Априлче 2025г./тема 2/

• 27 425
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Кактусче, обличай клинче и по прилепнала блузка за да се вижда хубаво коремчето.  Да няма съмнение, че има бебе 😀 Днес ли беше на преглед? Чакам информация как е бебока.

Аз сутрин съм като преяла, та не знам колко ще се доседят, че съм бременна. Иначе коремчето ми расте и вече единият панталон скоро ще бъде пенсиониран. И кантара вече помръдна с 200грама нагоре. Аз ходя в Надежда събота, когато няма много хора, а тогава предимно са хора в процедури или бременни и това ми дава по-голямо спокойствие. Но като не работят с ЗК, ще трябва да ги сменя.

Аз още чакам обаждане от The vision теста и тръпна в очакване ..

# 556
Луничке, запомнила си 😁❤️❤️❤️ На обяд съм на преглед. По принцип е за мерене на шийката, но минаха 16 дни от последния преглед и че помоля да видим и бебчето. Аз се надявам на потвърждение и за пола, вече се настроихме за момък 🩵🤗

Чакам те с хубави новини от теста и потвърждение за момата 🩷🥰

# 557
  • Варна
Пълнолуние, може ли малко инфо за този тест the vision,понеже аз пуснах при тях Genesafe Complete.
Втората част от The vision не е ли точно за моногенните заболявания, вкл. унаследени и рецесивни (di novo мутации)
Понеже аз малко по - късно се реших да правя за моногенни, вече бях пуснала разширения пакет на cell genetics за хромозомни и микроделеции и нямаше смисъл да пускам целия the vision и тогава като проучвах разбрах че genesafe е един вид втората част от the vision.
Аз го пуснах преди 14 дни, мислих че вече ще е готов резултата, но още изчаквам търпеливо.
Та.....на вас взеха ли проба и от таткото?
И кога пуснахте теста?

# 558
Розичка, за жалост не мога да помогна с информация. Аз исках на място да обсъдя кой пакет да пусна, но попаднах на една двойка, която много бързаше и само ме пита дали е имало нещо съмнително на БХ. Понеже при мен нямаше и тя ми пусна директно 2ри ят пакет. Набързо каза, че другите са били подходящи, ако имало находки на БХ. Не знам дали е така или просто искаше набързо да ме претупа.

https://visiontest.bg/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0 … n-test-procedura/

И Сенкова ми спомена, че нямало много смисъл от по-скъпите, защото % на познаваемост е бил по-нисък до колкото разбрах. Ако искаш им звънни и ги разпитай, дали може и по телефон да ти дадат информация, която те интересува.

# 559
Здравейте, как се справяте с киселините🥺🥺

# 560
Получих резултата от The vision + теста и всичко е отрицателно. Официално потвърждавам, че чакаме момиче.

….. Аз пия Гавискон сироп, но взе да не ми помага. В понеделник забравих да питам лекаря да го смени и чак на 8.11 ще имам тази възможност

# 561
Страхотни новини, Пълнолуние. Все така да са оттук нататък Simple Smile

# 562
И аз вчера минах ЖК, бебето е супер, АГ потвърди, че е възможно вече да си го усешам. Обаче шийката ми е 30мм, на предния преглед (30.09) беше 36мм, та пуснахме фемофлор и чакаме резултати ако там няма нищо притеснително само ще следим. Иначе каза, че е напълно затворена и няма фуния, просто явно си е късичка. Продължавам си с Магнерота и ми добави Алеракт. Някой друг с такава шийка има ли?

# 563
  • Русе
Получих резултата от The vision + теста и всичко е отрицателно. Официално потвърждавам, че чакаме момиче.

….. Аз пия Гавискон сироп, но взе да не ми помага. В понеделник забравих да питам лекаря да го смени и чак на 8.11 ще имам тази възможност

Най-хубавите новини!
Честито!!!

# 564
Мина и моят преглед 🤗 Всичко е наред, бебчето продължава да си бъде седмица напред. Много се криеше, но отново предположението е за момченце 🩵 Шийката ми е 44мм, което е супер 🥰 Плацентата е задна ниска и каза, че от 19г.с. ще усещам бебчето. ❤️🥰❤️ Макар че снощи съм убедена, че го усетих(бебчето в момента отговаря на 16+6г.с.). Следващият ми преглед е след цееели 22 дни 😁

Луничке, супер новини 🥰❤️

# 565
Благодаря момичета.

Много срамежливи тези бебоци. Май повечето не обичат да се показват. Все пак най-важното е да са ни здравички. ❤🩵 Радвам се, че всичко е наред и при Вас Кактусче.

Гери, бързо да оздравявате.

# 566
Радвам се, че всичко е наред момичета ❤ При мен плацентата е фундална. Признавам си, не бях чувала за такава плацента, но четох, че е разположена по-високо.

# 567
Гери учудена съм от тези разкарвания, които ви карат да правите, направо е нелепо. Бързо оздравяване!

Радвам се за всички ви, надявам се да сте добре Heartpulse Ние последния път като ходихме на преглед, бебчето си беше закрило атрибутите с ръчичка между двата крака хаха, та се опитахме отдолу да го видим.

На мен последната седмица коремчето ми имам чувството, че расте много бързо и трябва да си купувам отново панталони.

# 568
Здравейте, момичета!
Пренаталният тест го правихме в cell genetics, не си спомням вече как се казваше, защото го правихме преди месец, но беше този от 1300 лв, другият струваше 2000 лв., но АГ-то каза, че нямало смисъл от по-скъпия 😏 Излезе доста бързо резултатът. Нещо около 2-3 работни дни. Аз мисля, че всички Пренатестове са надеждни. За тези пари, които плащаме, нямат право на грешки 😏
Иначе да ви споделя, че от моят албумин и левкоцити в урината , на новият тест в Синево днес, няма и следа 😏 просто пуснах стерилна урина и я дадох за тест като обикновена. И изпих 3 л. вода вчера. Нещо, което, по принцип, не правя.
Все пак утре ще събирам нова, която да изследвам като 24-часова.
Все повече се разочаровам от АГ, която ме следи и вече съм сигурна, че ще я сменям. Констатирам ужасно много пропуски от нейна страна, а се кълнях в тази жена…
Та, мами (и по-специално тези, които се следите в София), дайте да си говорим поименно, кой къде се следи и доволни ли сте?

# 569
Зари, много се радвам, че всичко е наред с изследванията. Нека и в бъдеще да е така. 🤗❤️❤️❤️
Аз въпреки ниската плацента(единият край покрива все още шийката), реших малко да се раздвижа и да пробвам упражнения за бременни. Бях си ги запазила мнооого отдавна и сега реших да пробвам. За всеки случай ще си изпия Магнерота 😅 Оставям и линк ❤️🤗 Аз останах много доволна и смятам да ги продължа. Днес мъжът ми е дневна 12 часа и ще си правя разходка на терасата 🤣 Може и котките да ги взема за компания. Като казах котки, питах АГ за изследването за токсоплазмоза(аз не съм я карала), но каза, че няма нужда да се изследвам щом котките не излизат навън от апартамента. От къде започнах и до къде стигнах 🤣🤣🤣 Прекрасен ден, мами 🤗❤️❤️❤️
https://youtu.be/wwROi7ScNYg?si=Urp2ci6lvZbF2BUc

Общи условия

Активация на акаунт