Априлче 2025г./тема 2/

• 27 373
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Искам да споделя относно главоболието, понеже то при мен е много често явление. Не знам дали е случайност, но от както съм на  инжекциите и АП не ме е боляла нито веднъж главата. Преди това ме болеше през ден два и постоянно гълтах парацетамол, който не ми помагаше. Може и да е някаква чиста случайност, но не съм сигурна.

# 631
  • Смолян
Привет!
Минавам да се похваля с розови гащи след две пораснали момчета.
От вторник бях в болница, заради контракции, които овладяхме слава богу. Днес ме пуснаха и доктора ни зарадва, като за довиждане.
Същия лекар ще води и раждането и съм повече от убедена, че взех най-доброто решение, защото ми обясни всичко на дълго и широко, изслуша всеки въпрос и притеснение и ме успокои.

# 632
Честити розови хащи, Рали 💕💕 Надявам се вече да сте добре и да няма проблеми повече. Ти къде ражда и при кой, ако искаш са споделиш. Извинявай, ако вече съм питала. Аз още се чудя къде .

Снощи бях с болки, но не много силни, но продължиха няколко часа. Дано е било нещо инцидентно. И гърдите много ме болят, но те не ме притесняват колкото болките в корема.

# 633
  • Смолян
Честити розови хащи, Рали 💕💕 Надявам се вече да сте добре и да няма проблеми повече. Ти къде ражда и при кой, ако искаш са споделиш. Извинявай, ако вече съм питала. Аз още се чудя къде .

Снощи бях с болки, но не много силни, но продължиха няколко часа. Дано е било нещо инцидентно. И гърдите много ме болят, но те не ме притесняват колкото болките в корема.
Ние сме от Смолян и двата пъти раждах тук при един, който вече не искам да виждам след разговора ни снощи и сутринта. Беше ми ясно, че е превърнал всичко на бизнес и пари, но такова арогантно и грозно отношение.
Сега много се колебаех дали доктор Лалов или да родя в Пловдив, но се спрях на него, защото все пак имам наблюдения, в града е, и имам десетки познати доволни от него. Само да сме живи и здрави.
Пожелавам ти да нямаш повече болки. Аз във вторник се стреснах и наистина усетих какво е контракция, болка имах само за кратко и то пронизваща за секунда две.

# 634
Рали, честита ви панделка 🌸🩷🦄
Надявам се вече си добре и от сърце ти желая да нямаш повече проблеми.
Извинявай за въпроса, но какво обуслови престоя ти в болница? Защото и аз имам контракции, но не са болезнени и не са много, изписаха ми магнерот. Мисълта ми е, кога трябва да започна да се притеснявам от контракциите?

# 635
  • Смолян
Рали, честита ви панделка 🌸🩷🦄
Надявам се вече си добре и от сърце ти желая да нямаш повече проблеми.
Извинявай за въпроса, но какво обуслови престоя ти в болница? Защото и аз имам контракции, но не са болезнени и не са много, изписаха ми магнерот. Мисълта ми е, кога трябва да започна да се притеснявам от контракциите?
При мен болката от самото стягане на корема беше силна и се уплаших.
Стягането и безболезнени имах още от по-миналия четвъртък, но във вторник вече бяха на два часа и болезнени. Накрая вече ми се плачеше от последните. Слава богу шийката е перфектна и нямах друго, а и коркмагнезина бързо подейства.
Сега продължавам с магнерот и алеракт, но не разбрах как да го приемам, като и то е магнезий. Във вторник ще питам и моето си АГ.

# 636
Ох, Рали на чудно място сте. Обожавам Родопите ❤

В Ozone има 20% код с  намаление на книжки. Поръчах тези за сега.
Скрит текст:
Предполагам първата книжка в напълно достатъчна, защото е доста голяма. Взех отделно и книгата на Хедра за кърменето. Харесах и още няколко, но ще видя дали не се припокриват с първата.

