💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 353
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Башак Гюмюджинелиоглу и съпругът й Чагри Читанак за списание BeStyle!

# 91
Малко остана
💙

# 92
От сета на Platonik Simple Smile
Гупсе Озай и актрисата Фери Байджу Гюлер на снимачната площадка на сериала Simple Smile

и още ..
Скрит текст:

Simple Smile
Blue Heart

# 93
Тази снимка на Ханде и Хакан нова ли е?
Много сватби напоследък и започнах да с еобърквам 😀

# 94
Башак Гюмюлджинелиоолу и Чааръ Чътанак Wink

# 95
Башак Гюмюлджинелиоолу и Чааръ Чътанак Wink

Прекрасна двойка са.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 21:54 от azisiq

# 96
И аз много ги харесвам. Големи са сладури 😀

# 97
Красавицата Ханде

# 98
Здравейте, момичета!

Пускам ви една статия за малко разсъждения по темата:
Защо Ханде е една от най-търсените звезди в турските дизита и тя ли е виновна затова!

Признания в индустрията на сериалите от продуцента Фарук Тургут:
Не превръщайте Ханде Ерчел в изкупителна жертва, тя поне не е манипулирана!
Светът на телевизионните сериали беше в смут след самоубийството на млади актьори. Зачестяват критиките от рода на „Талантливите актьори не могат да си намерят работа, звездите на списанията винаги са на екрана“.
По темата попитахме продуцента Фарук Тургут, който е направил 74 продукции за 45 години.

Фарук Тургут е един от важните продуценти в индустрията за кино и телевизионни сериали.
Говорихме за последното състояние на индустрията с Тургут, който е в тази индустрия от много години.

Скрит текст:
– Самоубийството на актьорите Мерве Каяалп и Седа Фетахоглу предизвика такъв гняв в света на телевизионните сериали: „Продуцентите винаги избират едни и същи имена.“

– Първо, много съжалявам. Но не трябва да се обвиняват само производителите! Мениджърите също причиняват монополизация. Има такива офиси за управление, които; Той взема сценариста-режисьор със себе си. Постоянно налагат свои играчи и отбори по каналите и ги монополизират.

– Мелек Байкал каза: „На екрана са звезди от списания и мърляви актьори.“ Подкрепиха го Небахат Чехре, Онур Бююктопчу, Гонджагюл Сунал. Кои са тези торпеда?

– До момента съм подписал 74 важни продукции. Платих пари на играча, който ги заслужаваше. Господарю мой, паша, никога няма да приема тормоз. Затова съвестта ми е много чиста. Мелек Байкал е ценна театрална актриса, постоянно получава предложения. Nebahat Çehre винаги отхвърля предложенията. Последният път, когато я поканих да изиграе ролята на баба в „Борвинков шербет“, тя не прие. В много други имена има ревност. Когато не виждат търсене, те обявяват някого, обикновено Ханде Ерчел, за изкупителна жертва.

– Като продуцент от 45 години, как намирате представянето на Hande Erçel?

– Türkiye обсъжда актьорската игра на Ханде, но публиката в Южна Америка не казва „Колко ограничена е нейната игра“, докато я гледа. Той го следва слабо. Не разбирам защо правят момичето изкупителна жертва. Другите по-добри ли са? Все едно всички правят изпълнения достойни за Оскар, само Ханде е лоша! Освен това момичето няма проблеми като другите. Всеки трябва да приеме, че Hande Erçel е името, което гарантира задграничните продажби на даден сериал. Това означава, че производството оцелява.

След смъртта им Мелек Байкал, Гонджагюл Сунар, Небахат Чехре, Онур Бююктопчу, Ялчън Дюмер се разбунтуваха, казвайки: „Продуцентите винаги избират едни и същи имена“.

– Бихте ли разказали по-подробно за „ревността“ и „липса на търсене“ между актьорите?

-Вижте, сега стотици хора се състезават и за най-малката роля. В актьорския състав на „Червен боровинков шербет“ има 50 актьори. Но има 100 души, които чакат на опашка. Освен това кого търсят? Отдолу идват стотици талантливи млади хора. Има и такива, които не са образовани и казват: „Дай бързо да изкарам пари“. Пространството е ограничено, полето е тясно, има много играчи. Това създава ревност и ожесточена конкуренция.

– Какви са предизвикателствата пред вас като продуцент?

