Има ли шанс за нещо повече

• 3 576
  • 73
  •   1
Отговори
# 60
Моят личен житейски опит показва, че основата на връзката между мъж и жена е сексът. Това е. Гледането на звездите, шумоленето на вятъра в листата, разговорите за литература и изкуство може да присъстват или не, но ако няма секс като основа, тогава не става ясно (на мен не ми става ясно) за какво изобщо иде реч при въпросните двама души от различен пол.
Тоест не може някой да ти е интересен като човек?
И да не искаш да спиш с него?

# 61
  • Out of the Mix
Ронин, за друго говори Ънкоман, и съм съгласен с нея, и при мен е така.
Ако някоя ти е интересна какво ще правиш с нея? Ще дробите лаф, само чат?
Природата е друга.
Иначе интересът е различен - може да сте бизнес партньори с жена, може да сте семейни приятели, може да сте колеги, може да се засичате на общо хоби, но да нямате взаимна симпатия, и с това се приключва, просто "здравей, здрасти", дори не е задължително.

# 62
Няма мъж на 20, 30 или 40+, който да харесва жена по онзи начин и да не иска да прави секс с нея. (изключвам мъже, които имат сексуални проблеми или с либидото, пък ги замаскират с кавалерство). Тя, ако ти е само интересна като разговор или личност, значи можете да се разберете за приятелски отношения, не да се правите на загадъчно разсеяни.

Аз не съм на 20, мъжът ми е към 50-те. Ако не искаше да прави секс с мен нямаше да ми е мъж, щеше да ми е дружка. Много интересно как хората на 20 и 30, си мислят, че тези на 40 и 50г. имат други различни занимания от тях. Едните правят секс, пък другите плетат чорапи, нали? 😂

# 63
Аз имам жени с които много си говорим и не ме превличат сексуално.
Значи край?

# 64
  • Out of the Mix
Навярно много от тях теб те харесват за "нещо повече". Sweat Smile
Не забелязваш ли сигнали?
Усмивки, подмятанки, въртене на очи, размятане на коси? Grinning
Замислял ли си се?
Това, че си с дете за много е в +.

# 65
Аз, ако си говорех само с мъже, които ме привличат, сигурно щях с почти никого да си говоря. Бисексуалните хора пък и един приятел нямаха да имат.

# 66
Навярно много от тях теб те харесват за "нещо повече". Sweat Smile
Не забелязваш ли сигнали?
Усмивки, подмятанки, въртене на очи, размятане на коси? Grinning
Замислял ли си се?
Това, че си с дете за много е в +.
Аз съм мъж. Не гледам такива неща.
То и аз се усмихвам говорим си на всякакви теми.
Прекарвам си екстра без да се прави секс или да се говори за пари.
Просто няма химия. Нещото което те кара да правиш глупостите Simple Smile -

# 67
И аз имам приятели и познати мъже, които харесвам, говоря си и се срещам с тях. Те затова са ми приятели и отношенията ни са ясни, защото се харесваме не за секс.
Тук говорим за нещо друго, нали? Дали има харесване и привличане от мъж към жена, без сексуални желания? Ами не, няма.
Този мъж не е казал на авторката, че я цени като приятел, а че много я харесва, но не е готов, не ще секс от уважение и т. н. Това е съвсем друго. Даваш заявка, че имаш интерес, и той може би ще се реализира във времето.

# 68
И аз имам приятели и познати мъже, които харесвам, говоря си и се срещам с тях. Те затова са ми приятели и отношенията ни са ясни, защото се харесваме не за секс.
Тук говорим за нещо друго, нали? Дали има харесване и привличане от мъж към жена, без сексуални желания? Ами не, няма.
Този мъж не е казал на авторката, че я цени като приятел, а че много я харесва, но не е готов, не ще секс от уважение и т. н. Това е съвсем друго. Даваш заявка, че имаш интерес, и той може би ще се реализира във времето.
Добре де....
Мацката да прецени заслужава ли си да чака реализация във времето и готово.
Друго какво ?

# 69
Е какво да чака, човека очевидно няма такъв интерес към нея, какъвто й се иска. Аз не бих чакала, един мъж ако харесва една жена си личи от километри.

# 70
Моят личен житейски опит показва, че основата на връзката между мъж и жена е сексът. Това е. Гледането на звездите, шумоленето на вятъра в листата, разговорите за литература и изкуство може да присъстват или не, но ако няма секс като основа, тогава не става ясно (на мен не ми става ясно) за какво изобщо иде реч при въпросните двама души от различен пол.
Тоест не може някой да ти е интересен като човек?
И да не искаш да спиш с него?
Прочети заглавието: Има ли шанс за нещо повече?
Жената се надява на връзка.
Не да са колеги, не да са приятели - за връзка става дума.
И ако е така, трябва да има секс. Ако няма, тогава може  колкото си искат да са си интересни като хора, но просто няма да има нищо повече.

# 71
Ронин, тя това пита, заслужава ли си чакането и дали ще стане нещо повече. Явно не може да прецени.
Аз моето мнение го казах. За мен не си заслужава. Тогава връхлетяха мъжки мнения, че с възрастта ти се променят приоритетите - от секс стават на приятни разговори. Може би, някъде, при някой хора... след 80г.възраст например... 🙄
Ако някой не те е поискал сега - заради травми, емоционални тежести, липса на време и т.н., - този някой МОЖЕ и да изгради някаква компромисна връзка с теб след време, като не е гаранция, че бъдещите му житейски неуспехи и вълнения няма да влияят постоянно на тази връзка.

# 72
Някъде по-назад прочетох мнение, че е токсичен и се съгласявам. Това е някаква негова тактика и както виждаш - върши работа. Смесените сигнали са червен флаг.
Не се занимавай, не си губи времето.
Казал ли ти е версията си защо се е разделил с жена си, освен класическото, че му се е качила на главата?

# 73
Достатъчно по темата.
Мултиакаунтът и заобикалянето на забрана не са допустими във форума.

Общи условия

Активация на акаунт