Априлче 2025г./тема 2/

• 26 136
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Не само с водата съм скарана, ами и току-що с мъжо на тази тема се карахме. Аз повръщам, той ми тика постоянно вода, трябвало съм да пия много.. имам чувството, че от водата още повече ми се разбърква стомаха и после става още по- обилно.. връщането на поръчката. Чак ме навика, че не искам да пия..  Та, с две думи, мъча се да пия възможно най- много, знам, че е важно. За съжаление айрянът много добре ми действаше по едно време, обаче сега и той не иска да се задържа. Направо се моля с влизането в четвъртия месец да олекне. Какви плодови сокчета пиете? Домашни ли?

# 61
Мила, за сега купувам сокове без добавени захар и подсладители. Нашата сокоизтисквачка е от бавните и тя не става за меки плодове. Може би ще вземам и друга, но предполагам това е преходно състояние. Иначе половинката ми прави млечен шейк в блендера с мляко и плодчета - банани или ягоди.

# 62
И аз още не мога да пия вода. Мъча се, но … става ми още по-лошо , дори и стомаха ме заболява. Сега карам на сокове и плодове, които имат повече вода в тях.

Бетичка, Радвам се, че всичко е наред. Какъв тест прави ? Аз трябва до другата седмица да съм решила, че се мотая само.

Благодаря ти! Аз избрах Geneplanet NIPT Pro. Точно за седмица ми излезе резултата.

# 63
И аз хапвам круши и помагат за ходенето по Номер 2. Поне в дните, в които хапвам по 1 круша след няколко часа ходя. Иначе още ме мъчи този запек. Иначе хапвам и пъпеш, нектарини и др. Днес мисля да хапна и райска ябълка, защото много ги обичам. ❤❤❤

Днес ми казаха да ям месо, ама това няма как да се случи. Та ще наблягам на яйца.

Яйцата са прекрасна и пълноценна храна.

# 64
Видях, че някой е писал за др. Марков, аз се записах при него за втора фетална на 25.11, не знам каква е цената, но предполагам ще е една идея по-висока при него😄

# 65
Ох и аз с водата на моменти съм Sob Днес е ден в който ми се гади леко и като пия вода още повече ми става зле. Гледам да си слагам нещо във водата, да мога да я пия без да ми става гадно.

Последните дни хванах евтини авокадота, да ям филии с авокадо и яйце отгоре. Месо почти не ми се яде, главно на зеленчуци го карам.

Пия сокчета от портокал и ябълка с джинджифил, като гледам да се водят пастьоризирани и наблягам на айрян, когато на стомахът ми не му е добре.

# 66
Здравейте, днес минах ФМ, и всичко излезе в норма. Много вълнуващо беше, не пуснахме БХС, защото имаме пренатален.
НТ - излезе 2.8, в норма е, но ми се вижда високо пак. Вие какво мислите?

# 67
Мисля че горната граница за НТ беше 3 mm. Всичко под 3 си е в норма. Ако и другите показатели са наред, няма от какво да се притеснявате Simple Smile

# 68
Да ви питам, че много го мисля??!!! Имам билет за концерт, ще бъде в зала. Чудя се дали ще има проблем за бебето. Забравих да питам АГ, а следващия ми преглед е след концерта чак. Вие какво мислите по въпроса.

# 69
Не знам кога започват да чуват бебчетата, ориентирай се по това, не е добре да се излагат на силен шум. Понякога това е невъзможно, защото живеем в шумен свят. Аз много се ядосах на един съсед, точно преди няколко седмици ми бибитна и ме стресна, вместо да махне, виждаше много добре, че и ние го виждаме. Но това няма как да се избегне, не можем да предвидим действията на другите. Но ако може да се предпази от шумни места, аз бих го направила. Все пак ти си решаваш, happY.

# 70
Ние обичаме да ходим на концерти на СФ от време на време и проверявах изрично за шума. Мисля, че не се препоръчваше над 150 дб, което не е особено шумно, така че за момента ще си слушаме тихо вкъщи Simple Smile

# 71
Момичетааа чета ви тука децибели и такива неща и се чудя канени сме за кумове март месец ще съм в 8мия тъкмо влязла и се чудя какяо че ста е от 1 път силна музикя то и пътя е бая абе доста са факторите които фи миаля ама хората са ни суууупер близки и шанс за отказ е минимален вие бихте ли кумували?

# 72
Момичетааа чета ви тука децибели и такива неща и се чудя канени сме за кумове март месец ще съм в 8мия тъкмо влязла и се чудя какяо че ста е от 1 път силна музикя то и пътя е бая абе доста са факторите които фи миаля ама хората са ни суууупер близки и шанс за отказ е минимален вие бихте ли кумували?
Моя близка приятелка беше кума тази година точно в 7-8ми месец, но сватбата беше на открито и не от тези които са по цяяял ден- та мисля добре си е изкарала, не е имала никакъв проблем. Даже преноси бебето (защото съм чувала, че от шума могат контракции да се предизивкат🫢) ии бебчо си е здравичък.  Та мисля няма да ти е проблем.
Аз по-скоро бих се замислила за умората в толкова напреднала бременност и неяденето/пиене на вода в този ден, тъй като си е голяма суматоха. Като се сетя преди година на моята сватбата.. не бях яла и пила нищо почти 12 часа, но бях и булка де хахах😂😄

# 73
Специално за сватбата мисля, че не е толкова голям проблем, освен, когато свири оркестъра, но е малка част, и мисля, че няма да навреди. Все пак е добре, да поговорите с бъдещите младоженци, че се пада да си в 8-ми месец и ако са съгласни. Другото, което съм чела, не съм суеверна, но това е страшно съвпадение поне при мен. Чела съм, че ако кумата ти е бременна на сватбата, означава трудности при зачеване за двойката. Е, на моята сватба кумата беше бременна в третия месец, а сме женени от почти 11 години, като от 8 се борим за дете чрез инвитро. Не обвинявам никого, просто при мен това се сбъдна. Прочетох го миналата година, когато аз щях да съм кума, и търсех информация какво точно прави кумата, било е знак.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 20:35 от miki8713

# 74
Булката има 2 деца и не иска повече така че от това суеверие всичко е ок иначе знаятбче ще съм в 8ми месец

Общи условия

Активация на акаунт