Отговори
# 525
Рибарчето в Испания продължава с голям успех Heart Eyes

Мистери, викаш, цъфнахме и вързахме с буля Joy

"Ферииит, да се прегърнем ли? Нали винаги го правим, като се видим"

Произнасям го това с истеричната й интонация Stuck Out Tongue Winking Eye

Комплексирана овца Imp

# 526
Новите явно не са разбрали, че не се харесват не заради външността и ролите им, а заради слабата им и неубедителна игра. Може и сценарият да допринася за това, но преди да се захванат с тази непосилна за тях задача, трябваше да си дадат сметка колко високо вдигнаха летвата ГГ и че вече малцина могат да я прескочат, тоест да играят на тяхното ниво. Добрите актьори и в най-лошите роли могат да накарат публиката да ги оцени подобаващо.

# 527
  • София
Пелин не я харесват заради интерютата, които даде и самото й поведение. Сторитата с Мерт дори не ми се коментират, там е за повръщащи човечета. Сценарият е отделна тема, тук самите хора много се изложиха и настроиха феновете срещу тях.
Бурджу и Пелин в момента яко ги плюят в Х. Онази бременна костенурка нали разправяше, че нямало СейФер и се превеше, че снима сцени в мола, които изобщо не бяха излъчени. Да си гледат рейтингите и да се радват сега.

# 528
Браво бе Мистери! Не си поплюваш! 🤘
Ай, Бел, тъкмо с тази новина идвах.

Даже я пратих на кака на лично съобщение и й благодарих, че тя разправяше колко е красива историята на нейната Дияр и публиката ще я хареса Joy Още не ме е блокирала значи, да му се невиди Joy

# 529
Мен ме е яд заради самите Афра и Мерт Да те карат да играеш по нескопосан сценарий и да нямаш избор заради сключените  договори

# 530
# 531
Целият каст на Ялъто е с много добри актьори! Съвсем спокойно можеха да напишат нещо смислено и за тях. Не беше нужно да вкарват тия ремаркета, че и семействата им! Ето им сега “нова история”
Мен ме е яд заради самите Афра и Мерт Да те карат да играеш по нескопосан сценарий и да нямаш избор заради сключените  договори

# 532
Художествените произведения,в частност телевизионните и кино продукции,освен да разкажат история в зависимост от жанра,в който е замислена,трябва да носят и определени послания към публиката .Каквото и послание да искат да ни отправят вече 5 ти епизод остават неразбрани заради неспокосания сценарий.Какъв е този инат да не признават заслугата на Афра и Мерт за успеха на проекта,да принизяват образите на героите им,да им слагат други партньори,които не са на тяхното ниво.В този каст дори и отрицателните персонажи са така великолепно изиграни,че чак ми е кеф да ги гледам/визирам Ифа и Кязъм/.Имаше много линии,които можеха да развият като ни доразкажат историята  с интриги,любов,борба,комични  моменти и да отправят силно послание как да преборим страховете си,как да постигнем равновеси,баланс в отношенията,как да излекуваме психичните си травми,как да простиш,да подкрепиш,да игнорираш,да поискаш подкрепа,все палитра от вътрешният свят но всеки един човек.А ние какво гледаме?!Даже не мога да обвинявам нито Сейран ,нито Ферит.Дано поне се спрат до тук ,а не продължат да принизяват образите.

# 533
  • Яко в Матрицата...
Много ми е кеф 🤣 Попиляха Пелинчето и бременната костенурка, но съм сигурна, че на тях ме им пука…

# 534
Пак от Х! Бая народ смята, че тейзето и манго трябва да си ходят, незабавно! 🤞🏻

# 535
Много ми е кеф 🤣 Попиляха Пелинчето и бременната костенурка, но съм сигурна, че на тях ме им пука…

А трябва да им пука, защото не само "обикновените" акаунти ги плюят, а и такива с много хиляди последователи, които се занимават от години с коментиране на сериали и отразяване на всякакви филмови проекти - TvDunyasii, Dizilah, Dizi Ve Filmler, Muzik ve TV и много други подобни страници. Хората директно им посочват грешките и хич не се церемонят, ами им обясняват кратко, точно и ясно колко не стават Пелин, Джем и смотания им сценарий.

# 536
Според мен ще ги държат още тези двамата противни 🤬
Имат егати тъпите физиономии и двамата, честно 🤢

# 537
  • Яко в Матрицата...
Да ги държат, кой им пречи…

# 538
Копаем дъното с всичко.
Поне да бяха сложили актьори като света. Тия смотаняци само допълнително дразнят с некадърността си🤦

# 539
  • София
До колкото разбирам общия сет беше в събота, толкова за тази седмица. Че днес Стар и акаунтът на дизито пак са на вълна СейФер. А снимат в имението и в къщата на Синан днес. За вчера не стана ясно, но Мерт е имал гости.

Общи условия

Активация на акаунт