– Днес цената на един епизод е 7 милиона TL. Каналът плаща 5 милиона за епизод. Как ще покрием загубата от 2 милиона? Разбира се, ще изберем имена, които имат гаранция за международни продажби. Иначе защо трябва да поемам риска? Днес продуцент, нов в индустрията, трябва да похарчи 60 милиона лири за 13 епизода. Каналът дава парите след 90 дни. Така че плащате за първите 13 епизода от джоба си. Ако нямаш архив, който да те финансира, си прецакан! Единствената ни мотивация са международните продажби. Тази година ще се състезават 40 сериала. Но 25 ще е боклук. Останалите ще печелят от продажби в чужбина.

Моето мнение по въпроса е същото като на Тургут, че Hande Erçel е името, което гарантира задграничните продажби на даден сериал.
Ханде, може да не е най-великата актриса, но тя продава, тя печели!
Всеки продуцент, би искал да я има в редиците си, защото тя сама по себе си е марка и то търсена марка.

Вие какво мислите по въпроса?

# 99
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и положителни емоции Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 100
Здравейте, 🌞

Керем последва актрисите Угур Демир Пехливан и Фери Байджу Гюлер от актьорския състав на #Платоник

По темата на Деня:
Напълно съм съгласна с Джаки, че името Ханде Ерчел продава.
А с това могат да се похвалят много малко турски актьори/актриси.
Ханде е твърда в позицията, в която вярва и подкрепя и не я е страх от последствията, независимо дали ще загуби договор за милиони евро ( както стана с арабите и парфюма).
Има си кауза и я следва.

Хубав ден на всички!

# 101
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Днес е денят за Епизод 14 на Sen Çal Kapimi  излъчен на 14.10.2020

„Един ден ще ме попиташ кое е по-важно? Моят живот или твоят? Аз ще кажа моят и ти ще си тръгнеш, без да знаеш, че ти си моят живот." Д. Джубран

Кратко съдържание:
Еда е влюбена, развълнувана, щастлива, обяснява на леля си и момичетата, Серкан ще замине с нея в Италия.
Серкан научава, че семейството му е замесено в инцидента, причинил смъртта на родителите на Еда. Иска да каже истината на Еда, но това признание няма да е лесно за него.
Серкан иска да бъде по-близо до Еда, да отложи работата и да прекара един ден сам с Еда. В отсъствието на Серкан в офиса програмите се нарушават, хората в офиса са в паника. Помощта на Ефе за Селин в тази ситуация и желанието му да подреди нещата ядосват Серкан.
Ефе организира вечеря за общуване на екипа.

Хаштаг на епизода: unutmakistiyorum - искам да забравя/бих искал да забравя

Sen Çal Kapımı 14. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 14. Bölüm 2. Fragmanı

Серкан: Такова нещо не може да стане! Такова нещо не може да бъде! Искам да вида всички подробности, ясно ли е? Затова искам да видя всички документи, където и да са. Такова нещо не може да бъде! Не може да има такова съвпадение!
Айдан: Серкан, документите са у нас. Сега е такава ситуация, която не можем да отречем. В миналото е станала грешка.
Серкан: В миналото е станала грешка, така ли? И без това заради вашите грешки миналото ми беше съсипано. Ясно ли е? Затова аз...Няма да позволя тази глупост. Където и да са тези документи, искам да ги видя с очите си. Това е всичко. Разбрахме ли се?

Серкан: Тук е записано, че това е сем Йълдъръм.
Алптекин: Да, фамилията им е Йълдъръм. Не знам причината, но после са я променили на Йълдъз. Всички подробности са вътре в папката.
Серкан: Това, което е станало в миналото, не е моя грешка, още по-малко на Еда. Нас това не ни засяга. Няма да поемам отговорност. Няма да позволя.

Еда: Няма да изтърпя, веднага ще кажа. Момичета, Серкан идва с мен в Италия. Наел е къща и офис. Момичета, много съм влюбена, не мога да стоя на едно място. Нещо ми стана. Дори си сложих червено червило. Чак толкова. Да направим нещо, дя пазарувяме, да поговорим, да се разходим.

Мело: Говориш, без са спираш и се усмихваш. Това е прекрасно.
Еда: Но има един проблем. Леля. Много се страхувам, че няма да приеме.
Фифи: Нормално е, защото отначало отрича ситуацията.
Еда: Защо е нормално?
Фифи: В такива ситуации, първо върви отрицанието, после гневът, после преговори, после депресия и накрая приемане.
Еда: Значи сме на 1-ви етап?

