Ето и ти имаш различно виждане, но си го казваш по нормален начин и аз го уважавам.
Може би това, че правиш сравнение между играта на Берил в двата сериала те карат да виждаш нещата така.
Аз лично намирам играта на Берил и Ерсин за невероятна - много силно ми въздействат сцените им - когато са щастливи се радвам с тях, а когато плачат - плача с тях - както в петъчния епизод! Мен лично ме развълнуваха.
Разбира се всеки има свое виждане - един харесва едно, друг друго - нормално е - различни хора сме!
Радвам се, че и ти харесваш Берил и Ерсин като двойка.
Да те са в поддържащите роли - никой не го отрича, но аз много ги харесвам като двойка и в живота и в сериала. Лично на мен много ми харесват Суна и Абидин още от сезон 1 и се радвам, че в сезон 3 не ни дадоха пак да гледаме Суна-Абидин-Кая и Айшен - това го видяхме в сезон 2. Достатъчно страдаха Суна и Аби, както и техните фенове. Време е и те и ние малко да се зарадваме
Стана ясно, че Суна и Кая са се развели, а Аби е оставил Айшен - това ми стига!
Аз също харесвам Таро Емир и съм го гледала и в други неща, харесвах и образа на Кая - но като двойка със Суна просто нещата не вървяха, той се влюби в нея - но тя в него не - все мислите й бяха към Абидин!
Аз не смятам за непрофесионално това, че след като Ерсин и Берил се ожениха в реалния живот - Суна и Абидин се събраха в сериала и другите пакрай тях изчезнаха. Време беше Суна да е истински щастлива с мъжа, когото наистина обича - а това е Абидин!
Дори думите на Сейран в края на сезон 2 преди да припадне бяха, че иска да види сестра си истински щастлива - именно защото Сейран знаеше, че Суна не обича Кая. И ето в сезон 3 вече я вижда така - щастлива с Абидин.
А и това викане на името на Абидин от Суна в края на сезон 2 си беше такъв тип подсказка. 

Най-учтиво моля да се използва горната възможност за скрит текст, както и цитатите да се слагат в такъв. Като се вижда първото изречение т.е. темата на поста, другото спокойно може да е в спойлер.
.
Първата част за завръщането на Халис и напускането да се надяваме на кака ,мухъл и сие ми хареса ,но втората не чак толкова много даже хич.
Да се надяваме ,че ако рейтинга се повиши ще си продължим до края на юни
Но даже и да има ранен финал има предостатъчно време и за СейФер и за драми с Аби ,само важното е да ги махнат тия новите ,че заради тях сме до това дередже изпаднали.
А съвсем пък е и възможно и просто новината да е една от стратегиите за повишаване на интереса към сериала ,а и в крайна сметка това ,че Бирсен го е написала не значи ,че е вярно или ще се изпълни дума по дума всичко нали така
Ноооо кактои да е до финала когато и да е има много време ,а тази седмица се надявам ,че ще ни очаква един страхотен епизод с мноооого СейФер.

Много хубаво и задълбочено е описан живота на Афра до сега.
За Абидин съм на същото мнение като теб.Няма начин да не е гневен и обиден и да търси отговори за миналото си.Със сигурност не е приятно да научиш ,че си прислужвал толкова дълго на роднините си и те понякога са се отнасяли с теб доста грубо .За отношенията между Ферит и Аби ,ееех там всичко е на много високи обороти ,Ферит хем го обича и уважава ,даже е казвал ,че го чувства като брат ,но в същото време в някои случай му е показвал и доста грубо къде му е мястото ,а именно ,че е прислуга и не е равен.Надявам се обаче Аби да знае ,че Ферит си е просто такъв той може да нагруби защото е ядосан и след пет минути да иска прошка ,както и много пъти е ставало в отношенията им.Надявам се и ,че обичта на Аби към Ферит и Сейран няма да му даде да стане лош и да търси отмъщение към нито един Корхан.

Ето и ти имаш различно виждане, но си го казваш по нормален начин и аз го уважавам.
Може би това, че правиш сравнение между играта на Берил в двата сериала те карат да виждаш нещата така.
Аз лично намирам играта на Берил и Ерсин за невероятна - много силно ми въздействат сцените им - когато са щастливи се радвам с тях, а когато плачат - плача с тях - както в петъчния епизод! Мен лично ме развълнуваха.
Разбира се всеки има свое виждане - един харесва едно, друг друго - нормално е - различни хора сме!
Радвам се, че и ти харесваш Берил и Ерсин като двойка.
Да те са в поддържащите роли - никой не го отрича, но аз много ги харесвам като двойка и в живота и в сериала. Лично на мен много ми харесват Суна и Абидин още от сезон 1 и се радвам, че в сезон 3 не ни дадоха пак да гледаме Суна-Абидин-Кая и Айшен - това го видяхме в сезон 2. Достатъчно страдаха Суна и Аби, както и техните фенове. Време е и те и ние малко да се зарадваме
Стана ясно, че Суна и Кая са се развели, а Аби е оставил Айшен - това ми стига!
Аз също харесвам Таро Емир и съм го гледала и в други неща, харесвах и образа на Кая - но като двойка със Суна просто нещата не вървяха, той се влюби в нея - но тя в него не - все мислите й бяха към Абидин!
Аз не смятам за непрофесионално това, че след като Ерсин и Берил се ожениха в реалния живот - Суна и Абидин се събраха в сериала и другите пакрай тях изчезнаха. Време беше Суна да е истински щастлива с мъжа, когото наистина обича - а това е Абидин!
Дори думите на Сейран в края на сезон 2 преди да припадне бяха, че иска да види сестра си истински щастлива - именно защото Сейран знаеше, че Суна не обича Кая. И ето в сезон 3 вече я вижда така - щастлива с Абидин.
А и това викане на името на Абидин от Суна в края на сезон 2 си беше такъв тип подсказка. 

Препоръчани теми