Хитринки за всякакъв случай - 40

• 49 596
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Благодаря на всички за съветите. Flowers Sunflower
Отчет: с лакочистител се изчисти!
И да, това е оригиналната каишка на часовника, иначе за евтините въобще не го мисля, просто ги сменям.

# 541
  • Бургас
Абе мина ми през ума, че си със Самсунг. Техните бели каишки наистина са много хубави! Имам още две, уж като оригиналната, но не баш. 🙂

# 542
  • Mediterraneo
Бялата силиконова каишка не се чисти с нищо. Хвърлям като са захаби, купувам от Алиекспрес 10 каишки за 5 евро, хич не ги мисля за почистване. Една жълта и една бежова също заминаха. Аз много ги цапам на работа явно, все ми се търкат китките някъде.

# 543
Тарти, с господин лакочистител си чистя безпроблемно белите каишки.

# 544
  • Mediterraneo
Това беше първото, което пробвах. Тоалетно мляко, мицеларна вода, кърпи за почистване, магическа гъба, пране в пералня и миене в миялна. Накрая на боклука.

# 545
И моята жълтата не я оправи лакочистителят, накрая и това пробвах като нямах вече какво да губя Grinning
Тарталета, не е от това колко ти цапаш, то ти е на ръката и няма как да не се допира до нищо. Аз още се чудя моята жълтата от какво имаше червени петна точно, разбирам да бяха синкави и да кажа че в дънките се е отърквала, а то червени, иди разбери. И бяха предимно по ръба, т.е. изглеждаха си точно като от триене в нещо. А не бях я носила заедно с червени дрехи когато се появиха. На друга, червена, така имах по ръба от вътрешната страна точно от дънките, но на нея не се чудих поне.
Ама да сме живи и здрави, за парче гума за 2 лева няма да се тръшкам я. Ако се изчисти - изчисти. Ако не - нова и готово.
Струва да се пробва всичко подръчно де, ето че и на съфорумката се и изчистило с лакочистителя. Те уж всичките са силикон, но силиконите са сума ти видове и те.

# 546
Въпросът не е за тук, но като прочетох колко хора имат смарт часовник се запитах защо ви е. Като нормален, за да гледате колко е часа ли го ползвате или има и други функции,  които ви е по-удобно на него, отколкото просто да си извадите телефона.

# 547
  • до най-прекрасния мъж
Въпросът не е за тук, но като прочетох колко хора имат смарт часовник се запитах защо ви е. Като нормален, за да гледате колко е часа ли го ползвате или има и други функции,  които ви е по-удобно на него, отколкото просто да си извадите телефона.
На мен ми е супер удобен смарт часовника. Преглеждам си пулс, крачки, натоварване за деня, също нощем ми е по-лесно да видя колко е часът, вместо да търся телефона. Денем също го ползвам да погледна часа, а също и да видя кой ме звъни. Особено удобно е навън, с малко дете съм и това ми спестява усилия. Поглеждам и решавам дали да затворя, да ровя из раницата за телефона или просто да игнорирам. В комбинация с хендсфри е още по-удобно при шофиране. Хвърляш едно бързо око кой те търси и вдигаш през хендсфрито. А телефонът си стои в чанта/раница и не си отвличаш вниманието да го търсиш. За мен е топ покупка. Въпреки че с години преди това не бях носила часовник, вече трета година моят не слиза от ръката, освен за зареждане и почистване. Даже спя с него.

# 548
Аз нося фитнес гривна, а не смарт часовник. Точно защото допълнителните неща дето ги имат смарт часовниците не са ми нужни, за мен е по-практично и по-бюджетно гривна.
Телефонът ми е почти постоянно без звук, от избрани от мен приложения ми излизат известията на гривната. Виждам си всякакви съобщения и напомняния, както и кой ми се обажда, с възможност да отхвърля обаждането от самата гривна, стига ми в това отношение. Не искам телефонът да трябва да ми е все в ръцете, така че това ми е добър вариант.
Поначало започнах да нося такава като мотивация да се заседявам по-малко и да се движа повече, както и да си проследявам съня, че с него съм проблемна открай време. Към последното е бонус смарт алармата, с която се будя по-лесно - за сова като мен дори само това не е никак малко.

# 549
Моят часовник го ползвам най-вече за телефон т.е. говоря по/от него като съм навън или ми е по-близо вкъщи. Сменям си песните на слушалките, ползвам калкулатор, аларма, времето, хронометър и известията, разбира се. Рядко гледам крачки и спортни режими.
Иначе каишки и аз купувам от китайските, но не съм имала оцветявания.

# 550
  • Бургас
На мен смартчасовника ми харесва, защото докато шофирам мога да виждам кой звъни. Ако е важно, вдигам и говоря през часовника. Също така получавам съобщенията от вайбър и телеграм, получавам имейли, и ако съм ангажирана в момента и търпи отлагане, отговарям по-късно. Другото, което много ми харесва е, че мога да проверявам колко време съм спала. Интересно ми е, с любопитство отварям часовника всяка сутрин. Преди бях пингвин според съня ми, а сега съм лъв 😃 Също така има много картинки за часовника. В момента съм с тази. Като натиснеш купите, дрънчат. На три места на екрана като натиснеш се чуват звуци - някакви като горски мелодии и течаща вода. И пламъците на свещите мърдат реалистично. Не спортувам, така че функциите за спорт не ги ползвам. Пулс, крачки не ме интересуват. Не ми се занимава всеки месец да си калибрирам часовника, за да мога да си меря кръвното. Но преди го правех и мереше правилно уж. Понякога, когато шетам из къщи, ми изписва "тренирате от 1 час. Браво! Само така!" - нещо такова. А аз с изплезен език нямам търпение да приключа с шетането и хич не ми е до спорт. Друг път лягам следобед да спя, а тоя "дзън! Стани се разходи". 15 минути съм се застояла и не може така! 😃 

# 551
  • оттам, откъдето започва България

Аз нямам и нямам намерение да си купувам. По принцип не обичам часовници. Simple Smile

# 552
Ползвам фитнес гривна, не смарт часовник.
Използвам я да погледна колко е часа най-вече, и за аларма - сутрин ме буди вибрацията на гривната на китката ми, на телефона нямам аларма, за да не будя другите.
И епизодично ако телефона ми е на без звук ме известява за повиквания/съобщения.
Всякакви други функции - крачки, пулс, стрес, калории и подобни - не ползвам.

# 553
Ползвам почти всичките му функции. Най-важните са ми повиквания, съобщения, аларма, крачки, час. Даже без тях не мога. Най-добрата ми покупка форевър.

# 554
От известно време и аз имам фитнес гривна и съм доволна. Единственият ми проблем е, че от скоро губи връзката с телефона. Смятате ли, че това опорочава данните? Не знам дали да направя рекламация, докато е в срок

Общи условия

Активация на акаунт