Серкан звъни на Еда, с момичетата са в търговски център. В офиса е напрегнато, Лейля почти непрекъснато е на телефона. Г-н Серкан не е дошъл, има въпроси както за холдинга, така и за Art Life.
А в търговски център...

Еда: Много ми липсваше.

В разгара на хаоса, Енгин се появява в офиса, Ердем подскача от радост: Г-н Енгин!
Енгин: Здравейте, приятели. Пъръл?
Пъръл: Енгин. Знам, току-що пристигна, но наистина не съм добре. За нищо не успяваме. По повод холдинга...
Енгин: Холдинга се е преместил в нашия офис, има нов съдружник, Ефе. Серкан го няма никъде и ти полудяваш, така ли? Добре, не се притеснявай, аз дойдох вече, ще уредим всичко.

И даже й носи подарък, малко плюшено мече. Погледни каква красота! Такъв мекичък! Като го видял, веднага решил да й го купи.
Пъръл показва подаръкът си на Селин,  идват Ефе и Ферит.

Селин: Има неща, които трябва да се доработят при договорите за съдружие. Малки детайли по планиране на работата.
Ефе има предложение. Щом го няма Серкан, той може да й помогне. В крайна сметка, не са ли съдружници? Селин се съгласява, може.

Еда: Благодаря, роклята е много красива. Но нямам къде да я обличам.
Серкан: Ще намерим.
Еда: Тогава...
Серкан: Какво е това?
Еда: Плодове и листа от глог. За сърцето на баща ти. Много добре ще му се отрази. Ще кажа и на г-н Сейфи да направи чай. Ще му обясна как точно.
Серкан: Еда, няма нужда.

Еда: Знам. Разбирам, че все още не сте се сближили толкова. Но на колкото и години да си, на всеки син е нужен баща, Серкан. Надявам се да не боледува повече.
Серкан: Какъв човек си?
Еда: Какъв човек съм?
Серкан: Някакъв вид. Прекрасен.

Еда: Учиш се полекичка. В такъв случай е ред на твоя подарък. Минутка. Много е голям.
Серкан: Какво е това?
Еда:  Нещо много хубаво. Във възторг съм. Надявам се да ти хареса.
Серкан: Робот.
Еда: Не е ли много красиво?
Серкан: Има ли си име?
Еда: Има си име. Робо. Робот Болат. Нали е много хубаво. Робот Болат.

Лейля звъни на Еда,  г-н Серкан с нея ли е?
Телефона си ли си изключил? Във фирмата имало проблем. Серкан, добре ли си?
Серкан: Аха. Искам да прекарам време с теб.

Той винаги мисли за работа, но ако прави това да я впечатли...Впечатлена е, но според нея трябва да отидат в офиса. Хайде, ставай!

Алптекин е размишлявал за миналото, за Серкан и Еда. Серкан обича Еда, иска да остави всичко в миналото, да рабрави всичко. Може да забрави. Ако те не говорят на тази тема, и те ще забравят. Прекалено ли е оптимистичен?

Еда и Серкан се връщат в офиса, Серкан не е доволен от това, което вижда, Ефе участва в съвещание за холдинга. Иска обяснение от Селин. Какво става?
Ефе: Селин беше много заета, помогнах й.
Серкан: Питах Селин.
Селин: Имаше съвещание, но тъй като ти не дойде...
Серкан: Когато не дойда, отменяме съвещанието. Ако ме няма мен, няма и съвещание.
Ефе: Серкан, вече съм твой съдружник. И е напълно нормално да помагам на Селин.
Серкан: Ефе, много добре знам, че си съдружник. Обаче, това съвещание се отнася за неща преди теб. Ако те е касаело, бъди сигурен, щеше да знаеш.

Селин предлага да разкаже на Серкан за съвещанието. Не, няма нужда, Ефе да му разкаже.  Щом като вече са съдружнице, ще поговорат насаме.

Селин е ядосана на Ферит, защо все е тук, защо трябва да го вижда всеки ден? Пъръл я съветва да не му обръща внимание, да се концентира върху работата, и да забрави всичко. Работата ще ги спаси!