# 637
  • Смолян
Тези, които приемате и магнезий и други добавки как ги разделяте.
Магнезия трябва да го пия три пъти дневно( мисля да е 6,14,22 часа заедно с но шпа и папаверин), после към 07:30 витамините, и към 17:00 желязото. Удачно ли е така?
И къде да вкарам алеракт, като и той е магнезий и фолиева киселина. Такава имам във витамините, а пия и писта през ден.
И за капак вечер слагам до 21.11 утрогестан.

# 638
Рали, може към 11ч на обяд да вземеш Алеракт. 🤗❤️ Само не разбрах какво пиеш през ден.

# 639
Рали, честно казано пия цялата менделеева таблица като витамини и всичко го пия по свое усмотрение 😏 За магнерота съм раздвоена, защото АГ то по НЗОК ми предписа 2 х 2, а моята, при която ходя на частно 2 х 1. За сега пия 2 х 2, но мисля да ги намаля малко. Алеракт приемам на таблетки 2 х 1 - сутрин и вечер.
На последните изследвания фолат ми излезе над референтната стойност и ще се консултирам с моята АГ дали да не го спра… не знам дали може да окаже някакво неблагоприятно влияние завишената стойност на фолата

# 640
  • Смолян
Рали, може към 11ч на обяд да вземеш Алеракт. 🤗❤️ Само не разбрах какво пиеш през ден.
Едната сутрин Премама Дуо, на другата чиста метилирана фолиева плюс рибено масло.

# 641
Аз имам фолат във витамините и спрях да пия всеки ден метилирана фолиева към 14 седмица. Преди да забременя я бях изследвала, доста над референтните беше, и имунолога каза много да внимавам да не прекаля.

# 642
Здравейте мами дами, по темата с акнето и аз имам ситни пъпчици по гърдите и като подкожни по бузите, но пък по брадичката ми изчезнаха. В началото на бременността имах повече, сега намаляха.

Постоянно съм изморена аз, не знам кога ще се почувствам с повече енергия… изобщо не ми се излиза с хора, не ми се ходи на гости и единствените такива, които търпя са ММ и майка ми 😅

Днес купихме количка, тъй като има доста намаление сега и съм доволна от избора. На cybex 3in1 от aiko. Бяхме харесали един модел от тази година, но буквално за 2 часа бройките изчезнаха 🥴 и в крайна сметка взехме една по-практична и евтина.

# 643
  • Смолян
Здравейте мами дами, по темата с акнето и аз имам ситни пъпчици по гърдите и като подкожни по бузите, но пък по брадичката ми изчезнаха. В началото на бременността имах повече, сега намаляха.

Постоянно съм изморена аз, не знам кога ще се почувствам с повече енергия… изобщо не ми се излиза с хора, не ми се ходи на гости и единствените такива, които търпя са ММ и майка ми 😅

Днес купихме количка, тъй като има доста намаление сега и съм доволна от избора. На cybex 3in1 от aiko. Бяхме харесали един модел от тази година, но буквално за 2 часа бройките изчезнаха 🥴 и в крайна сметка взехме една по-практична и евтина.
Кой модел взехте? Аз се надявам февруари, март отново да пуснат намаления. В рая тойс и Айко много често имат 25% на сайбекс.
Аз съм се спряла на балиос с лукс, но тези дни ми попаднаха и едни италиански в вис Виталис и се чудя.

# 644
Ели И аз съм от тези без никаква енергия. Това да отида и до лекаря си ме изморява, а ходя с кола. Днес ходих до магазина да напазаруваме и все едно не знам какво съм правила.

И аз съм ограничила контактите заради вирусите, които върлуват в момента. Максимум 1 път в седмицата ходя до магазина. До мола скоро и не съм припарвала, а ме сърбят ръчичките да взема нещо на малката, макар че е много рано. Не че онлайн не мога да поръчам, но за сега и от това се въздържам 😁

Общи условия

Активация на акаунт