Толкова обичате да залагате на това фенките му, ама като няма на какво друго да се заложи, разбирам ви. Аз пак ще те питам: ако Ферит беше спрял да се среща с Пелин, за да не разстройва Сейран, тя щеше ли да си тръгне? Ако беше проявил една десета от лоялността и вниманието, което проявява към новата партньорка, Сейран щеще ли да е толкова озлобена? В основата на всеки техен скандал (с едно изключени) стоеше Пелин и невъзможността, и нежеланието на Ферит да си тръгне от нея. А сега с такава лекота си тръгна от Сейран, заради комфорта на кака, че вече започвам да си мисля, че Пелин му е била много по- ценна отколкото Сейран в момента. И не ми пробутвай неща от сорта Сейран е омъжена, а Пелин свободна. За една раздяла виновни винаги са двама, а в нашия случай Ферит е с пъти по- виновен, защото не спря да си играе с чувствата на едно невинно създание.
А Сейран си е доста огнена жена, така че... Само мъжът и да не беше обсебен от бившия й, с нескъсана пъпна връв с майка си и с откровенно нездраво поведение, аз щях да съм напълно ок да си има истински брак. Ама с тоя... ох, гадничко ми става.
Препоръчани теми