Серкан е впечатлен от презентацията, всеки би желал Ефе да му бъде съдружник. И затова иска да попита за причината...Защо избра този холдинг?
Ефе: Серкан, не съм избирал холдинга. Избрах теб. Искам да обединя твоите сили, ум и талант със своите. Ако обединим сили...
Серкан: Никой няма да може да застане срущу нас.
Ефе: Точно така, толкова е просто. Виж, наистина нямам лоши намерения. А и няма нужда да си толкова подозрителен към мен.

Серкан: Може би щеше да е възможно, ако имаше моето одобрение за съдружието.
Ефе: Както ти казах, искам само да си върша работата и да ти бъда приятел. Това е.
Серкан: В живота си имам само трима приятели. Енгин, Пъръл и Сириус.
Ефе: Сириус?
Серкан: Кучето ми.

Серкан: Какво правиш?
Еда: Това са семена на цветя. Събрах ги с мама, когато бях малка. А тя ми каза:“ Посади ги там, където ще бъдеш най-щастлива“.

Серкан: Тук ли е мястото, където си най-щастлива?
Еда: Това е едно от местата, където съм много щастлива. Точно тук започна всичко за нас. И в къщи посадих. И в цветарския магазин има. А после едни ден, когато създадем семейство и имаме деца, ще ги предам на тях. И децата ми ще ги садят на местата, където са най-щастливи.

Скрит текст:

Серкан: Еда. Тежко ли е? Да оставиш миналото назад?
Еда: Както казват...Полезно е да забравиш. Разбира се...Не всичко може да се забрави. Тъгата, болката...Гневът. Тези чувства не се забравят така лесно.

Серкан: Тъгата и болката ги разбирам. Родителите ти. А гневът към какво е?
Еда: Към баба ми. Знаеш ли, баба ми изобщо не е искала майка ми. Набелязала си била друго момиче за баща ми, и винаги отблъсквала мама. Но татко така силно обичал мама...Отказал се от семейството, от богатството, загърбил всичко и се оженил за мама. Нашите... Тоест, след злополуката. Искали да ме заведат в Мардин, но леля отказала. Разбира се, т.к. баба ми е жена, която не е свикнала с откази, настоявала. Но леля ми променила фамилията.

Серкан: Как ти е променила фамилията?
Еда: Моята истинска фамилия не е Йълдъз, а Йълдъръм. Йълдъз е моминската фамилия на мама.

Серкан: Добре, а забравяйки миналото...Не мислиш ли да простиш на баба си?
Еда: Не. Тя се е намесила в съдбите им. Значи малка намеса може да стане причина за голяма трагедия. В това, че родителите ми сега не са до мен...Макар и косвена, има нейна вина. Затова никога няма да й простя.
Серкан: Аз малко...Ще поработя.

Ферит ще обядва с Ефе, докато го чака, се обажда на Джерен. Как е? Да работи на едно място със Селин се оказва по-трудно, отколкото очаквал. Мого му е зле, не знае, с кого да поговори. Помислил, че може да говори с нея, затова й се обажда.

Скрит текст:
Джерен: Защо? Все пак не съм носна кърпичка за сълзи. Нали така, Ферит?
Ферит: Кой плаче? Тоест, ти...Ти казваше, обади се, ако искаш да споделиш проблеми. Заради разговора се обадих.
Джерен: Добре. Тогава за такива разговори съм затворена. Така ще го кажа, не се обиждай.
Ферит: Аз ли неправилно разбрам? Ти каза, ако ми стане зле...
Джерен: Добре, но не съм длъжна да лекувам раните на всики мъж, с който се запозная.
Ферит: Добре, получих съобщението, благодаря.
Джерен: Радвам се, че си го получил.
Ферит: Между другото, ти си тази, която изпраща объркани съобщения.
Джерен: Какво? Аз ли? Наистина ли аз? Проблемът не е в мен, а във всички мъже, които се появяват на пътя ми.

Енгин: Да, братле, разказвай. Слушам те.
Серкан: Моля?

Енгин: Серкан, слушай, толкова години съм твой приятел. Знам всяко твое състояние. Тези замислени погледи. Дълбоки, дълбоки въздишки. Това, че не си намираш място. Какво има, братле? Разкажи ми.
Серкан: Има нещо. И това ме изяжда отвътре. Но ще ти разкажа по-късно.

Енгин: Обожавам това момиче. Погледни, целият офис зарежда с позитивизъм.
Серкан: Да. Мисля си, кога ли ще й омръзна?
Енгин: Защо да й омръзне? Не виждаш ли, братле, колко е влюбена? Ще дойда довечера, когато всички си тръгнат. Става ли?

