Априлче 2025г./тема 2/

• 29 829
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • Смолян
Аз си бях купила олиото на Palmers, обаче миризмата му напълно ме отказа от употреба... Мерише ми много сладко(на изпечени сладки, буквално), а аз по принцип обожавам сладки миризми. Обаче откакто съм бременна, всичко което сладнее - далеч от мен! 😂

П.С На момичетата, които им предстои преглед при д-р Стоилов- общо взето съм доволна от прегледа.
Всичко е наред с бебчето, единственото, което ме притесни, че аз съм с висок риск за прееклампсия.
Докторът не се ангажира за предположения за пола, аз и не питах. Резултатите излизат в рамките на 1час, след което ги обсъжда с вас. Много усмихнат и позитивен. Само ми направи впечатление, че са ми объркали датата от последния цикъл. Питаха два пъти, въпреки това е грешна, но разликата е само 2дни, така че предполагам не е фатално.
Успех и на другите дами, ще ви стискам палци всичко да е наред!🤗🍀
И аз съм доволна много от него, даже мисля да раждам при него. При мен има риск от ГД, но си мисля, че е защото обясних, че в рода имаме и тогава няма как да не излезе. Но и майка ми и баба ми да се диабет тип две получен от силен стрес.
Иначе За Стоилов и на мен изобщо не ми даде предположение за пола. Ще си изчакам още един месец до втората фетална за видим тогава какво ще каже.

# 106
Да, и при нас в семейството има проблем с високото кръвно, въпреки че аз съм с много ниско. И аз мисля, че това оказа влияние върху резултата, защото и аз го споделих.
Аз съм решила да раждам в Селена, при д-р Телбийска. Доволна съм много и от нея.
Надявам се всичко да е наред и да си имаме здрави, пухкави бебчета 👶🏼🥰

# 107
Аз съм си взела на Palmers маслото за коремче(в бурканче) и лосионът им против стрии, отделно олио(става за перинеума) и крем на Materneа. Имам и чисто кокосово масло....всеки ден се каня да започвам и все си казвам от утре 🤣 аз имам склонност към стрии и задължително трябва да се мажа и да пия много вода. Вече имам и коремче, така трябва да започвам вече.
От коя седмица започнаха да ви личат бременните коремчета? ☺️

# 108
Аз съм си взела на Palmers маслото за коремче(в бурканче) и лосионът им против стрии, отделно олио(става за перинеума) и крем на Materneа. Имам и чисто кокосово масло....всеки ден се каня да започвам и все си казвам от утре 🤣 аз имам склонност към стрии и задължително трябва да се мажа и да пия много вода. Вече имам и коремче, така трябва да започвам вече.
От коя седмица започнаха да ви личат бременните коремчета? ☺
Аз само да си кажа, че съм MariaNicko- най-накрая открих от къде се сменя никнейма. Сега ако открия и от къде се слагат картинки на профила, ще съм много щастлива.😁😁
На мен започна да ми личи някъде от края на 11г.с и вече си е ухаа в почти 15та😂 ии понеже сме казали само на родителите ни- на приятели, ще кажем на по-късен етап все гледам да нося нещо по-широчко.
Май ще дам втори шанс на Palemers- помня, че аромата беше лееко специфичен и не се спогодихме. Био оийл имам също, но и там аромата ми е ужас… та кокоса за сега спасява положението плюс един крем на Wooden spoon с шеа, кокос и какао, който ухае на баунтии и огладнявам посред нощ с него.🤤🤤🤤

# 109
Pipiilotaa, отиваш най-долу на екрана:

Натискаш на пълна версия, от там си влизаш в профила и си сменяш картинката 🤗 Иначе и на мен ми пролича още от 11г.с., сега съм 13г.с. и все повече си личи, взех си клинчета за бременни, защото всички дрехи ми стягат и сутиените вече ни станаха малки 😅 Ние също не сме казали на всички роднини и близки 😁  Този лосион с аромат на брауни не е за мен, ще ме кара постоянно да си правя шоколадови кексчета 🤣
*Редактирам се: аз чета брауни, а не баунти 🤣 явно ми се е дояло, хаха

# 110
Относно сутиените - зависи на какво сте свикнали разбира се, но аз съм на спортни от преди това даже и съм супер доволна. Нищо не ме стяга, боцка и прежулва никъде и са много удобни.

# 111
Joss Stone, трябва и аз да си купя такива. Иначе нося 75 В, но минавам на С, защото не се събирам 😅 Тези банели....не си е работа в този период.

