АПРИЛСКИ бебета 2024 - тема 2

• 14 033
  • 439
  •   1
Отговори
# 345
  • София
LadyBug, аз бих могла, но не мога още да кажа със сигурност. За коя лекция възнамеряваш да влезеш? С деца или без? Аз ще съм поне с едно.

# 346
LadyBug, аз бих могла, но не мога още да кажа със сигурност. За коя лекция възнамеряваш да влезеш? С деца или без? Аз ще съм поне с едно.
Ами аз се записах за 17ти, но изобщо не видях да има опция с деца. С бебето абсурд, а с някой от батковците още по малко, те са големи, така че за без деца явно. То и при мен не е 100% сигурно. С деца никога ме можеш да планираш нещо на 100%. Но запазих за всеки случай ако мога, желание имам Blush

# 347
  • София
В такъв случай отпада. Малкото е винаги и навсякъде с мен. Не остава с други хора, дори с близки.

# 348
Има ли все още кърмещи майчета сред вас дами? 😊 Също ползвате ли кърменето за успокояване при зъбоникненето?

# 349
Има ли все още кърмещи майчета сред вас дами? 😊 Също ползвате ли кърменето за успокояване при зъбоникненето?

Имам си един цицоман вкъщи,който се опитвам да отбия от няколко месеца без успех 🥴
Действа успокояващо и при зъбоникненето,но ми се разказва играта.

# 350

И аз все още кърмя. Опитвам да го отбия, но нощите са кошмарни и се чудя дали да продължа с опитите или да изчакам сам да се откаже.

# 351

И аз все още кърмя. Опитвам да го отбия, но нощите са кошмарни и се чудя дали да продължа с опитите или да изчакам сам да се откаже.

Под кошмарни какво по-точно имаш в предвид? Чести будения предполагам? Асоциация за заспиване ли ви е кърменето? Моята дъщеря също все още я кърмя, пристрастено кърмаче си е, но когато често се буди установих, че не е кърменето причината (също детето е нахранено), то дори ни помага да минаваме по-лесно през доста тежки периоди. При нас буденията се дължат на зъбоникнене. И кърменето определено я успокоява. Може и при вас да е това? Казвам го, при положение че дъщеря ми заспива в мен, гушната и кърмейки я.

# 352
Здравейте, като мами с повече опит, какво работи при вас за секрети в гърлото, освен прахосмукачка и аспиратор Реално, настинка не е, мисля, че са секрети останали след хрема. Според докторката е здрава.

*прескачам от Октомврийската група 🤭

Благодаря!

# 353
И аз имам още цицоман. Много трудно това с отбиването. Успявам да го приспя понякога без цица, но когато се пробужда само тя ме спасява, за да заспи отново.Приятелки ми казват остави го на някой за 2 вечери и е готов, ама свекито се дърпа не иска.
От няколко дни се буди вечер и без да плаче дирекно тръгва да пълзи из леглото. Много ме е срах, че няма да го усетя някоя вечер и ще падне. Знаете ли на какво се дължи това събуждане. И тук говоря за събужданки по 7, 8, 9 пъти на вечер. Преди се оплаквах, че спи само на цицата и на мен не ми е удобно. Сега от тези събуждания. Незнам кога изобщо ще имам една спокойна вечер да се наспя нормално.
С иначе през деня спи от 13:00до16:00.Като това е само ако съм легнала с него. Ако е сам бързо се събужа
Много голям инат е. Тръшка се за всичко. Бърка в шкафове. Катери се по секции, дивани къде ли не. Започва да ми липсва времето, в което само ядеше и спеше 🤣

# 354
И аз имам още цицоман. Много трудно това с отбиването. Успявам да го приспя понякога без цица, но когато се пробужда само тя ме спасява, за да заспи отново.Приятелки ми казват остави го на някой за 2 вечери и е готов, ама свекито се дърпа не иска.
От няколко дни се буди вечер и без да плаче дирекно тръгва да пълзи из леглото. Много ме е срах, че няма да го усетя някоя вечер и ще падне. Знаете ли на какво се дължи това събуждане. И тук говоря за събужданки по 7, 8, 9 пъти на вечер. Преди се оплаквах, че спи само на цицата и на мен не ми е удобно. Сега от тези събуждания. Незнам кога изобщо ще имам една спокойна вечер да се наспя нормално.
С иначе през деня спи от 13:00до16:00.Като това е само ако съм легнала с него. Ако е сам бързо се събужа
Много голям инат е. Тръшка се за всичко. Бърка в шкафове. Катери се по секции, дивани къде ли не. Започва да ми липсва времето, в което само ядеше и спеше 🤣

Възможно е причината да са нови зъбки, които никнат. Също ми се струва, че дневният сън е твърде много. За възрастта е до 2 ч макс дневно, за да не компрометира нощния и да няма нощни събуждания. Колко часа сумарно ви е дневното будуване?
За леглото освен да сложите прегради?