На Серкан му се иска с Еда да избягат някъде...Където никой няма да ги намери. Но Еда е сигурна, където и да отидат, леля й и момичетата ще ги открият. Серкан е замислен, няма нищо, работа. Да работи тогава, тя си отива в къщи, не е виждала леля си от вчера. Ще се видят ли тази вечер? Ще правят, каквото тя поиска. Тогава...Да отидат ли на кино?

В офиса са само Серкан и Енгин.

Енгин: Е, братле? С часове седим тук, мълчейки. Каза, че ще разкажеш. Слушам те. Какво става, братко?
Серкан: Свършено е с мен, Енгин. Преди много години. Моят баща...

Скрит текст:

Енгин: Братле, какво говориш? Серкан. Това наистина е ужасно, братко. Но нямаш никаква вина за това.
Серкан: Енгин, какво значение има. ? Ако беше на мястото на Еда, щеше ли да мислиш същото?
Енгин: Наистина не зная това. Братко, не бих искал да съм на ваше място.

Серкан: Заради глупостите на баща ми...Сега страдам от грешката, която баща ми е извършил в миналото.
Енгин: Братле, какво общо има чичо Алптекин?
Серкан: Как така няма общо?
Енгин: Това е грешка на подизпълнителя. Трябваше да го контролира.
Серкан: Когато имаме работа, защо изучаваме всичко в детайли? Заради това.
Енгин: Да. Изучаваме.

Серкан: Понякога...Мисля, че не ме засяга. Че този случай не трябва да засяга мен и Еда. Но как ще стане това? Как е възможно? Не мога да крия тази тайна. Особено ако мисля за бъдеще с нея. Не мога да крия това. Всеки път, когато я погледна в лицето...Съкрушен съм от нейната доброта. Не. Не заслужавам такава жена, като нея.

Енгин: Не, братко. И двамата не го заслужавате. Но, Серкан. Някой ден ще трябва да го разкажеш. Знаеш го, нали? Еда заслужава това.

Ефе се обажда на Еда. Организира обяд/брънч с колегите, за опознаване. И да се отпразнуват обединението. Какво ще каже?

Еда: Идеята не е лоша.
Ефе: Ще дойдеш, нали?
Еда: Разбира се, ще дойда. Със Серкан ще дойдем. Дори с Лейля ще организираме всичко.

Енгин готви изненада за Пъръл – води я на място, което му е любимо, при приятелите си. Прави го от дете, когато се чувства разстроен. Когато има любима, това ще е нещо, което ще правят заедно, ще бъде на първо място в списъка.

Еда и Серкан са на кино, за да няма много хора, той е запазил салонът само за тях.

Айдан и Алптекин заедно правят мантъ, стана много вкусна!
Селин, сама, разглежда и  реже общите си снимки с Ферит, след колебание заделя няколко...със Серкан.

Серкан: Бих искал същата машина, като във филма. Която изтрива лошите спомени.
Еда: Ти искаш да изтриеш лошите српомени?

Серкан: Не моите, твоите искам да изтрия.
Еда: Остави. Вярвам в съдбата. За всичко има причина. Смъртта, болката, любовта. Всичко се случва, за да се даде урок.
Серкан: Да. Научи ме, че не всичко в живота може да се контролира.
Еда: Как така?

Серкан: От първия ден, в който се запознахме... Не контролирам нищо, свързано с теб. Освен себе си.
Еда: Серкан Болат, появи се отскоро в живота ми. Но да видим на какво ще ме научиш ти. Какъв житейски урок ще ми преподадеш. Ще поговорим ли вече? За какво искаше да говориш с мен?
Серкан: Не сега.
Еда: Добре. Не сега.

Е, как сте?
Джерен споделя за Ферит, Мело отново е останала без работа. Обсъждат отношението на Фифи към Ердем.

Фифи: Твоят ден как мина, Еда
Еда: Моят...Хем хубаво, хем тъжно. Серкан има някакъв проблем, но не разказва. Тъкмо да разкаже и млъква. Като затишие пред буря е. Мислех, че е заради работата, но...Изглежда проблема е съвързан с мен.
Мело: Не. Няма пролеми, свързани с теб.
Еда: Не зная. Моят вътрешен глас ми казва така. Има проблем. И някак е свързано с мен. Ще видим. Дай Боже тази буря да не се разрази.

