Отговори
# 390
Жестове, мимики, пипания по уста, брада, лице, чувства се виновен Феро, как да й каже, но й каза, без да я лъже. Пак е в безизходица.
Сигурно сте срещнали, че трейлъра са го взаимствали от филма- "Формата на водата", та ми хареса един откъс от автора на резюмето за филма:
"Каквито и препятствия има да преодоляват главните герои, те трябва да се обичат – и дори само със силата на чувството ще са способни да победят злото, което винаги се изпречва на пътя им."

# 391
Вал, все пак аз държа, че Ферит не е бил алкохолизиран - доказателство е запознанството с Дияр. Той бе свеж като репичка. Само тя знае и дава лекарствата му. Припомням и че Синан получаваше снимки в болницата от университета на Сейран и от запознанството на Ферит с Дияр. Това говори за други замесени и за организирано разделяне на СейФер.

# 392
Да, единственото нещо, което би накарало Ферит да се отдели от Сейран е било внушението, че той й влияе зле. Кой и как му го е внушил е друг отворен въпрос. А Сейран се е готвела да умира и е искала Ферит да не страда, а да си изгради нов живот без нея. Постигнала го е, но е оздравяла и сега вижда резултата, който очевидно не може да понесе. Но Сейран си е такава - импулсивна, понякога крайна и често не си дава сметка за всички възможни последствия от нейните решения или действия. Всъщност тя е сътворила сценарий, който е трябвало да се случи без нея и след нея. Но се оказва, че и на нея й се пада роля в него...И сега е принудена да я играе.

# 393
Вал, все пак аз държа, че Ферит не е бил алкохолизиран - доказателство е запознанството с Дияр. Той бе свеж като репичка. Само тя знае и дава лекарствата му. Припомням и че Синан получаваше снимки в болницата от университета на Сейран и от запознанството на Ферит с Дияр. Това говори за други замесени и за организирано разделяне на СейФер.

Не съм много сигурна,но като,че ли и майка му каза нещо такова /за алкохола/
И постоянно го пита дали е добре и дали добре се чувства
Поне аз усетих някаква загриженост от нейна страна за здравето му
Но,с поста си не исках да акцентирам върху това,дали Ферит е бил алкохолик,или е манипулиран
Исках да уточня кой,кога вижда другия с друг и решава,че ще се оттегли

