💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 365
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Привет, момичета!

Много, много ми хареса филма на Керем за синята пещера... Впечатлена съм. Не знам как е в Корана, но си мисля, че този филм е с глобален заряд... Много тайнствени и духовни теми засяга - за пътя на душата преди смъртта / в някои религии се смята, че душата обикаля всички "свои" любими кътчета преди да се възнесе нагоре/, за срещата с хора, които са оставили трайна диря в съзнанието - любовта на майката,  наказанието на бащата, когото той припозна в ранения мъж, прошката, любовта на любимата, съблазняването... Героят на Керем премина през своите земни изпитания, за да стигне до онова вълшебно място, където душата му се отпусна и засия... И още нещо.... дилемата работа - семейство, отдадеността на професията, страхът на съпругата от рисковете, които поема, омъжвайки се за човек, рискуващ живота си ден и нощ... Късчето живот, което героят на Керем остави чрез любовта след себе си в лицето на своя син, обещанието да се чакат и да се срещнат в пещерата - тайното място, в което ще се съберат всички заедно... Душата, неподвластна вече на време и пространство, тръгнала да осъществи и последното желание на своята любима, преди да се възнесе нагоре...

П.П. Винаги съм си мислела дали наистина душата продължава да живее и да ни наблюдава... Чела съм, гледала съм, слушала съм... дали е вярно, не знам... Но със сигурност съм убедена, че на Керем много му отива да сваля мацки... Wink Има неподправен чар в неговата лека срамежливост, мъжка настоятелност и хлапашко обаяние... Heart Eyes

# 616
Инфо:
През тези седмици IMDb STARmeter #KeremBürsin заема следните позиции:
#2 в Турция
#1888 в световен мащаб

а #HandeErçel:
#5 в Турция
#5780 в световен мащаб

Деврим е на 3-то място Simple Smile
Скрит текст:

От сета на #Platonik

Скрит текст:

Дилеми, Hug

# 617
Дилеми, ⚘
Стори от Керем

# 618
Дилеми, благодаря за старанието ти. Hug Разбира се, че искаме да продължиш, ако не е в тежест за теб. Kissing Heart

mury , благодаря за този пост. Kissing Heart
За душата:
Разбира се, че остава да живее, а след това се преражда, в ново тяло, с нова съдба,  да научи уроците, които не е успяла. Убедена съм в това нещо.

# 619
Дилеми, благодаря за старанието ти. Hug Разбира се, че искаме да продължиш, ако не е в тежест за теб. Kissing Heart

За душата:
Разбира се, че остава да живее, а след това се преражда, в ново тяло, с нова съдба,  да научи уроците, които не е успяла. Убедена съм в това нещо.

От чисто любопитство... Винаги се питам възможно ли е това?! Много ми се ще, защото много близки хора си отидоха, а на мен така ми се иска да продължават да живеят около нас... Казваш, че си убедена... Не, не се заяждам, просто ми се ще да споделиш кое те е накарало да вярваш в това.. ? Чела съм много книги, но всичко ми се вижда като нагласено. Нещо от твоя опит или от усещанията на някое друго от момичетата тук, което ви е провокирало да смятате така, би ми било по-интересно...

# 620

За душата:

От чисто любопитство... Винаги се питам възможно ли е това?! Много ми се ще, защото много близки хора си отидоха, а на мен така ми се иска да продължават да живеят около нас... Казваш, че си убедена... Не, не се заяждам, просто ми се ще да споделиш кое те е накарало да вярваш в това.. ? Чела съм много книги, но всичко ми се вижда като нагласено. Нещо от твоя опит или от усещанията на някое друго от момичетата тук, което ви е провокирало да смятате така, би ми било по-интересно...

Ще сложа в скрит текст, че си е чист спам. Grinning
Скрит текст:
Близка моя приятелка е дете индиго т.е. има дарба. Разказвала ми е доста неща и й вярвам напълно.

# 621
Ново от акаунта в Prime Video
https://x.com/FrizbiTv/status/1850915300012703997

Битката на Керем и Деврим
❓За колко души се е погрижил Джон Уик през цялата филмова поредица?
Керем: Готова ли си?
Деврим: Да
Керем: 700
Деврим: 185
Водещ: 439
Керем: Щях да пиша 460!

❓ Колко години Куентин Тарантино работи върху филма "Inglourious Basterds"
Керем: Прочетох сценария преди излизането на този филм
Керем: 4
Деврим: 8
Водещ: 10

❓ Колко екранно време има Антъни Хопкинс в наградения с Оскар филм „Мълчанието на агнетата“
Керем: 20
Деврим: 24
Водещ: 16

❓ Общо в колко проекта са участвали Керем Бюрсин и Деврим Озкан през кариерата си?
Керем: Как писа толкова бързо?
Деврим: Концентрирах се. Мога ли да го променя?
Керем: Не, ти вече си го написал, не го променяй. Леле, преувеличихте!
Деврим: Ако е вярно, ще го върна
Керем: Написах го... Какъв задник си.
Керем: 15
Веврим: 20
Водещ: Като начало всеки поотделно. Керем има 23 проекта, Деврим - 10.
Деврим: Първо написах 22
Водещ: Близо е. Деврим Озкан спечели
Керем: Колко имам?!
Водещ: 23
Керем: Не може!
Деврим: И аз броих късометражните филми
Керем: Защо имаш 10?
Деврим: Все още съм млад
Керем: Ти си дете! Кой победи?
Водещ: Деврим
Керем: Добре, благодаря!

