Априлче 2025г./тема 2/

• 27 381
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
А вие изпитвате ли дискомфорт от време на време в корема?

И в корема и под него и от всяка страна честно казано. С ММ вечеряме на дивана и ниската ни холна маса обикновено и трудно се навеждам вече хаха + че като почнат мускулните болки е доста неприятно. Снощи не успях да спя добре, защото нещо не ми беше удобно на корема.

Ох да не се притеснявам значи. На последния преглед забелязаха, че имам леки котракции, като ми казаха, че е нормално.

За първи път съм бременна и определено ми е нещо ново.

# 616
И на мен ми е първа бременност и само един път звънях на АГ, заради 3 дни постоянно стягане ниско долу и пих но шпа, което почти веднага ме отпусна.

# 617
Здравейте, прекрасни бъдещи и настоящи мами 🌸🍀
Честит празник! 📚Бъдете винаги с широко отворени очи и съзнание към просвещение!
 В контекста на днешния празник, ще Ви споделя стих, който написах и подарих на семейството ми, за да им съобщя, че чакаме бебе. Беше много вълнуващо. Надявам се да Ви хареса 💙

Неусетно отминаха летните дни,
през есенни сенки се мяркат последни лъчи,
октомврийски вятър настанява се тук,
И птиците с него отлитат на юг.
Но насред Юга, в посока насреща,
бял щърк ятото птици посреща.
Грачат птиците “не си ли луд”,
Там, където тръгваш, днес е студ.
А щъркът с криле им прави жест:
“Тръгвам със задача. Нося блага вест”
Бързам , за да стигна и съобщя,
Че отново ще се върна пролетта,
Но този път ще нося под криле,
В пелена увито, мъничко момче”
За да е на мама и на тате любовта,
На баба и на дядо радостта,
На леля и на вуйчо слабостта.
И Нека знаят роднините мили,
Че време е да сбират сили,
защото знам, че баба не обича,
Но скоро след тротинетката ще тича,
Леля и вуйчо да не се скатават,
Защото в парка ще го водят, обещават.
Дядо ще е най-добре,
Знае той, че всяко дете
Разтапя се като пчелен мед,
Щом чуе думичката сладолед.
Нищо, че с мама после ще се кара,
Него туй въобще не го засяга.
Та, да знаете, че през пролетта ще сте преназначени,
И в баба и в дядо повишени!

# 618
Зария, прекрасно поднесено, браво ❤️!

# 619
Зарииии, просто е прекрасно!!!! ❤️🤗😍 Толкова много ме докосна, защото нашата история е свързана с щъркели. Преди трансфера идваше един щърк на къщата(юли месец) при свекърите и започваше да трака 😁 по същото време и на работата на мъжа ми също е ходил щъркел. Бях сигурна, че идва да ни каже, че другата пролет ще сме с бебче на ръце! Май и ние ще сме с момченце 🩵🙏☀️ Ако може, ще си го запазя, много ми хареса, браво!
Честит празник!

# 620
Зария, красиво е! Докосна ме и даже пуснах сълза. Поздравления!🩵

# 621
От сърце Ви благодаря, момичета 💙
Първата рожба винаги съм я асоциирала с щъркела. Знаеш ли, Кактусче, при мен се случи нещо подобно, когато се обадих на най-близката ми приятелка от Бургас, за да й съобщя, че чакаме момче. Беше август месец и си спомням, че след 15 минути тя ми изпрати снимка как е до морето и над главата й минава цяло ято щъркели.
Добър предвестник са тези птици 💙

# 622
Зари 🤗 много хубаво ❤️❤️❤️ Аз съм от Бургас, а по пътя за Камено се минава през Братово, а там е селото на щъркелите. 😍Колко пъти са летели над нас и вярвахме, че все някоя пролет ще ни зарадват с благата вест. Минаха няколко години, няколко сезона, но този път ни посетиха лично. 🥹❤️❤️❤️ Благодаря ти за споделеното 🤗

Между другото някоя от вас оплаква ли се от акне 😅 На мен преди две седмици ми излязоха пъпки на гърдите и деколтето, а дори през пубертета не съм имала 🤣 Ситни са и някои леко зачервени, а челото ми е покрито с много ситни пъпчици, които не се виждат, но се усещат при допир.