# 394
Фи,айде пак изкара двойния аршин.Какво трябваше да направи Ферит според теб?Да я грабне и замъкне в горската хижа?Говориш за брака,ами за развода първия път си беше виновна Сейран,по-скоро ината и.Колко пъти Ферит ходи да и се обяснява,че с тях е свършено,а тя му определяше срещи за да говори с него за Суна и Абидин.Накрая кой пак тръгна да я спасява,Кязъзм или Суна?Или си свикнахме Ферит да е "спасителя" и хайде,сега от "доброволния и щастлив"брак да я спасява пак той.Ами тя непрекъснато твърди,че е щастлива със Синан.Какъв е мотива на Ферит да я "спасява".Да,Ферит е пораснал и е разбрал,че брака все пак е институция,затова не смяташе да се жени.Относно куфарите,ами когато беше с Ферит,въпреки,че вече имаше чувства към него си хващаше куфарите и отиваше в дома на баща си,където ядеше и бой.А сега си стои при "любимото си мъжле" и търпи психическите издевателства над нея.Не мога да те разбера,какво искаш всъщност.Ферит да я отвлече и бъдат заедно или тя да си легне със Синан,/защото това предполага брака и не може вечно той да спи на дивана/ и да е щастлива с него,Ферит да зареже кака и тайно да се среща със бившата,или Сейран да си е със Синан и Ферит с кака и да не се виждат повече.Ферит щял да заплоди кака,ами Синан няма ли да заплоди Сейран?Нали той иска деца?А пък и тя каза на Ферит,че иска деца при огледа на къщата.Ферит поне беше честен и и призна,че е искал деца от нея.Освен това и каза,че тя е омъжена,а той се опитва да се ожени.Сега Ферит стана виновен,че вижда колко е "щастлива" и не прави нищо.Всички питат,къде е голямата любов на Ферит,а аз питам къде е голямата любов на Сейран?А да я оправдаваме само заради това,че не е консумирала връзката си със Синан все още е да не кажа смешно.Когато встъпваш в брак се предполага и това.Рано или късно,колкото и да не го желаеш това се случва.Дали ще е в стаята в хотела или в спалнята пред мама е все едно.Какво си въобразяваше Сейран,че цял живот ще намира някакви поводи да не се докосва Синан до нея?Суна консумира брака си с Кая,но това не попречи всички фенове на Абсун сега да са щастливи,че са заедно.Защо не предположиш,че на Ферит ще му е трудно да бъдат заедно след като всеки си е избрал друг път и няма да издържи да я гледа от разстояние и затова не иска да се виждат,а Дияр е само повод.Какво каза на Гюлгюн,когато му предложи да и се обади по телефона и да и каже?"По добре да се срещнем,защото като видя оня гаден пръстен ми напомня,че е Кантарджи."Между другото,най-отвратително ми беше именно сцената в която тя каза на Ферит,че ще има деца от Синан.Само дето не му показа и коя стая смята да направи детска при огледа на къщата.Точно тогава,в тази сцена си зададох въпроса,къде отиде "голямата" любов на Сейран която искаше деца само от Ферит?И да.Ако Сейран не иска да консумира брака си със Синан,ще бъде честна пред него и единствения начин да се "отърве" ще е да си събере куфарите и отиде при Есме,а не да измисля някакви глупави поводи.
Мими, аз изваждам двойния аршин, така ли? Вие ту вярвате в брачните клетви и брачната институция, ту ги пренебрегвате напълно. Ту приемате за нормално мъж да каже на жена си, че иска дете от любовницата си, ту не можете да приемете жена да има извънбрачна връзка, ту сте дълбоко морални, ту моралът ви си взема почивен ден. Разбира се, важно ви е да знаете кой от коя страна ще стои, за да  определите позицията си. Ето, това е двоен стандарт.
В едни от най- красивите филми (тук няма как да не спомена любимият ми "Английският пациент", "Мостовете на Медисън" "Извън Африка", всички адаптирани по романи, "Изневяра" и още, и още) и в едни от най- добрите романи ( "Ана Каренина", "Брулени хълмове", "Мадам Бовари", "Великият Гетсби" и т.н.) има триъгълници, в които жената е омъжената, че даже и с деца в някои от изброените. Това не накърнява по никакъв начин нито образа на жената, нито обезценява любовта, която си позволява да изживее. Дори напротив! И да, нямам нищо против да видя Сейран в една изпепеляваща извънбрачна авантюра с тоя смотльо, но за съжаление, кака така го е стиснала за топките, че даже мозъкът му вече е импотентен. Отговорих ли на въпроса ти какво искам? Аз даже за това бях настроена и давах обещания да заличавам всички предни епизоди, ако се случи, ама...
Докато ти вярваш, че тя е виновна за развода и разделите им, никога няма да постигнем какъвто и да било консенсус. Може да има доза вина, но тя беше едно неопитно 19-годишно момиче, поставено в една ситуация, в която и зряла жена няма да знае как да отреагира. Не е обичайно в първата брачна нощ да ни бъдат представени любовниците на съпрузите ни, ама знам ли?! За теб може да е в реда на нещата, важното е, че Ферит е честен. Wink Толкова обичате да залагате на това фенките му, ама като няма на какво друго да се заложи, разбирам ви. Аз пак ще те питам: ако Ферит беше спрял да се среща с Пелин, за да не разстройва Сейран, тя щеше ли да си тръгне? Ако беше проявил една десета от лоялността и вниманието, което проявява към новата партньорка, Сейран щеще ли да е толкова озлобена? В основата на всеки техен скандал (с едно изключени) стоеше Пелин и невъзможността, и нежеланието на Ферит да си тръгне от нея. А сега с такава лекота си тръгна от Сейран, заради комфорта на кака, че вече започвам да си мисля, че Пелин му е била много по- ценна отколкото Сейран в момента. И не ми пробутвай неща от сорта Сейран е омъжена, а Пелин свободна. За една раздяла виновни винаги са двама, а в нашия случай Ферит е с пъти по- виновен, защото не спря да си играе с чувствата на едно невинно създание.
Ох, и аман от Ферит спасителя. Не знам кога ще проумеете, че това не е нещо, което трябва да изтъквате, за да правите образа му по- симпатичен. Всеки акт на спасяване на когото и да било, при Ферит е породен от чист егоизъм. Толкова е незрял, инфантилен и самовлюбен, че е напълно разбираемо липсата на какъвто и да било инстинкт за самосъхранение. О, да, той посреща куршуми с тялото си като Железния човек и го прави за всяка жена в живота му. Пред куршумите се изправи и за Пелин, и за Сейран. А за кака така, както гледам, и граната ще поеме.
И не няма да е нередно и Сейран да консумира брака си (по примера с Кая и Суна, който даваш), още повече, че не дължи лоялност на никого. Това по никакъв начин няма да я направи по- малко достойна за любимеца ви, когато ги съберат. Дори съм на мнение, че жените също имат нужди, които трябва да бъдат задоволявани, за да функционират нормално. И стига да не страдат от някакви сексуални смущения като фригидност, примерно, те също трябва да си вземат дозата кекс. Wink А Сейран си е доста огнена жена, така че... Само мъжът и да не беше обсебен от бившия й, с нескъсана пъпна връв с майка си и с откровенно нездраво поведение, аз щях да съм напълно ок да си има истински брак. Ама с тоя... ох, гадничко ми става.
Хубаво цитираш Ферит с това за теб водопадче, за мен фонтанче, ама да беше погледнала и в другата посока. Там природни забележителности няма да се заплюват, но ще има за теб диванче, за мен спалня. Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 14:17 от Fi79

