💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 451
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Алекс, за мен изневярата е безспорна. Имаше я. Аз даже така си я кръстих тая среща: "Среща с изкушението". (Тук много ми напомни приказката на О. Уайлд "Рибарят и неговата душа" от "Къщата на наровете")
Зейнеп предлага да скочат двамата във водата, предлага вълнение, адреналин. Картината на оргиастичния танц около огъня и неговото задъхване си е изпитване на вина от случката. Обяснението му, че тя имала нужда от него - оправдание пред Алара, ама си го измъчваше. Не случайно и мъдрецът накрая му казва: "важно е какво преживяваш сега", "кого срещна", а това преживяване премина заедно с: колелото от лунапарка, окования Харун, бащата насилник, страхът от смъртта на Алара... -  все страсти, които замъгляват погледа за истински ценните неща в живота.

# 511
  • Кърджали
Кате, няма да го оспорвам, много вероятно си права. Както казах - колкото повече го мисля, съм склонна да се съглася, ама пък на принципа "парен каша духа", не мога да го изрека категорично. Иначе след онзи отговор на Керем (така ми се сляха всички интервюта тия два дни, че не мога да се сетя в кое точно беше), съм склонна да се съглася, че Джем е направил тази глупост.  Някак си в едно нищото ми е мисълта по този въпрос или може би, защото за мен...оф, ще го избия на философия ...

Малко по-различен въпрос. Ефлатун само с руско озвучаване ли го има? Руски разбирам колкото корейския аз, та... Субтитри ме ми пречат, мозъка ми ги игнорира, ама ... А исках и него да мина и да приключа с ударната доза Керем... Че друга напаст ме чака живот и здраве от утре...

# 512
Алекс , качих го преди няколко дни с турско аудио и испански субтитри (няма да ти пречат Grinning).
Сега ще издиря пак линка.

https://www.dailymotion.com/video/x9741n4

Пиши, ако го изгледаш, че имам нужда от разяснения по сюжета. Нещо ми бяха много нахвърлени сцените и не знам от превода ли беше или наистина много неща не стават ясни. Grinning

# 513
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 514
Любимите АЛА ще се излъчват отново в Боливия.
“Два напълни противоположни живота ще бъдат свързани от неразрушимата връзка на любовта.” Heart

Благи… Stuck Out Tongue Winking Eye

# 515
Добро утро на всички!
Гледах "Синята пещера", прочетох и вашите коментари и реших да напиша няколко думи за моите усещания.
За мен това е филм за любовта, смъртта, загубата, самотата и времето.
За това, че любовта може да бъде срещната на най-неочакваните места.
За  това, че можеш да загубиш всичко за един миг.
За това,че не можеш да върнеш времето, колкото и да искаш.
Филм, който разчита на действието и движението на телата и погледите повече, отколкото на думите.
И именно за това най-емоционалните моменти, на мен ми дойдоха една идея по-слабо представени.
Казвам го откровено, без да искам да обидя, когото и да било.
Въпреки това филма много ми хареса-
смел и творчески филм, който трябва да бъде аплодиран!
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 516
Здравейте, 🌞

честно казано не знам как да гласувам в анкетата. До преди поста на Миси дори не ми мина през акъла, че е възможно Джем да е изневерил физически на Алара, но след като и прочетох поста и снощи си пуснах филма още веднъж - май наистина и изневерява.

Сцената на скалата е ключът, че е имало нещо повече. Тя го пита ще скочиш ли с мен и той скача.

# 517
Инфо:
Синята пещера стана вторият най-гледан филм в света на Amazon Prime, според данни от 24.10.2024 г.
Освен това Синята пещера се появи в топ 10 на списъка на 68 държави „към днешна дата“.

Blue Heart

# 518
Превод на сторита на Керем от вчера

# 519
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 520

Сабанджъ с половинките си 😎

# 521
Да очакваме висока доза красота днес Heart Eyes

# 522
От колко часа е събитието?
Да очакваме висока доза красота днес Heart Eyes

# 523
Тина, около 19:30 турско време пишат.

# 524
Според вас това нормалноли е?
Според мен честно казано - не
То да си фен е едно.., ама това вече си е болестно състояние ..

Общи условия

Активация на акаунт