# 623
Моето чело е цялото в ситни пъпчици, спряла съм грим всякакъв, но гадинките си седят от месец сигурно и не се махат. Поне не се виждат и както казваш, само на допир се усещат 😫

# 624
Лили, значи не съм сама 😅
Сега разглеждах как стои въпросът с фотосесия за бременни, която ми е мечта, нооооо това не са нормални цени 🥺 по 250-300лв за 10 обработени кадъра...Намерих и 300лв за всички сполучливи кадри, но без обработка. Аз както искам и за новородено....ще заминат 650лв. общо. Надявам се да намеря нещо за максимум 250лв. с всички кадри. Много ме е яд, че няма как да се направи на открито, а трябва да е в студио, защото февруари не е много подходящ месец 😁

# 625
Кактус, и аз имам пъпки и много черни точки, но съм се примирила.
Много са скъпи фотосесиите и се чака много време за обработка на снимките.

# 626
Кактусче на повечето места са до определен брой кадри, защото обработката отнема много време. Ако се съгласят да ги обработят всичките то може да ги обработят с едни и същи настройки и това може да не е удачно. Но потърси.

Аз съм в Токуда и събота и неделя не работят с ЗК. Така , че пак ще се боцкаме …

# 627
Аз разгледах и реално професионалните фотографи работят с два вида обработка. Всички кадри(до 400) се дават с лек ретуш до 8 дни, а 10 кадъра с пълен ретуш 35 дни. Естествено, че е най-добре да са всички кадри с лек ретуш и примерно само 1 снимка с пълен. Ще трябва да видя, кой предлага най-добра цена.

# 628
Здравейте, момичета 🌸
Аз нямам пъпки, но констатирах едно изключително благоприятно влияние на бременността върху организма ми. От ученичка съм с много тежка мигрена, установена от множество невролози. Изпадах в ужас при мисълта, че при бременност няма да успея да овладея пристъпите с хапчета, както стандартно се прави, а това, за мен, означаваше 3 дни повръщане и невъзможност за ставане от леглото. Но, за мое огромно щастие, с началото на бременността мигрената изчезна. Нито веднъж не съм повръщала от както съм бременна. Въобще, с всеки ден успявам да открия нови и нови прекрасни неща, които ми се случват. В началото си мислех, че е мит, че жените изглеждат и се чувстват по-красиви. Ами чувствам се много красива 😂, въпреки 5-те наддадени кг, които ми паснаха идеално 😂
Пожелавам ви прекрасен и слънчев уикенд 🌸
Кактусче, с уточнението, че говоря малко наизуст, но защо не провериш в Грабо, до миналата година имаха доста добри оферти. Не съм се възползвала, но ще разгледам и аз 🌸
Пълнолуние, извинявай, би ли споделила в Токуда ли се следиш, и в случай, че е така, ако не е тайна, при кого?
Обмислям да сменям моята и съм се спряла на д-р Росица Колева? Някой с някакви мнения?

# 629
Аз имам предвид, че те залагат едни и същи  настройки за обработка да се приложат на всички снимки, т.е не обработват останалите кадър по кадър. Но професионалистите обикновено знаят какво правят.

За изследването, платих си го и ми дават номерче за ред. Казах на лаборантките, че заради Клексана трябва да вляза в 10:20 и в толкова ми взеха кръв. Иначе си имаше хора. Бебетата влизаха с предимство, бременни освен мен нямаше.

Зари Не, следя се при Сироманова в Нео Клиник. Само един път съм била при нея. Тя се познава със Сенкова, която ме следи също и е наясно за това. Записах се при нея, защото следи до ЗК, но не е израждащ. За сега мога да кажа, че твърде много говори и щеше да ми гръмне главата  от информация. Иначе обърна внимание на плацентата и шийката. Коментирахме всички изследвания и неща, които и занесох. Знам, че има доволни от нея.

Общи условия

Активация на акаунт