Има ли шанс за нещо повече

• 3 578
  • 73
  •   1
Отговори
# 30
А що той не спа с дъщеря си? Колко е голяма?
Като не ти е важен секса, тоз е идеален. Само чатове и разходки чат пат. То това и с приятелка може.

# 31
Защото и чичото на детето беше там, тази конфигурация беше най-удачна явно. Не искам чисто приятелски отношения, не казвам, че не искам секс, а че за мен други неща са по-важни. Искам близост, топлина, любов, уважение, разбиране, моя брак също беше ужасен, секса беше най-важното в него. Сега искам друго. Искам връзка, но всеки да си се прибира от където е, то и не мога да си го представя от самото начало да тръгна с друга идея. Проблем е, че покрай детето не разполагам с много свободно време и това което искам ми изглежда невъзможно на моменти, освен ако не е само за секс, но това го пробвах и не е баш за мен.

# 32
  • По света и у нас
Това е типичен разведен мъж/ жена от тези дето са си имали разправии. Ако проима шанс за нещо повече може да е след години, но според мен е загубена кауза. Не иска да живее с теб и дори не иска да има връзка с теб, вероятно се чуди как да те е*не без да станете гаджета.

# 33
Ааа, той даже не се чуди как да я ебне, а директно отказва, да не си помисли тя нещо.... А може и да си има коя да ебва. Здрав, прав, нормален мъж да отказва секс на жена, която уж харесва, и да стои на сухо, от морални скрупули, не ми се вярва.

# 34
Той човека ти е казал всичко на 100%. Кое не разбираш ?
Това е в момента което  се предлага. Ако не ти харесва ? блок в мрежите и да се оправя.

Ако ти е приятно ? къде е проблема?
То нещата или ще станат или не.

След дълъг брак иска да подиша човека.

Не иска да повтаря същата грешка.
Не иска и теб да те нарани.
Да ти обещава неща, които няма как да изпълни.
Казал ти е ясно на тоя етап, какво може да предложи.
Ти си решаваш.
Гелдайте филми и се забавлявате.
Само със секс ли може да се забавляваш ?

Може и част от проблема е че незнае как ще се представи сексуално. Това не е изненадващо.
Явно мислещ човек.
Ако е някой идиот. Ще спи с тебе няколко пъти, като няма да му пука сексуално дали си задоволена и ще те блокира.

# 35
  • По света и у нас
Ми тогава… беж Лиске да бягаме! Как може въобще да обръщате внимание на мъж който няма никакъв интерес???? На безразличен мъж не се отделя време. Не мога да разбера що за жени сте.

# 36
Ако е някой идиот. Ще спи с тебе няколко пъти, като няма да му пука сексуално дали си задоволена и ще те блокира.

Ще спи, ако може. За първи път чувам здрав, прав, свободен мъж, който харесва дадена жена, да се дърпа от секс. За да се дърпа, има нещо, което не е наред. Или не може, или не я харесва достатъчно, че да я пожелае сексуално, или е от другия бряг.
И в трите случая не си заслужава.
Но пък ако авторката си търси приятелче, с което да се мотаят насам-натам и да се държат за ръчичка, този е идеален за целта.

# 37
  • Out of the Mix
Не мога да си представя да харесвам физически една жена, да се виждам с нея, поддържаме контакт, излизаме и т.н., и да не искам да правя секс с нея. Както и тя. Никога не е имало половинчати неща, а винаги или-или. Или става заварката, или "чао". Някакви срещички за кафенца и разходки са безсмилени. Но поне тук са си "еша" - и двамата с деца.
Много интересно - авторката казва предната връзка е била само секс. Как "само"? Rolling Eyes
То има и емоция, топлина, близост и цялата възможна интимност. Или като роботи "так-так" и аре.

# 38
Ми тогава… беж Лиске да бягаме! Как може въобще да обръщате внимание на мъж който няма никакъв интерес???? На безразличен мъж не се отделя време. Не мога да разбера що за жени сте.
Нах.
Мъжа само за секс ли става?

# 39
Този да не си е оставил и атрибута при бившата? Секса не е най-важен, ама без него сте съквартиранти.
Revoker добре го е описал!

# 40
Моят личен житейски опит показва, че основата на връзката между мъж и жена е сексът. Това е. Гледането на звездите, шумоленето на вятъра в листата, разговорите за литература и изкуство може да присъстват или не, но ако няма секс като основа, тогава не става ясно (на мен не ми става ясно) за какво изобщо иде реч при въпросните двама души от различен пол.

# 41
Нах.
Мъжа само за секс ли става?

не, но ако не те иска за секс, не става изобщо

# 42
Е, че то, ако не става за секс, и то от самото начало, а не след 45 години брак, значи никакъв мъж не е. Или поне не е нейният.
И аз залагам на импотентен.

# 43
Малко връзваща манипулацийка ми се струва това, че може да прави секс с авторката, ама от благородство не ще, щото не е сигурен иска ли връзка. Кой може да знае без секс и любовни отношения иска ли, не иска ли?... Тоз' да знаеш, авторке, че има някакви сериозни дефицити. Сигурен е, че играта, която играе върви при теб. И ти ще го чакаш да заиска.

Какво търсиш на море с мъж, който няма ясни намерения към теб, че и брат му и дъщеря му?!? Защо трябва да спиш с детето му? Ти си свободна жена, спиш си сама в стая, пък те да се оправят кой къде ще спи.

# 44
Малко връзваща манипулацийка ми се струва това, че може да прави секс с авторката, ама от благородство не ще, щото не е сигурен иска ли връзка. Кой може да знае без секс и любовни отношения иска ли, не иска ли?... Тоз' да знаеш, авторке, че има някакви сериозни дефицити. Сигурен е, че играта, която играе върви при теб. И ти ще го чакаш да заиска.

Какво търсиш на море с мъж, който няма ясни намерения към теб, че и брат му и дъщеря му?!? Защо трябва да спиш с детето му? Ти си свободна жена, спиш си сама в стая, пък те да се оправят кой къде ще спи.
Тя ако е девица, може и да има елемент на благородство, но зрели индивиди с деца и разводи да се пазят толкова да не се наранят един друг чрез секс...
Има хора, които не се интересуват от секс по физически причини, може да е такъв случаят.
Ако мъжът е платил нощувките в хотела, логично е той да разпределя хората по стаи. Това вероятно е обяснението.

Общи условия

Активация на акаунт