова падение не е било...стига, хора. Буквално е имало сезони с участници, които в миналото са били съдени за сексуални посегателства. Имало е мъже участници, които са признавали, че посягат на жените си. Наркомани, които минават през очевиден релапс, докато са в предаването. Алкохолици. Скинари. Хора с очевидни биполярни разстройства, които са били експлоатирани за забавлението на публиката.

Искам да отдам всичко на краткосрочната памет на хората, но част от мен си мисли,че просто масово българинът има много сбъркана ценностна система, в която наистина две голи дупета и травестит го възмущават много повече от гореизброените неща.

# 352
Наистина и на мен ми идва в повече цялото това възмущение към каста… целта е да е интересно все пак, нали? (нищо, че до момента няма нищо интересно)

# 353
  • Буркина Фасо
целта е и да се коментира - добро или лошо.

# 354
# 355
  • София
Целта е когато е Биг,а не Вип брадър участниците да са интересни хора.
Повечето не са такива и са доста еднотипни и скучни.Участвали са вече и в други риалити формати.Защо въртят едни и същи хора се питам..

# 356
Ох, защото беше върхът на интересното да ги гледаме пияни как крещят на жените си обикновните хора в първите сезони бяха много вълнуващи, припетите им я с пиене, я с ядене, сега поне има хора с всякакви възгледи, а не само такива, които се чудят на коя маса да седнат и с кой да се сбият.

# 357
Каквото и да е, не мога да си кривя душата — посмяхме се вкъщи на първия епизод (доста). Развлекателно е, отпуснах нервите.

Симпатизирам (поне за момента) на Ванеса, Кристи и Георги (от Италия, скромното, но заможно момче).

Ванеса ми се струва зряла, уравновесена и здраво стъпила на земята — най-вече я усещам естествена и някак си личи, че представеното до момента си е тя, а не е сложила маска.

Кристи е огън характер, но изглежда, че не би го използвала като оръжие, насочено към дразнител/провокатор/по-слаб, за което ѝ се радвам много. Още в първия епизод предположих, че между нея и Марио ще има лека „престрелка”; и двамата, изглежда, по една или друга причина нямат против да бъдат център на вниманието, което неминуемо ще доведе до интересни ситуации нататък.

Георги ми се струва тих, смирен и наблюдателен; вероятно засега ще остане в периферията. Предполагам обаче, че ще бъде изключен много бързо от колектива (особено от мъжете).

# 358
И аз към разочарованите от снощния епизод. Айде, постановката с куфарите им беше ясна. Почнаха силно с отчето, с него се смях и после нищо...някво заспало свърши, а ние сме се приготвили за екшън JoyJoy
Не мога да повярвам, ама Тушев и Тупарев ми липсват в брадъра, това е техния формат!

# 359
Голите задници си бяха преднамерена провокация на организаторите и си свършиха работата - масово се коментира предаването. Българинът обича да критикува, не да хвали. Уморен от тежкия трудов ден иска малко да си повдигне самочувствието и настроението на гърба на някого. Ето, никой не хвали и коментира тези, дето снощи си легнаха и заспаха кротко като младенци. Рейтинг с възпитани кротушковци не се прави.
Моите забележки до тук са относно тъпите игри и предизвикателства, как пък нищо ново не измислиха?!

Общи условия

Активация на акаунт