# 112
Миризмата на Bio oil-a първоначално не ме дразнеше, но сега ми де повръща от нея 😁

Пипилота, ще взема да поръчам от този крем 😃 Имам един на A for Avocado с мирис на шоколад и … идва ми да го изям.

В първите седмици корема ми беше толкова подут, че няма как да не разбереш, че съм бременна. Сега е с по-нормален размер сутрин, но след хранене пак се подува доста и вечер корема е с други размери.

Бюста кога наедрява? Аз съм с голям бюст и хич не ми се иска повече да наедрява.

Joss Stone Ще споделиш ли какви взимаш.

# 113
Луничке, моят бюст не е от най-големите, явно за това по-осезаемо си личи наедряването, но при мен е и ген. Майка ми си остава с огромен бюст след раждането, а и не само тя 😁 Иначе значително увеличение на бюста усетих от 10г.с. някъде. Вече ми изскачат гърдите от чашките 😅

# 114
В момента съм с този:
https://answear.bg/p/sutien-calvin-klein-underwear-v-sivo-s-izch … en-dizayn-1089070
Размер L, но аз и на сутиен съм с 80-85 обиколка.
Иначе и от ХМ съм ползвала, те са малко по-дълги и стегнати, за ходене в планина и фитнес - т.е. когато имам нужда от повече съпорт.

От години разкарах всякакви дантели и банели и залагам само на меки, стигнати материи, защото кожата между гърдите ми е много чувствителна и ми стават проблеми. Установих, че са ми по-удобни в пъти Simple Smile

# 115
Аз ако ви кажа с какво се мажа 😂И лицето и тялото с бебешкото кремче на Мустела https://galen.bg/mustela-organik-hidratirasht-krem-150ml Иначе доста скъпичка козметика ползвах последните години и искам да ви кажа, че това кремче по нищо не отстъпва от кремовете ми за лице за по 200 лева 😂Поне на моята кожа на лицето много успокоява, заздравява, абе въобще доволна съм. И редувам с кокосово масло от време на време (коремче, не на лице). Иначе знам, че ако си предразположен към стрии, само много вода спасява положението.

# 116
Благодаря, Кактус! ще пробвам по-късно!🤍
Ето това е маслото ако някой иска да му мирише на баунти😄🤤 :
https://woodenspoon.eu/produkt/chocolate-fever/
А иначе понеже още преди да бременея гледам да използвам изчистена козметика и за подмишници използвам този продукт. Честно казано от всичко био от тях съм най-доволна: https://woodenspoon.eu/produkt/cream-deo-flowers/
А за цицонките от сега ги усещам как, ще са като прани чорапи след раждане/кърмене😅 аз също нося спортни сутиени вкъщи, без никакви подплънки и банели. Само навън слагам класически сутиен да са по-оформени🤣
Честно да ви кажа аз от нищо не съм изненадана, така както от появата на мъхчетата по корема ми. Като праскова е 😬😄

# 117
На мен коремчето почна да ми личи около 12г.с., вече съм 15г.с.

Днес точно ходих да издирвам сутиен, който да ми хареса и да ми е удобен. Досега притежавах само един единствен, тъй като съм от мацките, които имат една шепа общо гръд хаха и не носех.

Имам чувството, ме всеки ден стават двойно по-големи, тъй като миналата седмица си купих и днес трябваше нов, защото ми стана малък 😅 А да не ви обяснявам как го избирах, защото не разбирам от размери на сутиени.

Вие имате ли киселини? Напоследък не ми понася храната може би, не знам. Не ми се е случвало досега да имам киселини или поне не са били толкова гадни 🫤

*забравих да добавя: вие правили ли сте си фотосесии с коремчето/ще правите ли? аз карам ММ да ме снима с полароида който имаме и сигурно ще си направим фотосесия за нас си по-нататък

# 118
Ние се чудим с ММ за коледна фотосесия

# 119
Ели Аз съм с киселини от месец. Пробвах с Bianacid по препоръка на Кактусчето, но заради непоносимостта към миризми не успявам да ги смуча. Лекарката ми каза да пробвам със сироп Гавискон и мисля, че успява да помогне. Но гледам да не ям много храни, които да дразнят стомаха, като любимите ми домати.

За фотосесия, знам ли … аз не обичам да се разголвам, защото нямам хубаво тяло. Но може и да се замисля да си имаме за нас си само. Имате ли на идея в какъв ценови диапазон вървят тези фотосесии? Иначе и аз имам фотоапарат, но снимам само животинки. По точно моето е аматьорско, a ако се навия фотосесия ще е нужна добра обработка 😀

Общи условия

Активация на акаунт