Започнахте да редите оди за достойната жена в живота му, която нищо не искала, само го обичала.
Толкова обичате да залагате на това фенките му, ама като няма на какво друго да се заложи, разбирам ви. Аз пак ще те питам: ако Ферит беше спрял да се среща с Пелин, за да не разстройва Сейран, тя щеше ли да си тръгне? Ако беше проявил една десета от лоялността и вниманието, което проявява към новата партньорка, Сейран щеще ли да е толкова озлобена? В основата на всеки техен скандал (с едно изключени) стоеше Пелин и невъзможността, и нежеланието на Ферит да си тръгне от нея. А сега с такава лекота си тръгна от Сейран, заради комфорта на кака, че вече започвам да си мисля, че Пелин му е била много по- ценна отколкото Сейран в момента. И не ми пробутвай неща от сорта Сейран е омъжена, а Пелин свободна. За една раздяла виновни винаги са двама, а в нашия случай Ферит е с пъти по- виновен, защото не спря да си играе с чувствата на едно невинно създание.
А Сейран си е доста огнена жена, така че... Само мъжът и да не беше обсебен от бившия й, с нескъсана пъпна връв с майка си и с откровенно нездраво поведение, аз щях да съм напълно ок да си има истински брак. Ама с тоя... ох, гадничко ми става. 
Препоръчани теми