Отговори
# 705
Момичета , много натоварват километричните словоизлияния.Лично на мен вече ми е досадно.Разбирам , че искате да си изложите тезата , да си изкажете мнението , но моля ви старайте се да не заема цяла страница от темата.
Кака Пелин я мислех за по-интелигентна жена, но е яхнала гребена на вълната и чак се вдетенява.Някъде я бяха писали , че е класна жена , аз нищо класно не виждам.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 19:42 от Marbellaa

# 706
  • София
Олееееее, какви са тези романи тук?
Roxis, моля те, слагай постовете в скрит текст, ако е възможно, че едва се намира някаква информация в темата. Скролване с часове.

# 707

https://www.instagram.com/reel/DBJWoDpMyYR/?igsh=cWE3dnBjZnhqYmMx
Афито и Берил , сет от епизод 74! 🙃

Милата Афра! 🧿

# 708
  • София

Кака Пелин я мислех за по-интелигентна жена, но е яхнала гребена на вълната и чак се вдетенява.Някъде я бяха писали , че е класна жена , аз нищо класно не виждам.

Това за класната жена се сещам кой може да го казва. Ами не си изигра правилно картите Пелин и си заслужава хейта, пък да си я защитават някои хора, колкото искат. Сами знаят, че не са прави, ама ей така, заради злобата към Афра.

Има теория, че края на фрага не е сън. Сейран отива да се сбогува, преди да замине и да каже на Ферит, че му оставя имението.

# 709
Роксис,чудесно е,че имаш абсолютно различно виждане и харесваш други персонажи от сериала.На мен също ми харесва Берил и героинята и.Освен това съм я гледала и в други сериали и трябва да ти кажа,че се справя много добре,но винаги е била в поддържащи роли,/поне аз не съм я виждала да играе главна героиня/.Ерсин го виждам за пръв път. Досега не съм го срещала в други сериали,но Таро да.Таро съм го гледала и като поддържаща роля и като гл.герой. Много харесвам Берил и Ерсин като двойка.
Скрит текст:
В "Островна приказка" обаче Берил играеше с бившия си.Сравнявам играта и там с господин бивш и играта и тук с господин настоящ,а вече и съпруг.Е,ами с господин бивш сцените бяха по-емоционални и силни,макар,че отново бяха в поддържащи роли.Може би и затова,още от сезон 1 не ми се струваха много убедителни.Изглежда тези сравнения ме карат да виждам така нещата.Аз веднъж го казах,ще се повторя.
За мен истинското предизвикателство щеше да е след сватбата да продължат Суна-Кая,Абидин-Айшен.Не вярвах,че изведнъж,без всякакви обяснения ще бъдат Абидин-Суна,само защото в живота са станали съпрузи.Това,меко казано,е непрофесионално.

Благодаря ти Мими! Hug Ето и ти имаш различно виждане, но си го казваш по нормален начин и аз го уважавам. Simple Smile Може би това, че правиш сравнение между играта на Берил в двата сериала те карат да виждаш нещата така. Wink Аз лично намирам играта на Берил и Ерсин за невероятна - много силно ми въздействат сцените им - когато са щастливи се радвам с тях, а когато плачат - плача с тях - както в петъчния епизод! Мен лично ме развълнуваха. Revolving Hearts Разбира се всеки има свое виждане - един харесва едно, друг друго - нормално е - различни хора сме! Simple Smile Радвам се, че и ти харесваш Берил и Ерсин като двойка. Heart Да те са в поддържащите роли - никой не го отрича, но аз много ги харесвам като двойка и в живота и в сериала. Лично на мен много ми харесват Суна и Абидин още от сезон 1 и се радвам, че в сезон 3 не ни дадоха пак да гледаме Суна-Абидин-Кая и Айшен - това го видяхме в сезон 2. Достатъчно страдаха Суна и Аби, както и техните фенове. Време е и те и ние малко да се зарадваме Flowers Hibiscus Стана ясно, че Суна и Кая са се развели, а Аби е оставил Айшен - това ми стига! Blush Аз също харесвам Таро Емир и съм го гледала и в други неща, харесвах и образа на Кая - но като двойка със Суна просто нещата не вървяха, той се влюби в нея - но тя в него не - все мислите й бяха към Абидин! Sunglasses Аз не смятам за непрофесионално това, че след като Ерсин и Берил се ожениха в реалния живот - Суна и Абидин се събраха в сериала и другите пакрай тях изчезнаха. Време беше Суна да е истински щастлива с мъжа, когото наистина обича - а това е Абидин! Revolving Hearts  Дори думите на Сейран в края на сезон 2 преди да припадне бяха, че иска да види сестра си истински щастлива - именно защото Сейран знаеше, че Суна не обича Кая. И ето в сезон 3 вече я вижда така - щастлива с Абидин. Blush А и това викане на името на Абидин от Суна в края на сезон 2 си беше такъв тип подсказка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Относно думите на Бирсен - тя е написала, че сериала е предвиден до новогодишната нощ, ако няма друго изменение т.е. може и да не свърши тогава, но явно е сигурно, че ще продължи поне до тогава! Но кой знае, ако махнат новите персонажи и съберат Сейран и Ферит - ако видим щастливи Сейфер и Абсун може и нещата да се оправят и рейтингите пак да са нагоре и да го продължат още известно време. Живот и здраве ще видим. Аз лично се надявам да си изкара един цял сезон. Hands Pray

