Каква преквалификация за жена 50+ години?

• 3 098
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
Дано не го приемеш като заяждане Сефора, защото не е. Jobs.bg не е истинско мерило за пазара на труда. Поне за моя град знам работодатели, включително с една фирма съм работила, които пускаха обяви "профилактично" да видят какво е на пазара и  като се ядосат на някого, за да му натрият носа.
Също има обяви, за които кандидатстват стотици хора, ама принципно и теоретично не е невъзможно да си намери жената допълнителна работа на компютърс след работно време. Просто е трудно. И Бог знае какво е нивото на жената.
Познавах една жена дето твърдеше, че перфектно владее два езика. Една позната беше на зор и я взе за превод. Ами беше потресена от ниското качество и трябваше да плаща отново.
До скоро имах и такава колежка, която си мислеше, че владее перфектен английски. А БЕШЕ  ДАЛЕЧ от реалността.
Не е невъзможно. Но наистина трябва да имаш специфично умение на високо ниво.
Мир Simple Smile

# 31
Разбирам те какво имаш предвид, винаги съм си  търсила работата през интернет, основно jobs.bg, не понасям връзки и уреждане. Не си пращах просто св-то, доста работа, четене и ясни критерии каква и къде искам да работя.

Ако знам френски бих намерила френските фирми в България и бих си изпращала директно св-то също.

Но нивото на владеене на език е нещо много относително. "Всички" владеят езици, което не е така въобще. Знам колко усилия ми струва и колко трудно се постига, постоянно съм в уроци, курсове, апп... Дори и С1 е нищо, покривам го и какво от това, та камоли професионални преводи.

Общи условия

Активация на акаунт