Априлче 2025г./тема 2/

• 26 016
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Може да си изтеглиш приложение за сърчицето на бебчето да слушате. Помага да си по -спокойна. Аз ползвам на hear my baby heartbeat monitor.
А не бих си сложила телефона на коремечто..🫢🫢 все пак си има някакво облъчване и да го сложа точно там- ъъъ не.

Не мисля, но всеки си решава за себе си. То е за няколко секунди, не държиш с часове, както повечето хора си слагат телефоните до главата нощно време, докато спят. Дори и това не знам какво облъчване е. Облъчването е главно по време на разговор, чат или гледане на екрана. Тогава е доказано, че има промяна на телесна температура с няколко градуса.

# 661
Между другото, най-голямото облъчване е преди телефонът да даде сигнал "свободно". Дори не държа телефона плътно на ухото си преди да чуя сигнала.

# 662
Кактус, това за първи път го чувам, и аз почвам така да правя. Има логика да е така.

# 663
Кактус, това за първи път го чувам, и аз почвам така да правя. Има логика да е така.
Майка ми е учителка в детска градина и имаше някакви допълнителни курсове за квалификация, тази информация е от нея. 🤗

# 664
Прекрасно, взимам си го като знание ❤️.

# 665
Споменахте за акнето. Аз направо не мога да се понасям. Имам адски много по челюстта и врата. За първи път ми се случва подобно нещо. Отчаяна съм, защото знам, че към момента едва ли има какво да направя по въпроса.

# 666
Според мен, всичко е от хормоните. При мен три месеца бяха на лицето ми и изведнъж като влязох в 4-ти месец, нещо се промени, лицето стана гладко, имам прилив на енергия и с лекота готвя, правя сладки, пазаря с мъжа ми, за да носи той торбите 🤣. Засега чистенето го оставям още на мъжа си, но смятам и него да поема, за да му олекне малко, и да събира сили, за когато коремчето стане по-голямо и умората се върне. Иначе чинии си мия, прахосмукачка -  имаме робот, който даже и мие. Пералните мъжа ми ги пускаше и простираше, но вече и с това ще се заема. Надявам се така да изкарам поне до февруари ☺️.

# 667
Comedomed концентрат на Avene в момента е на промоция в Софармаси 🤗 Аз ще си взема. Била съм на презентацията на продукта и е напълно безопасен по време на бременност ❤️
Скрит текст:

# 668
При мен само пустата умора остана, по цял ден съм като парцал, но поне и аз започнах да правя основните неща като готвене и чистене, но към 8 вечерта вече съм готова да придремна😆

# 669
При мен само пустата умора остана, по цял ден съм като парцал, но поне и аз започнах да правя основните неща като готвене и чистене, но към 8 вечерта вече съм готова да придремна😆

По същия начин и аз... от две нощи инсомния до към 00ч-01ч стоя будна. Будя се без аларма към 7 и съм супер свежа и към 12ч на обяд вече искам да спя и почвам да мрънкам. Преди няколко дни към 21ч почваха да ми се затварят очите, да не говорим пък ако се наям.

Имам чувството, че косата ми расте много бързо. Преди месец се боядисах и корените ми вече са доста видими хаха

# 670
Кактусче, сега се връщам от ендото - абсолютно права беше за ТСХ и ФТ4, не ми намалиха дозата, перфектни били тези ниска нива.

# 671
Мануна, много се радвам, че всичко е наред и нека все така да е до пухкав финал, и след това също 🤗❤️❤️❤️

# 672
  • Варна
Аз се притеснявам, защото тъкмо бях започнала да го усещам и днес не съм го усещала изобщо. Добре че утре съм на лекар, че да видя какво се случва. Странното е че когато вървя усещам една тежест или втвърдяване в долната част на корема. Вече се чудя кое усещане е нормално и кое не.

# 673
Аз се притеснявам, защото тъкмо бях започнала да го усещам и днес не съм го усещала изобщо. Добре че утре съм на лекар, че да видя какво се случва. Странното е че когато вървя усещам една тежест или втвърдяване в долната част на корема. Вече се чудя кое усещане е нормално и кое не.

Аз съм с предна плацента и не го усещам толкова, колкото с другите видове със сигурност. Хванах го на видео онзи ден за много малко и то почти не се вижда, но на 100% беше бебока, защото се усети доста различно Smile Като лежа понякога ми се мести наляво надясно и външно си личи като от подуто вдясно, става подуто вляво.

# 674
Как сте, момичета 🤗❤️ Аз тъкмо се зарадвах, че напоследък само с гадене минавам.....и снощи така повръщах...Все едно пак се върнах в третия месец. Аз съм вече в 17г.с. като роднините и само най-близките приятели знаят за новината. Какво ви е мнението за обявяване на бременност в социалните мрежи и кога бихте споделили новината ☺️

Общи условия

Активация на акаунт