# 622
# 623
# 624
Снощи Керем е гледал двубоя Галатасарай – Бешикташ ( 1-0)
https://x.com/live__for_music/status/1850948412738584938

Gift Heart

# 625
Керем май е цигара на клипчето?
Не знам защо съм останала с впечатление,  че е непушач 🙄

# 626

Simple Smile
Devrim Özkan и Lucas Torreira преди дербито снощи Simple Smile

Скрит текст:

Simple Smile

Gift Heart

# 627
Керем май е цигара на клипчето?
Не знам защо съм останала с впечатление,  че е непушач 🙄

И двамата с Ханде са пушачи. Голямо разочарование ми беше. Grinning

# 628
  • София
Привет, момичета!  
     П.П. Винаги съм си мислела дали наистина душата продължава да живее и да ни наблюдава... Чела съм, гледала съм, слушала съм... дали е вярно, не знам...
Мъри, много интересна тема подхващаш. Аз съм убедена, че душите на нашите близки продължават да живеят и след тяхната физическа смърт. И още повече съм сигурна, че те винаги, когато могат ни помагат. Те са около нас и ни наблюдават. Ще ви разкажа от личен мой контакт, какво ми се случи. Разбира се знам, че не всички ще повярват. Това е трудно за възприемане, но аз няма да ви лъжа и подвеждам за нещо толкова сериозно. Това е мое лично преживяване.
Скрит текст:
Бях на 55 години, когато ми се наложи да дам кръв за спасението на мой колега. Баща ми беше починал отдавна. Той си отиде рано, на 57 години. Колегата беше в много тежко състояние и се нуждаеше от много кръв. Неговата съпруга ме помоли да помогна. Съгласих се и на другата сутрин отидох във Военна болница, където той лежеше и там трябваше да дам кръв. След като приключи процедурата, аз бързах да отида на работа. Тя обаче много настоятелно ме молеше да ме заведе в кафенето на болницата, за да ме почерпи от благодарност. Много настояваше и аз накрая се съгласих, макар, че бързах. До този момент аз се чувствах прекрасно, понеже много пъти съм била краводарител. Когато седнахме в кафето тя ми купи кафе и кока кола. Седнахме на една масичка. Аз бях с гръб към бара. Зад мен имаше опашка. Забелязах, че последна, точно зад мен чакаше една лекарка със слушалка и бяла престилка. В това време се приближи една млада медицинска сестра и попита дали може да седне при нас. Разбира че се съгласих. Първото, което ми се пиеше в момента беше колата. Изпитвах жажда. Отпих и поставих обратно чашата. Посегнах към кафето и в това време усетих, че краката ми започнаха да изстиват. Цялата кръв започна да се дръпва. Прилоша ми и инстинктивно се хванах за стола. Сестрата тъкмо беше отпила от кафето си и се втренчи в мен. Попита ме: "Добре ли сте?", при което аз успях с усмивка да ѝ отговоря: "Мисля, че не съм добре" и повече не си спомням. Залитнала съм назад със стола, добре, че е била онази лекарка да ме прихване. Иначе съм щяла да си ударя главата. Изведнъж аз се виждам на едно разстояние от пода. Около мен нямаше абсолютно нищо, само безвъздушно пространство. А на около десетина метра пред мен се появи баща ми и още едни непознат за мен човек. Двамата бяха обърнати един към друг с профилите си към мен. Непознатият човек започна телепатичен разговор с баща ми. Той реално не говореше, аз само чувах неговите мисли. Говореше на някакъв много странен език, какъвто до този момент не бях чувала. Много мелодичен, напавен и красив. Изпитвах невероятно щастие. Душата ми се качи в гърлото от радост. Нищо не разбрах от това, което той каза. В този момент аз си помислих и си казах на ум, че нищо не разбирам. Непознатата фигура, без да се обръща, все едно чу моите мисли и отново повтори от началото до край всичко. След което двамата с татко изчезнаха. В това време се събуждам и се намирам на пода в кафето. Над мен се бяха събрали хора и ме гледаха. Лекарката, която видах в началото, беше клекнала до мен и ми държеше ръката и мереше пулса. Когато ме видя, че съм си отворила очите тя почти викайки ми каза: "Ей, момиче, изкара ми акъла. Нямаше нито пулс, нито сърдечен ритъм". И започна нервно да пита, кога ще дойде дежурният лекар. Много скоро и той се появи. Когато ми измери кръвното чух само че каза  40/20. Изминаха няколко месеца след тази случка и аз гледах телевизия. Предаване на National Geographic, в което трябваше да се посети един манастир близо до Йеросалим, където единствено все още се говори на езикът, на който е говорил Христос - арамейски език. Този манастир е православен. Когато управителят на манастира заговори на журналиста, аз изведнъж онемях. Чух същият език, на който говореше онзи непознат човек на баща ми. Не можех да повярвам на ушите си. И до сега си мисля, дали тогава татко не е дошъл да си ме прибере, но го върнаха. Явно още не ми е било времето.
Това е само един от последвалите случаи, в които татко ми е помагал. Но сега ще стане много дълго и ненужно да ви споделям. Затова аз  знам за себе си, че той е до мен и винаги ми помага.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 20:20 от БлагаВест

# 629
  • Кърджали
Аз съм от хората, които не вярват в прераждания /на  душата/, въпреки че понякога ми се иска да вярвам.

Иначе обмислям да преведа Ефлатун, ама много ме дразни това, че единственият наличен клип е със испански субтитри и ще трябва да се опитвам да ги скривам.

Общи условия

Активация на акаунт