Има ли смисъл от стартиране на хендмейд бизнес?

• 3 026
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Да имаш успешен хендмейд бизнес, съвсем не трябва да си особено умен. В крайна сметка, ако си някой Айнщайн, едва ли ще правиш свещи, сапуни, дървени лъжици и плетени играчки.
Моля, това да не се чете и приема като обида в никакъв случай!!!
В днешно време трябва просто да имаш талант да правиш "нещото" и добри дигитални умения за да го продаваш. Или някой с добри диг.умения да ти помага. И целият свят ти е пазар...

Имам позната, която изработва едни определени неща. Синът й се зае с популяризирането на продуктите и дори успя да ги пусне в доста магазини. От нея ръчните умения, от него маркетинг уменията.

# 31
А за печат при поискване имате ли представа да ли ми трябва фирма?

# 32
А за печат при поискване имате ли представа да ли ми трябва фирма?

Ако искаш фирмен печат, с БУЛСТАТ и пр., с който да подпечатваш документи - да. Иначе дъщеря ми има едни гумени печатчета, сигурно може да си направиш, ако е просто да си имаш печат.

# 33
Работата е как ще стоят нещата с фирмата, която ще печата. Знам, че трябва да питам счетоводител или адвокат, но точно в момента не мога да си позволя такъв разход

# 34
Печат за подпечатване на документи или разпечатване на нещо си?

Ако е за разпечатване - отиваш в студиото/печатницата с една флашка и им даваш файла.

Печат за подпечатване - печатите не са задължителен атрибут на фирмата. По желание са. Може да си направиш където поискаш, какъвто поискаш, включително можеш да направиш печат, на който да пише "Министерство на икономиката". От няколко години дори се коментират глоби за институции и учреждения, изискващи фирмен печат.

# 35
Print on Demand имам предвид. Това е когато предаваш поръчките от клиенти към външна фирма за печатането и изпращането им. Така не се ангажираш с трупане на стока, складови помещения, машини и др.

# 36
Ама чакай сега, това не е хендмейд бизнес, а нещо съвсем друго.

Общи условия

Активация на акаунт