Априлче 2025г./тема 2/

• 29 918
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Ние се чудим с ММ за коледна фотосесия
И аз съм се замисляла, но моя е анти-снимки отвсякъде и абсурд да го накарм. Иначе има много сладки попадения.

# 121
Около 150-200лв тъй като ние често си правим фотосесии. Но съм взимала и от Грабо има по 100лв и съм оставала доста доволна.

# 122
Оу, като се замисля тези дни ядох доста домати със сол хаха, нещо ми се бяха дояли… това обяснява киселините.

Аз все още не съм разглеждала цени, студио и т.н. за снимките, може би след нова година ще се ориентираме за фотосесия.

# 123
За тези, които сте в София мога да ви препоръчам едно студио и сам си правиш фотосесия на бял фон,син или розов. Цената е 60лв за 30мин и 110лв за 60мин. Държиш едно дистанционно и се снимаш с фотоапарат, който е сложен на статив. В инстаграм имат страница klik_your_portrait. Снимките се получават до 1 ден

# 124
Момичета, имате ли още ( ако се имали изобщо ) леки , наистина леки менструални болки и боцкания от растежа на матката ? Предполагам, че са нормални? 15 г.с

# 125
Да, имам поне веднъж или два пъти в седмицата, доста ме стресира това, но си повтарям, че всичко ще е наред. Предполагам, че е от растежа на матката.
И на мен ми е интересно дали другите имате такива болки.

# 126
И аз имам. Бяха поспряли по едно време, но миналата седмица отново се появиха.

# 127
И моите болки бяха спрели, но миналия петък трябваше да стоя клекнала, за да не ме боли. Отвреме на време имам болки и гледам да застана в някоя поза, в която няма да ме боли.

Както писах вчера да се пазите от грипове. Аз днес отново съм болна и не знам какво да пия, за да го пресека. На осцилококцинум и фитолор за смучене съм. Носът ми ту е запушен, ту тече и едвам спах снощи Confounded

# 128
Ох и аз минах със запушен нос миналата седмица. Пръсках стеримар и се оправих, че бая бях отпаднала. Единия ден ме разтресе та цял ден бях на чайове

# 129
При рязко ставане от седнало положение така ме срязва понякога, че чак се превивам за 1-2секунди. Но си усещам, че е от разтягане на лигаментите и не ме притеснява.
Моята коремна стена не е от най-тренираните във времето, та явно си е разтеглива😅 един плюс да нямаш натрениран корем👍🏻

# 130
Тези, които сте към 14-15г.с. като легнете, забелязвате ли да ви "стърчи" коремчето от едната страна? Онзи ден като си лежах на два пъти от дясно беше изпъкнало и като го боцнах се прибра. Чудя се дали е възможно да е бебчето... Sweat Smile

# 131
Тези, които сте към 14-15г.с. като легнете, забелязвате ли да ви "стърчи" коремчето от едната страна? Онзи ден като си лежах на два пъти от дясно беше изпъкнало и като го боцнах се прибра. Чудя се дали е възможно да е бебчето... Sweat Smile
По принцип е малко вероятно да е бебчето, тъй като то е едва 10-12-13см в тези седмици и самото то е доста крехко, та едва ли би могло да помръдне 6 слоя, които са доста стабилни.😁
При мен когато лежа по гръб под пъпа стои издуто, но това е матката. 🤰🏻
А иначе моята плацента е по задната стена и може би от 1-2 седмици на моменти усещам едно като трептене, като пулсация ии може би като балончета, та е възможно това да е бебето, но са само предположения към момента. (14+5)- може да са си просто газове, не е като да не са ми в изобилие.😅

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 10:40 от Pipiilotaa

# 132
Пипи, много сладко аватарче 🤗 Аз минах преглед, всичко е наред и бебчето е още по-напред 😁 терминът ми от 17 април се измести на 10ти април, хихи 🤗❤️❤️❤️ За пол ще кажат категорично чак в 16г.с. Казах, че от време на време имам леки болки и ми изписа Магнерот 500-3×1тб.

# 133
И аз имам болки, особено при ставане от легнало и седнало положение, както и при обръщане при спане. Но и аз нямам мускули на корема.

Кактусче с тези темпове да не трябва да се изместим в Мартенската тема 😀 Радвам се, че всичко е наред. Още ли сме на теорията за момченце или има смесени мнения 😀

# 134
Да, май си права Пипи, най-вероятно да е матката. Иначе за трептенето и аз в 14гс усетих нещо, като все едно вибрация на телефон хаха на няколко пъти за много кратко и със сигурност не бяха газове.

Дами, терминът като ми е 05.04, със секцио не се измества напред за 45 дни майчинство, нали?

Общи условия

Активация на акаунт