Хитринки за всякакъв случай - 40

• 49 517
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Ползвал ли е някой четки за монтиране към винтоверт, за да чисти плочки в банята? Дали са подходящи, гледам предлагат се различни видове?
Да дам отзив. Купих четки. Ползвах ги, доволна съм, ръката няма да се уморява, което беше и целта.
Можеш ли да качиш линк за четките?

# 616
Ето тези
https://itt-shop.bg/komplekt-chetki-za-pochistvane-total-industr … ium-2-35-10574833
От близкия ми магазин, имаше и меки, но тези са добре за плочки.

# 617
И аз давам отзив за дрехата с боя за коса.
Значи, хубаво е, че веднага ме напръскаха с обезмаслител. Петното се беше разтворило и разляло настрани, но с Вениш излезе. Малко остана, където не е било пръснато в началото явно.

И да попитам: с какво почиствате мивка от фат-гранит?

# 618
  • Пловдив
Мерси за отзива за четките.Ще поръчам на ММ да купи, че той с ремонти се занимава и всеки ден е в някой магазин за материали.

Мивка Фат най-добре според мен изглежда след намазване с добрият стар Доместос.Рядко го правя заради миризмата, но определено мивката чистена с него пълни душата! 😆

# 619
Мивка Фат най-добре според мен изглежда след намазване с добрият стар Доместос.Рядко го правя заради миризмата, но определено мивката чистена с него пълни душата! 😆
Жива и здрава да си!
Аз не смеех, да не я съсипя, а тя точно за Доместос е плачела! Откакто живеем тук, такава не съм я виждала! Heart Eyes

А с какво чистите много мръсна фурна и стъклото й?

# 620
Със спрей за почистване фурни от Лидл. Пръскам и оставам да престои минимум 24 часа. После мия само с гъба.

# 621
С пяна за фурни и грил, май досега не съм попадала на някоя да не върши работа. Последно на Медикс взех един спрей, той излиза на пяна. Напръсквам, оставям да постои и то почти всичко само си пада. На стените лепвам 1 или 2 слоя кухненска хартия върху напръсканата пяна че тя иначе се стича а аз искам да постои. Не 24 часа де, говоря примерно да изпия едно кафе или да свърша нещо друго наоколо. После повечето налеп за чистене е по хартията, а останалото се отмива лесно. Най-много в накое ъгълче или ръб да трябва да тръкна малко с твърдото на гъбата... ако ми се занимава.
Обезмаслител са си обаче - задължително ръкавици и хубаво измиване от него. Аз минавам и с оцетен разтвор да съм сигурна, че все ми се струва че не е достатъчно изплакнато. То всъщност изплакването е повечето от работата, другото не е много занимавка.

# 622
Дали има начин да се изглади яке от изкуствена кожа? Пристигна много намачкано и се чудя дали има шанс някога да се изпъне или да взема да го върна?

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 05:58 от ranimi

# 623
Как ще се почиства това яке?
Чети етикета, там трябва да пише. От изкуствена кожа до изкуствена кожа разлика огромна.

# 624
С уред за "гладене" на пара може да се пробва на малка площ.

# 625
  • Бургас
Не бих го гладила. Бих го върнала. В краен случай бих го изпрала. Прала съм на 20 °С дамска чанта от изкуствена кожа, и то няколко пъти и нищо и́ нямаше. Така може да се поизпъне якето. Но с ютия или пара според мен ще го развалиш.

# 626
Аз съм гладила изкуствена кожа на ниска степен и през кърпа. Не се развали, но и не се изглади кой знае колко  Grinning

# 627
Всичко пера аз - изкуствена, естествена ... на 40 градуса и 1000 центрофуга. Нищо им няма.

# 628
  • Бургас
С какво почиствате диваните си? Някой ми беше казал, че ползва препарат, който е на пяна и като се напръска дивана, пяната шупва и изкарва мръсотията, и само се забърсва със суха кърпа. Ама като не помня кой беше този някой 🤔
Аз ползвам Медикс и съм доволна, но пяната не шупва. И бих искала да изпробвам друг добър препарат.

# 629
  • София
Аз съм доволна от пяната на Лидл. Но след напръскването се изплаква с вода. Аз търкам с парцал, натопен в кофа с вода.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 10:46 от РРР

Общи условия

Активация на акаунт