# 355
Една позната отби малката , като е спала две вечери със свекърва и.
Аз нямам налични толкова безстрашни баби 🤣
Ani11 и моят младеж е инат, ама много. То им е от зодията 😁, в живота ще им помогне,или аз поне така се успокоявам.

# 356
Здравейте, момичета! Малкият се буди по 4–5 пъти на нощ, почти през два–три часа, и търси мляко. При вас има ли такъв проблем? И зъбки му растат, обаче не мисля, че е от тях, защото като се събуди, не плаче, а само църка, и като му дам млякото, се успокоява. Нощният сън от месец–два насам е пълен кошмар. Все като попитам някоя мама, на която детето е на същата или близка възраст, ми казват, че при тях няма такива проблеми и децата им спят по цяла нощ. Започвам да си мисля, че аз бъркам някъде

# 357
Здравейте, от няколко дни се каня информативно да споделя какво се случва при нас. На годинката ЛЛ ни пусна изследвания кръв и урина. В урината илзезе кръв. След 2 дни пуснах пак, само урина. Пак излезе същото. на другия ден отидох в друга лаборатория и пуснах кръв, урина и стерилна урина. Резултатите пак бяха същите + инфекция. според личната трябва да се забели пишлето защото задържа мърсотийка и ни прати на нефролог. В петък се чух с препоръчаната ми уроложка и бързо ме изстреля към Пирогов, че била на смяна тогава. Всичко точно там, забели малко и даде крем за мазане и другата седмица пак ще се видим с нея. Наистина при него положението с пишлето е много затворено. Едно време големия батко като навърши годинка го заведохме да го забелят и от раз стана всичко, 2 дни имаше дискомфорт, но нищо друго. Сега обаче не правели вече така. Нефроложката в петък видя песъчинки в бъбреците. Потвърди каквото ми беше казала личната и каза, че бактерита е от незабеленото пишле.  Днес сме на по специфични изследвания - 2 пъти урина преди и след хранене с мляко (не АМ) в случая дадох кисело и след това ще му взимат кръв от вената Expressionless Изпрати ме в централата на Бодимед. Там имало човек който се е отговорен за манипулациите с малки деца. Дано е така Rolling Eyes Ще разкажа и след това де. Онзи ден обаче като се чух с централата им да попитам за една камара въпроси които имах около изследванията попаднах на една страхотно компетентна служителка. Изумих се колко подробна информация ми даде и относно самите проби кое как и цени и кое би могло с направление и въобщееее всяко нещо което ми хрумна да я попитам. Интересното беше, че малко бях забавила и забравила да направя изследванията и реално на другата сутрин след като излезе тази кръв в урината той прояви видни симптоми на дискомфорт. Много плака с пишкането сутринта и се изпъваше целия, видимо имаше болка. На другата сутрин пак. Почнахме Уринал сироп и нещата като че ли поотихнаха леко. Извинявам се за дългия пост. Специално седнах на лаптопа да изпиша всичко, защото иначе 99% пиша от телефона.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 10:17 от ^LadyBug^

# 358
Стискам палци всичко да е наред с вас и бързо да отмине 👍

# 359
Здравейте, момичета! Малкият се буди по 4–5 пъти на нощ, почти през два–три часа, и търси мляко. При вас има ли такъв проблем? И зъбки му растат, обаче не мисля, че е от тях, защото като се събуди, не плаче, а само църка, и като му дам млякото, се успокоява. Нощният сън от месец–два насам е пълен кошмар. Все като попитам някоя мама, на която детето е на същата или близка възраст, ми казват, че при тях няма такива проблеми и децата им спят по цяла нощ. Започвам да си мисля, че аз бъркам някъде
Аз имах такъв период цял месец с по две нощни хранения и качи 800 грама за месец. Тъкмо се чудех как да разреждам и да намаля млякото и тя сама го спря.
Буденията обаче си ги имаше.Става си играе, не спи ...и от както започнах да давам Дентокинд не се буди. За месец и половина 6 зъба пробиха и сега са тръгнали кътници два...имала съм само две кризи нощем и то защото не съм давала хапчетата.

Общи условия

Активация на акаунт