💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 353
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
В Туитър това въртят като превод на откъса ( не гарантирам за достоверност)

# 106
Инфо:
През тези седмици IMDb STARmeter #KeremBürsin заема следните позиции:
#3 в Турция
#4696 в световен мащаб

а #HandeErçel:
#9 в Турция
#7836 в световен мащаб

Gift Heart

# 107
  • София
https://x.com/i/status/1845798073693352237

Нов откъс от MaviMağara TheBlueCave Nature Dizzy

# 108
# 109

Интересът към нашите патрони продължава и до днес… Hug
Ханде Ерчел и Керем Бюрсин Heart

# 110
# 111
Керем в Х (Туитър) Simple Smile

https://x.com/AmazonMGMStudio/status/1845858230439645529
Blue Heart

От сета на #Platonik Simple Smile

Скрит текст:

# 112
Керем в Инстаграм

# 113
Джаки, разбира се, че Ханде печели, Ханде продава Hug абсолютно съм съгласна.
Но нямам предвид в Турция. По ЦЯЛ СВЯТ! Heart
Пореден пример е последният ѝ сериал. Да, в Турция определено не пожъна успех. Затова и по-нагоре подчертах “цял свят”. Ханде си е спечелила много такива като нас. Милиони. И тези милиони не са само в Инстаграм. Затова тъгуващите по “Друг човек” и тогава, и сега съжаляваме, че проектът не беше в Нетфликс. Убедена съм с цялото си същество, че щяха да жънат огромни успехи благодарение на нейното име. Макар ниските рейтинги, числата в социалните мрежи по време на “Друг човек” бяха големи, особено сравнявайки ги със сериалите този сезон(десет пъти по-големи, за “Вратата” да не говорим…)
Минало-заминало.

# 114
Керем е участвал днес в шоуто на Ибрахим Селим.

https://x.com/bursinbrasil/status/1845921832534159677

Сестри Ерчел

# 115
  • Кърджали
Тъкмо идвах с новината че Керем е гостувал в шоуто на моето момче (Ибрахим Селим). Предполагам ще бъде излъчено към краят на седмицата, не знам какъв ще е графика му този сезон, че пак прави сто неща наведнъж, ама съм се затъжила да го гледам. Керем ще е добър бонус.

# 116
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 117
Здравейте Animal Bee

Алекс, ще очакваме резюме на шоуто, когато го изгледаш. Sunglasses А защо не и субтитри, ако си заслужава и имаш време и желание, разбира се. Grinning Hug

Керем се е барнал с любимото каскетче на Миси. Sunglasses Доволна ще е. Joy

# 118
  • Кърджали
Поли, за субтитри за да се наема, трябва шоуто да се е получило прекалено забавно. Това е тормоз от висша класа, ти знаеш, да се превежда серия колко е затормозяващо, тук го умножи по 100.  Понякога се получава говорене един през друг, постоянно има контакт и разговор и с публиката (тук зрителите в залата не седят и просто да слушат, а участват много активно, понякога даже прекалено активно 😂. )
Не е като да не съм превеждала Шоуто няколко пъти (та може и сега да ми хрумне, да не се заричам предварително), но всеки път се самопсувам задето съм се захванала 😂
Има един брой от миналия сезон, който се бях засилила да преведа, просто защото си умирах от смях и исках да споделя това удоволствие с повече хора, ама на 5тата минута си казах "мерси, удоволствието да си остане за мен, това превеждане няма".

Сорри за офтопика.

Но пък дори и да не преведа цялото шоу, ако има някои по-интересни моменти може да измисля нещо....Нека мине първо събота вечер.

# 119
Добро утро прекрасни преводочки,  надявам се и благадаря предварително на Миси за превода на интервюто на Керем!! И има ли нещо да се чува за нов филм на Ханде!
Хубав и успешен ден на цялата група!!

Общи условия

Активация на акаунт