А за Халис - и аз очаквах, че ще го върнат - от една страна заради историята около Абидин и това, че е Корхан, от друга заради Ферит и предстоящата му сватба. Надявам се Четин Текиндор да е добре и скоро да видим Халис Ага. Все пак е важен за развръзката на историята в сериала. Purple Heart

# 710
  • София

Sign Exclamation Sign Exclamation Най-учтиво моля да се използва горната възможност за скрит текст, както и цитатите да се слагат в такъв. Като се вижда първото изречение т.е. темата на поста, другото спокойно може да е в спойлер.
Преводът на фрага от Рени няма намиране от фермани.

# 711
Здравейте !  Kissing Heart
 А такааааа имаме новина от Бирсен  Angry.  Simple Smile Първата част за завръщането на Халис и напускането да се надяваме на  кака ,мухъл и сие  ми хареса ,но втората не чак толкова много даже хич.  Cry Да се надяваме ,че ако рейтинга се повиши  ще си продължим до края на юни Hands Pray Но даже и да има ранен финал има предостатъчно време и за СейФер и за драми с Аби ,само важното е да ги махнат тия новите ,че заради тях сме до това дередже изпаднали.  Angry  А съвсем пък е и възможно и просто новината да е една от стратегиите за повишаване на интереса към сериала ,а и в крайна сметка това ,че Бирсен го е написала не значи ,че е вярно или ще се изпълни дума по дума всичко нали така  Thinking Ноооо кактои да е до финала когато и да е има много време ,а тази седмица се надявам ,че ще ни очаква един страхотен епизод с мноооого СейФер.  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray
Подготовка за сватба може и да има ,Пелин може и да си е направила прическата за нейната Дияр ,може даже ако иска и червено коланче да си тури ,нооооо докато Ферит не подпише нищо не е свършило.Надявам се или нещо да му попречи или самия той да се откаже и да не подпише .Hands Pray
Еве мерси за испанската статия за Афра Kissing Heart  Много хубаво и задълбочено е описан живота на Афра до сега.
Роска  чета с удоволствие постовете ти.  Kissing Heart За Абидин съм на същото мнение като теб.Няма начин да не е гневен и обиден и да търси отговори за миналото си.Със сигурност не е приятно да научиш ,че си прислужвал толкова дълго на роднините си и те понякога са се отнасяли с теб доста грубо .За отношенията между Ферит и Аби ,ееех там всичко е на много високи обороти ,Ферит хем го обича и уважава ,даже е казвал ,че го чувства като брат ,но в същото време в някои случай му е показвал и доста грубо къде му е мястото  ,а именно ,че е прислуга и не е равен.Надявам се обаче Аби да  знае ,че Ферит си е просто такъв той може да нагруби защото е ядосан и след пет минути да иска прошка ,както и много пъти е ставало в отношенията им.Надявам се и ,че обичта на Аби към Ферит и Сейран няма да му даде да стане лош и да търси отмъщение към нито един Корхан.
За двойката Ерсин и Берил ,аз повече харесвам Берил като игра.Тя е имала, много силни моменти  и чудесно е пресъздавала образа на Суна през цялото това време.Ерсин обаче някак си не успява все още да ме докосне в повечето сцени ,но в сцената на гробището когато легна на гроба на майка си много ме разчувства и ме накара да разбера и почувствам болката му.Чакам с нетърпение да видя на там сценаристите как ще развият образа на Аби и как ще го позиционират в семейство Корхан.
Но с най-голямо нетърпение чакам събирането на ето тези две сладурчета.   Heart

Ферит ще има бая да реве в другата серия.Дано обаче сълзите му на края да са от щастие ,че се е събрал с неговото фъстъче  Hands Pray

Рекламата на  Дефакто е много хубава ,а Афра е прекрасна Heart

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 19:22 от Eny87

# 712
Здравейте, прекрасни девойки! Чета ви с удоволствие, но нямам време да пиша. Момичета, какви са тези романи, не може ли да си развивате тезите синтезирано, това се учи в час по български език, не може едно и също нещо да се разглежда така и да заема  цяла страница, защото хората не ви четат, а преминават на следващите мнения. Аз мисля, че на финала ще имаме две сватби. Аз нямам търпение да видя Афра и Мерт и Ферит и Сейран. Благодарна съм, че ви има.... истински фенове, като едно семейство сме. Мъжът ми вече ревнува от вас🤣🤣🤣🍾🍾🍾🧄🧿🧄🧿🩷🩵💖
Това ми хареса.