# 395
Зайче, Емруллах се бъзика- "Синан е бременен".
Въобще не се женят напук един на друг, даже през ум не ми минава.
Не срещнахте ли, че Аби и Дияр може да са брат и сестра.

# 396
Как да са брат и сестра,при положение,че родителите му са починали млади и той затова е даден в сиропиталище?

# 397
Как да са брат и сестра,при положение,че родителите му са починали млади и той затова е даден в сиропиталище?

Извод от снимката, на много майката на Аби им е заприличала на Дияр.

# 398

Фамилията на кака и майката на Абидин е една и съща.Кака е големичка,Абидин е бил много малък,може да са от различни бащи,и двете са загинали при катастрофи а и на снимката,майката е копие на Дияр.

# 399
Цитат
Постигат я разбира се (целта на продукцията) и тук, и в социалните мрежи са едни и същи спорове, кой е по-крив и кой е по-ужасен.
Така си е, Мистери! Hands Plus1
Независимо от заявленията, че всеки гледа с различни очи, позициите се свеждат до две. Grinning

# 400
# 401
За нашите красиви Сейфер и всички момичета,с които споделяме една обща страст-"Рибарчето"

# 402
Милена, не смея да си представя ужаса във Ферит, ако Дияр и Аби са брат и сестра. Той спи с братовчетка си, и тя не е далечна роднина. Това ще кошмар на кошмарите. Ако е така, кой ще им каже, Халис? Ифакат? Затова тя е сигурна, че няма да се оженят? А защо пък не го е спряла навреме, за отмъщение? Боже, Боже, ако е така, сценаристите съвсем са изперкали.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 13:58 от ani.zaiche

# 403
То ние изперкахме да ги мъдрим, ако са го "измислили" така, причината да не се оженят- бащата на Дияр е чичо на Ферит.

# 404
т.е.,дядото на Дияр е дядо и на Абидин,така ли ?
Но защо тогава Дияр е дадена на роднините си,а Абидин в приют?
Освен това,родителите на Дияр са били алкохолици и са починали вследствие на алкохола.Това поне се каза
Аз не вярвам на тази версия,макар,че в този сериал не се знае кой на кого е кум,на кого е сват

Общи условия

Активация на акаунт