Айдан: Говори ли с Еда?
Серкан клати клава...Тц

Айдан: Преди много години. Като бях млада се влюбих. Всички започна в училище. След като се върнах от университета от чужбина...Всичко продължи и не приключи. Единствената моя любов.

Скрит текст:
Наглеждаше конете в чифлика. Красив. Честен, трудолюбив.Четеше книги и слушаше песни. Неговата майка беше управителка в дома ни. Моят баща им купи дом. Много го обичаше изпрати го в университета. Веднъж...Решихме да кажем на родителите си, че искаме да се оженим. На следващия ден си тръгна, без да каже нищо. Нито бележка. Нито извинение. Майката хваната в кражба... Осъзнах причината след много години. Как ще погледнем в лицата семействата си? И като един джентълмен, не можеше да ми остави такова бреме.
Серкан: Видя ли го отново?

Айдан: Хм... Не. Но всеки път, когато погледна конете, си спомням. Можеш да преброиш колко често е... Серкан, Еда е най-невинният човек в тази история. А след нея си ти. Но понякога да си част от семейство е тежко бреме, винаги носим този товар. Сигурна съм, че ще постъпиш правилно. Това ти отива.

Джерен е извикана в офиса, Ферит й съобщава, че искат да й дадат правните въпроси на съвместния проект на Серкан и Ефе.

Скрит текст:
Джерен: Ти ли го направи? Тоест, ти направи така, че да стана адвокат на холдинга?
Ферит: Ще те попитам нещо, ядосана ли си сега? Защото не разбирам, не разбирам, какво правиш.
Джерен: Мислиш ли, че ще приема снизхождението ти, само защото ми сподели тайната си? Какво правиш? Със сигурност баща ти познава баща ми, и фамилията ми е добра за този случай, нали? Никой не е казал нищо, никой не възрази!
Ферит: Имаш комплекс на дете, което е останало в сянката на богат и успял баща.
Джерен: Хм, познато чувство. Наследник на няколко хотела... Какво правиш във фирмата, Ферит? Как стигна дотук?
Ферит: Първо. Да ти се даде този случай е обща идея на Серкан и Ефе. Както разбирам, защото си се справила добре с откраднатия дизайн. И дори...Да, това е тяхното общо решение и подписи. И второ, сигурен съм, че всички казват това за баща ти, но не можеш да си го изкарваш на мен.
Джерен: Всичко оплеска, Джерен.

В деня на събитието Селин се обажда на Еда. Не е могла да се свърже със Серкан, не може да дойде на брънча, ще му каже ли? Решила да каже на нея.
Селин, плачеш ли?
След случилото се в последните дни и днешният разговор с Ферит, Селин  изпадна в истерия. Събира и изхвърля дрехите на Ферит, нарязва общите им снимки, ред е на булчинската рокля... В този момент идва Еда.

Селин: А аз се опитвам да реша дали да нарежа булчинската си рокля или себе си
Еда: Роклята ми се струва по-добре от ухо. Искаш ли помощ? Сигурна ли си? Хайде тогава.

Селин: Еха! Чувствам се по-добре! Искам да се отърва от тази рокля! Обикновено не се ядосвам, знаеш, така че ми дойде добре. Помниш ли денят, в който пробвахме роклите?
Еда: Как мога да забравя?

Селин: Имаше модел, който ти пробва...Откакто се помня, никога не съм си и помислила да нося такива неща. Тоест, не знам защо. Не знам кой ме спира.
Еда: Тъй като не съм имала родители, аз сама правех всичко. Леля не ми се месеше. Какво ще облека, какво ще правя. Нещо не казваше. Тоест, никой не ми е казвал, че булчинската рокля трябва да е семпла. Затова.
Селин: Колко хубаво, затова си оригинална.
Еда: И ти си голяма късметлийка. Ако имаше само...

Селин: Еда, ти си много свободна, тоест ти си напълно различна. Разбирам защо Серкан се влюби в теб.
Еда: Селин, нека не обсъждаме тази тема. Сега ме тревожи.
Селин: Не, моля те, нека да обсъдим. Аз...Влюбих се в Серкан, в главата ми най-вероятно. Опитахме, но не се получи. Но Ферит беше шанс за мен. Животът ми го даде. И го загубих, трябваше да стоя зад решението си. Но няма виновни за това. Защото аз сама направих всичко. Както и да е. Хубаво е, че дойде наистина. Добре ми подейства.