# 713
Рени  Еванджелин благодаря Ви за преводите

# 714
Скрит текст:
Роксис,чудесно е,че имаш абсолютно различно виждане и харесваш други персонажи от сериала.На мен също ми харесва Берил и героинята и.Освен това съм я гледала и в други сериали и трябва да ти кажа,че се справя много добре,но винаги е била в поддържащи роли,/поне аз не съм я виждала да играе главна героиня/.Ерсин го виждам за пръв път. Досега не съм го срещала в други сериали,но Таро да.Таро съм го гледала и като поддържаща роля и като гл.герой. Много харесвам Берил и Ерсин като двойка.
Скрит текст:
В "Островна приказка" обаче Берил играеше с бившия си.Сравнявам играта и там с господин бивш и играта и тук с господин настоящ,а вече и съпруг.Е,ами с господин бивш сцените бяха по-емоционални и силни,макар,че отново бяха в поддържащи роли.Може би и затова,още от сезон 1 не ми се струваха много убедителни.Изглежда тези сравнения ме карат да виждам така нещата.Аз веднъж го казах,ще се повторя.
За мен истинското предизвикателство щеше да е след сватбата да продължат Суна-Кая,Абидин-Айшен.Не вярвах,че изведнъж,без всякакви обяснения ще бъдат Абидин-Суна,само защото в живота са станали съпрузи.Това,меко казано,е непрофесионално.

Благодаря ти Мими! Hug Ето и ти имаш различно виждане, но си го казваш по нормален начин и аз го уважавам. Simple Smile Може би това, че правиш сравнение между играта на Берил в двата сериала те карат да виждаш нещата така. Wink Аз лично намирам играта на Берил и Ерсин за невероятна - много силно ми въздействат сцените им - когато са щастливи се радвам с тях, а когато плачат - плача с тях - както в петъчния епизод! Мен лично ме развълнуваха. Revolving Hearts Разбира се всеки има свое виждане - един харесва едно, друг друго - нормално е - различни хора сме! Simple Smile Радвам се, че и ти харесваш Берил и Ерсин като двойка. Heart Да те са в поддържащите роли - никой не го отрича, но аз много ги харесвам като двойка и в живота и в сериала. Лично на мен много ми харесват Суна и Абидин още от сезон 1 и се радвам, че в сезон 3 не ни дадоха пак да гледаме Суна-Абидин-Кая и Айшен - това го видяхме в сезон 2. Достатъчно страдаха Суна и Аби, както и техните фенове. Време е и те и ние малко да се зарадваме Flowers Hibiscus Стана ясно, че Суна и Кая са се развели, а Аби е оставил Айшен - това ми стига! Blush Аз също харесвам Таро Емир и съм го гледала и в други неща, харесвах и образа на Кая - но като двойка със Суна просто нещата не вървяха, той се влюби в нея - но тя в него не - все мислите й бяха към Абидин! Sunglasses Аз не смятам за непрофесионално това, че след като Ерсин и Берил се ожениха в реалния живот - Суна и Абидин се събраха в сериала и другите пакрай тях изчезнаха. Време беше Суна да е истински щастлива с мъжа, когото наистина обича - а това е Абидин! Revolving Hearts  Дори думите на Сейран в края на сезон 2 преди да припадне бяха, че иска да види сестра си истински щастлива - именно защото Сейран знаеше, че Суна не обича Кая. И ето в сезон 3 вече я вижда така - щастлива с Абидин. Blush А и това викане на името на Абидин от Суна в края на сезон 2 си беше такъв тип подсказка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Относно думите на Бирсен - тя е написала, че сериала е предвиден до новогодишната нощ, ако няма друго изменение т.е. може и да не свърши тогава, но явно е сигурно, че ще продължи поне до тогава! Но кой знае, ако махнат новите персонажи и съберат Сейран и Ферит - ако видим щастливи Сейфер и Абсун може и нещата да се оправят и рейтингите пак да са нагоре и да го продължат още известно време. Живот и здраве ще видим. Аз лично се надявам да си изкара един цял сезон. Hands Pray

А за Халис - и аз очаквах, че ще го върнат - от една страна заради историята около Абидин и това, че е Корхан, от друга заради Ферит и предстоящата му сватба. Надявам се Четин Текиндор да е добре и скоро да видим Халис Ага. Все пак е важен за развръзката на историята в сериала. Purple Heart

Как се казва книгата? 😘

# 715
Всичко ще е ок в петък! 🤘

# 716
Афито! 👑

# 717
Може и да е вярна тази теория, аз четох нещо като продължение на нея. Щяло да има паралел със сцената на летището от епизод 13! 🙄
Има теория, че края на фрага не е сън. Сейран отива да се сбогува, преди да замине и да каже на Ферит, че му оставя имението.

# 718
  • Яко в Матрицата...
Ее, ама как така до нова година?! 😳 Тюх значи, Пелин красавицата на красавиците и актрисата на актрисите пак ли ще остане  без работа… Е, може ли такива неща 🙄 Кой ще храни семейството? Онур Г да се вземе в ръце…

# 719
Гръбчето на Рамо... пардон, Феро Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт