Има ли шанс за нещо повече

• 3 575
  • 73
  •   1
Отговори
# 45
Той би й  платил нощувката, ако смята да спи с нея. На просто приятелка едва ли е платил.

# 46
Ако тя е гледала детето, докато братята са ходили за риба например...

# 47
Значи за бавачка я е взел, а не за споделени горещи нощи....

# 48
  • Out of the Mix
Той би й  платил нощувката, ако смята да спи с нея. На просто приятелка едва ли е платил.
Аз, както и ти сигурно, не зная друга причина да се ходи на хотел.
А и хотелът е по-скоро за разнообразие, нещо на планина, или СПА.
С просто позната не ходя никъде, освен в обща компания на разходка някаква.

# 49
Ами ако ме покани за няколко нощувки на морето и спя с дъщеря му, със сигурност ще ни е последната среща/виждане /прекарване на време заедно, както там го нарече авторката. Абсолютно нормално е да има секс, тяхното не знам какво е 😂😂

# 50
Този е абсолютно токсичен. Бягай!
Ти вече си вързана, де. Играта му сега е ти да му се предлагаш, ти да инициираш отношения, ти, ти, ти, защото после ще си ти виновна, той ще се е "примирил" с теб, щото ти "много си настоявала", пък той 'не е искал чак толкоз" и сега "трябва да те търпи такава ужасна" и ти трябва да се доказваш... Това е манипулация! Беги беги бързо!

# 51
  • Out of the Mix
Карина, мисля си, че поканата и въобще случването на такива нощувки сякаш са на следващ етап - първо опознаване, излизане поне няколко пъти, мърдане тук-там, флирт, повишаване на напрежение, "подготовка" за "упражненията". След което сякаш не издържате и си лягате у вас, у мъжа, все тая. След което, ако всичко ви е наред и се сгаджосате, започвате с разнообразието. Wink

Въпреки че правила може би няма, на първа среща си лягат много, виждат се, не издържат и в близкия хотел - хоп, че може да се живее на другия край на града, а те да са в центъра. Живеят за мига, сега! Sweat SmileSmile

# 52
Да бе, съгласна съм, ама той човека секс не иска. Ей това ми е странно и ми е голяма червена лампа. Той може да е страхотен човек,но в леглото да не го бива, което е проблем. Като цяло липсата на интимност ми е странна. А уж се харесват. Ако се харесваха щеше да стане по естествен начин,дали на морето, на първата или петата среща.

# 53
Върнах се да прочета отново първия пост. Че те са излизали заедно само няколко пъти, все в компанията на други хора, това с преспиването с брата и дъщерята е било веднъж да ходят някъде с преспиване .
Може пък човекът изобщо да не харесва авторката, а тя да му се натиска и той от куртоазия да се чуди как да я разкара.
Авторке, той ли те покани на въпросния уикенд с брат му и дъщеря му, или ти се самопокани?
И още един въпрос, ако искаш да отгорориш, с наднормено тегло ли си? Може човекът да не харесва пълни жени.
Явно ти си лапнала и сама му се натискаш покрай общите познати, докато той просто не те харесва за друго, освен за чатове.
На въпроса - не, няма шанс за нищо повече. Не се самоунижавай повече. Спри чатовете.  Ако трябва, спри и с общата компания. Той, ако иска, ще те потърси. По телефона да речем. В което обаче, дълбоко се съмнявам.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 21:46 от Прекрасная Василиса

# 54
Нощувката с дъщерята не е била според мен, за да не се чувства неудобно авторката, а дъщерята. Някак не мога да си представя родител да спи в стая с друг човек, с който няма отношения и не е представил като поливинка на детето си просто ей така.

# 55
Е, що ти е объркано? Нали и ти не си готова? Съжителството не ще приказки.

# 56
Какво съжителство, бе, Дренка, той човекът за веднъж не ще да я уважи и само я предупреждава, да не се надява.
Това, да си чатиш с някого и няколко пъти да сте излизали в обща компания, нищо не значи. Само в главата на авторката. Имали те  взаимни симпатии, тя искала нежност, интимност, и благи чувства до небесата, а той се чуди сигурно как да не остане насаме с нея, че да не му скочи.

# 57
Ако е някой идиот. Ще спи с тебе няколко пъти, като няма да му пука сексуално дали си задоволена и ще те блокира.

Ще спи, ако може. За първи път чувам здрав, прав, свободен мъж, който харесва дадена жена, да се дърпа от секс. За да се дърпа, има нещо, което не е наред. Или не може, или не я харесва достатъчно, че да я пожелае сексуално, или е от другия бряг.
И в трите случая не си заслужава.
Но пък ако авторката си търси приятелче, с което да се мотаят насам-натам и да се държат за ръчичка, този е идеален за целта.
Аз се дърпам.
Явно стереотипа е с грешки.
Аз не правя секс с всяка жена с която говоря.
Даже и да искам не правя. Ако след това ще стане страшна каша.

# 58
Цитат на: RoninBG

Аз се дърпам.
Авторката е с впечатление, че не е просто някоя, с която този мъж е говорил.
Според нея, той е проявил някакъв интерес и я е търсил.
Може и да се е подвела. Тя може да каже доколко мъжът наистина изглежда увлечен. Може и да не е.

# 59
Цитат на: RoninBG

Аз се дърпам.
Авторката е с впечатление, че не е просто някоя, с която този мъж е говорил.
Според нея, той е проявил някакъв интерес и я е търсил.
Може и да се е подвела. Тя може да каже доколко мъжът наистина изглежда увлечен. Може и да не е.
Съгласен съм,
Просто не е едно и също, като си ерген на 23 и на 40+  с деца.
Според мен, може да харесва жена и да няма сексуално влечение.
Въпрос на тайминг.
В коя част на живота се намират.
Кой какво очаква.

В крайна сметка от жената си зависи какво ще прави.
Ако той е казал без секс и тя се е съгласила ? Каква е темата ?

Надява се като правят секс да се променят нещата към по-добре.
По-скоро не.

Общи условия

Активация на акаунт