Еда: Дойдох, но дойдох да те заведа на брънча, Селин. Трябва да дойдеш. След като Ферит се появява пред теб, гледа те в очите, и ти ще отидеш. Защо ние жените сме принудени да отстъпим назад? Заставаш пред него и го гледаш в очите. Трябва да си там, Селин.
Селин: Правилно го каза. Добре. Ще дойда.

На брънча Ефе прави предложение да направи съвсем отново пийзажа на екологичния хотел. Но този проект принадлежи на "Art Life" архитектура. Няма никаква връзка с холдинга. Този проект е поверен на Еда, не на холдинга...Но Еда е съгласна да работи с Ефе, все още не е достатъчно опитна, Ефе може да им помогне. След намесата на Пърал и Еда, Серкан се съгласява да чуе идеите на Ефе...
/Така и ни ми стана ясно какво точно така ядоса Серкан – идеята на Ефе за пейзажа на хотела, че Еда ще работи с Ефе, или пък това, че използва цветенцето, което той й подари...
Или всичко му дойде в повече, вече не може да се контролира, бомбата е на път да избухне. Ама нейсе . /

Серкан ядосан излиза, Еда бързо тръгва след него.

Еда: Серкан. Какво става? Защо се държиш така, не разбирам.
Серкан: Не разбираш? Честно казано, аз не те разбирам. Защо си толкова добра? Защо си длъжнада се толкова добра? Само защото бях груб с Ефе, се опитваш да оправиш нещата. Опитваш се да се държиш добре с всички. Защо? Защо помагаш на майка ми? Защо носиш чай на баща ми?

Еда: Що за въпроси са тези? Защото виждам позитивната страна на всичко и на всеки.
Серкан: Ами престани, Еда. Защото тя не съществува. Няма нищо толкова позитивно в живота, нито в хората.

Еда: Серкан, какво искаш? Какво да направя? Искаш да си преобъна представите за света ли? Не разбирам това ли е въпросът? Какво да направя? Като теб ли да бъда?
Серкан: Като мен?

Еда: Като теб, без капчица любов.
Серкан: Еда. Живееш в някаква фантазия. Животът не е такъв. Животът е пълен с лъжи, с лошотия. Подлудява ме факта, че се държиш по този ангелски начин в този лош свят.

Еда: Тогава отиди и намери някой, който не те подлудява, Серкан.
Серкан: Права си. Много си права. И без друго самотата най-добре ми подхожда.

Скрит текст:

Серкан: Не казвай нищо
Енгин: Да не казвам? Обаче ще кажа, без да искам позволение. Нали сме приятели. Серкан, много огорчаваш това момиче. И тя въобще не го заслужава. Все още не си й казал за онова, което е сторил баща ти.
Серкан: Енгин. На такъв човек като ангел...

Енгин: Не можеш да й кажеш. Но, Серкан, така още повече ще я разстроиш. Само защото момичето има добро сърце, го притискаш безкрайно. Днес направо й каза: „Вместо да съм с теб, по-добре да бъда сам.“ И тя не може да те разбере.
Серкан: Ще й разкажа. Ще й кажа истината. Не мога да крия тази тайна. Това нещо не може да бъде скрито. А аз не съм човек, който може да крие подобно нещо.

Джерен: Сега добре ли сте със Серкан, зле ли сте? Нищо не можах да разбера, момиче.
Еда: Гласът му звучеше много разстроен. Каза, че не искар да ми говори така или да ме обиди. Каза ми, да вечеряме заедно и да се сдобрим. Не можах да му откажа, какво да направя, много го обичам.

Джерен: Знам. Винаги си правила това, което ти подсказва сърцето.
Еда: Знаеш ли вчера какво направих?
Засяла е едни семена, оставени от майка й, на терасата на Серкан. После поговорили за родителите й. И за баба й.

Това е от г-н Серкан
Очаквам те там, където започна всичко

Еда: Добре ли си?
Серкан: Добре съм. Трябваше малко да си събера мислите.
Еда: Добре. Събра ли ги? Готов ли си вече да говориш с мен за проблема?
Серкан: Готов съм.
Еда: Защо се срещаме тук?

Серкан: Има нещо, за което искам да говорим от няколко дни. В една такава вечер...тук подписахме договора, с който започнаха отношенията ни. И тук искам да приключат, Еда.
Еда: Какво искаш да кажеш?
Серкан: Не се получава. Съжалявам. Не се получава.
Еда: Шегуваш ли се в момента? Ако е така, знай, че не е смешно.

Серкан: Не мога. Не съм такъв. За мен...Кариерата и работата ми са по-важни от всичко.
Еда: Ти...Дойде при мен и ми каза, че си лудо влюбен, Серкан. Каза, че си лудо влюбен в мен. Не отидох в Италия заради теб. Осъзнаваш ли какво ми причиняваш?
Серкан: Съжалявам, Еда. Но за мен най-важното е работата ми. Ако взаимоотношенията ни продължат, ще загубя всичко. Работата, кариерата, себе си...
Еда: Серкан.

Серкан: Знаеш. Винаги си го знаела. Аз съм такъв. Знаеше го от самото начало. Още от първия момент, в който се запознахме.
Еда: Ти...Каза ми, че си се променил. Каза ми, че си се променил заради мен. Измами ме. Аз се изправих срещу леля ми, срещу момичетата....Изправих се срещу всичко и всички, защото ти се доверих.

Серкан: Такъв съм, Еда. Самата ти го каза. Безчувсвен робот.
Еда: Наистина ли искаш да се разделим?
Серкан: Съжалявам. Не се получава.
Еда: Престани да повтаряш една и също, Серкан! Престани да ми повтаряш това. Не мога да повярвам!

Серкан: Еда, всичко приключи.
Еда: Приключи. Приключи, така ли? Погледни ме в очите и ми го кажи. Погледни ме в очите и ми кажи, че е приключило.

Серкан: Приключи.
Еда: Добре. Добре тогава. Както започна, така и ще приключи. Ненавиждам те, Серкан Болат!

Дори не отвори устните си, гласът му се промени, казвайки bitti. Застинал, без дори да диша, защото дори и най-малкото движение ще покаже болката му, страданието му, любовта, която е на път да загуби, може би завинаги. Сухи празни очи,  безизразно лице. Маска. От гордия, самоуверен Серкан Болат не остана нищо. Наистина се превърна в робот.

"Любовта не познава собствената си дълбочина до часа на раздялата."Д. Джубран

Много убедително, вълнуващо, разтърсващо изиграно от Керем. Браво!!!

И още: Hug

Марги, Hug

Толкова от мен за този епизод, до следващият! Satisfied

Лек ден ви желая!

# 102
Здравейте! Flowers Hibiscus

Дилеми Flowers Hibiscus

Тина, снимката е от сватбата на Нида.

Джаки, тази статия доколкото си спомням е някъде от началото на Бамбашкато. Имам спомен, че критикуваха Ханде за представянето й в първи епизод, но после критиките драстично намаляха. Не знам какво е това нещо срещу Ханде, дори намериха за какво да критикуват онзи ден, че просто седи и гледа ревюто, на което беше поканена. Красива, известна, печели добре, пътува, то си е за яд. Satisfied
Като се има предвид популярността на Ханде в Азия от първия сериал с Бурак и в Латинска Америка след СЧК, съм сигурна, че всеки неин следващ проект ще се продава добре.
Любопитно ми е с Баръш да видим класацията на Нетфлик след като го излезе.

Публикувани са представяния на герои от филма Mavi Mağara, с участието на Керем Бюрсин и Деврим Йозкан.

Джем (Керем Бюрсин) е решителен и смел войник, служещ във военноморските сили. Дисциплината и съзнанието за отговорност, произтичащи от професията му, се отразяват във всеки аспект от живота му. Една от най-големите ценности за него са дълбоката любов и мечти, които споделя със съпругата си Алара. Джем тръгва на пътешествие до Синята пещера, за да изпълни обещанието, което е дал на Алара. Това пътуване не е просто дестинация, то е приключение за откриване на безкрайността от емоции, спомени и истинска любов, която Джем споделя с Алара.

Алара (Деврим Йозкан) е най-голямото вдъхновение в живота на Джем със своята топла, впечатляваща и жизнена личност. Алара, която подхожда към живота с положителна енергия и обича да изживява всеки момент пълноценно, превръща мечтата за Синята пещера, която споделя с Джем, в символ на тяхната връзка. Алара, водач, който винаги хвърля светлина върху пътя на Джем, се откроява като най-важната част от това романтично приключение.

Хубав ден ви желая! Nature Sunny

# 103
Дилеми, ⚘

Нова

# 104
Ново:
Пуснаха откъс от филма Синята пещера Blue Heart
https://x.com/account_daniela/status/1845798073693352237

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт