Има ли шанс за нещо повече

• 3 572
  • 73
  •   1
Отговори
# 15
Това със секса е гнило. За жена може да звучи много целомъдрени, не че пак не е странно, но мъжете не са, как да го кажа, устроени като нас и мъж, който с толкова уговорки отказва секс…според мен там има проблем някакъв.

# 16
Ми той един вид ми обяснява, че ме харесва, че му допада компанията ми, че му е приятно. Имал бил симпатии, същото му казах и аз, той тогава реши да се обяснява, как не бил готов и не искал да ме лъже или да остана с грешно впечатление. В същото време не спира да ме търси. Не знам. Може и да го е страх, бившата му наистина много зле го е стъпкала, а може и просто да си запълва самотното време вкъщи, с разговори с мен. Поне беше честен и откровен, но в същото време някак ми е отношението му и приказките, като двупосочни сигнали.

Това със секса е гнило. За жена може да звучи много целомъдрени, не че пак не е странно, но мъжете не са, как да го кажа, устроени като нас и мъж, който с толкова уговорки отказва секс…според мен там има проблем някакъв.

Никой не е искал или търсил секс, за да го отказва. Просто го даде като пример, че ако не ми ги каже тези неща, остана с грешно впечатление и подходим някак към някакви отношения, които да стигнат до секс, а понеже той не е сигурен, какво иска, да не ме нарани по този начин.

Малко объркано го написах май, но и цялата ситуация ми е объркана, но може и аз да виждам нещо там, където го няма.

# 17
Няма нищо объркано, но ти отказваш да видиш реалността, защото друго ти се иска. Човекът си запълва времето и си чеше егото - вероятно си приятен събеседник и компания.

Но е побързал да ти даде да разбереш, че повече не бива да очакваш - затова ти е казал, че не е готов за връзка, съжителство и това със секса. Да не вземеш да се объркаш. Това не е споделяне и сваляне на картите, а слагане на граница.

Бас държа, че ако се появи някоя мацка да му завърти главата и хормоните, бързо ще забрави всичко, което е наговорил и ще се метне през глава.

# 18
Човекът ясно е заявил, че няма сериозни намерения и е с теб за удоволствия. Аз оценявам това, че опитва да прояви някакъв разум, вместо бързо да скочи във следващата връзка. Все пак и двете имате деца, които могат да претърпят следващо разочарование заедно с вас. Ако ти не си ОК с това, адиос и точка.

# 19
Като казахме деца, на едното излизане, което беше по морето със спане там, доведе дъщеря си и се запознах с нея. Даже, за да не се притеснявам ме остави с детето да спа в една стая. Пък една вечер като беше пил малко повече, директно си каза, че би искал, но го било страх. Пък аз насила никого нищо няма да карам. Явно хем го боли, хем го сърби. Верно сме големи хора, също така може да има и само приятелство между мъж и жена, но в едно приятелство си мисля, че в такива подробности чак не се изпада. Мен не ми пречи и да сме само приятели, стойностен човек е. Проблемът ми е, че поне според мен, се държи малко объркващо, въпреки, че го проведохме тоя разговор, в който уж обясни, че не е готов да се събере с някой.... Аз още тогава казах, че прекалено надалеч гледа и че и аз не искам баш това. Не че обясних точно, какво искам, а може би трябваше. Ама с дете и малко свободно време, не съм сигурна и аз в това, което ми е в главата. Общо взето и аз, и той се държим все едно се сваляме на моменти.

# 20
Виж сега, ако това неговото са страхове, има шанс. С време и търпение се преодоляват. Ако обаче само ги използва като оправдания, за да те държи наоколо за удобство, тогава лошо. Няма как да знаем кое от двете е, тъпото е, че няма как да знаеш и ти. То може и той самият да не е наясно и да си мисли, че е първото, пък то да е второто.

Аз от опит да вметна, че един така го чаках да му заздравява сърцето, и като се появи една шармантна кака, се оказа, че то си било съвсем здраво, обаче не за мене. Не казвам, че и твоят случай е такъв, а че има и такава вероятност в картите.

# 21
О, повярвай ми, той много добре е усетил ти какво искаш, чак толоква глупав не е. Виж, ако толкова ти е важно, възможно е да стигнте до интимност, обаче не очаквай, че ще се влюби след това. Пак ще тупка топката с теб докато се появи някоя друга на хоризонта, която действително му натиска бутоните.

# 22
На този или не му става или както казват тук, не е на център 😂. Ще изляза на среща с мъж, ще доведа и сина си и ще го оставя с този мъж да спи в една стая.....
Той всъщност за какво те покани? И мъж, да не иска секс от жена, която харесва.... Изключително странно... Връзка и съжителство добре не иска ама секс....

# 23
Защо се занимаваш? Наистина не разбирам. Той нищо не ти предлага. Поне един секс да имаше, пък то...

# 24
Тази тема обратната на тази ли е – https://www.bg-mamma.com/?topic=1699428?

# 25
Проблемът не е, че той не знае какво иска. Ти не знаеш. Казала си му, че не се стремиш на всяка цена към съжителство, но явно е точно обратното.
Той ти е казал как иска да изглежда връзката ви - разговори, някое пътуване от време на време, някой секс. Без велики планове как ще остареете заедно. Теб обаче това не те удовлетворява и реално ако няма планове за съжителство в бъдещето, след като се опознаете и напаснете, ти гледаш на тази връзка като на загубено време.

# 26

Важното е, че мъжът винаги е съмнителен - ако иска секс - аха, само за удоволствие ще те използва, ако не иска - импотентен е. Нямат правилен ход тези мъже и това е Grinning

# 27
Това наистина е голям шок, да остави неговото дете да спи с теб. Ти нещо като детегледачка ли трябва да се проявяваш, и то с човек, който изобщо не показва каква му е идеята и от какво, аджеба, се страхува толкова?
Който се бои от мечки, не ходи в гората, казват хората.
На мен ми се струва, че с всичките си резерви ти си много по-отворена за връзка, докато той за нищо не е отворен, а е затворен, та чак залостен.

# 28
Кво, оставил те да спиш с дъщеря му, че да не се притесняваш🤣🤣🤣 тоя не е у ред, освен, че е импотентен.
Или, направо го отвращаваш, с визия, с килограми... Запълва си времето с теб. Друго обяснение нямам. Не си губи времето с тоя.
Допълвам - а той със сина ти ли спа? А ти не се ли притесни от този стойностен човек?

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 17:23 от Прекрасная Василиса

# 29
Проблемът не е, че той не знае какво иска. Ти не знаеш. Казала си му, че не се стремиш на всяка цена към съжителство, но явно е точно обратното.
Той ти е казал как иска да изглежда връзката ви - разговори, някое пътуване от време на време, някой секс. Без велики планове как ще остареете заедно. Теб обаче това не те удовлетворява и реално ако няма планове за съжителство в бъдещето, след като се опознаете и напаснете, ти гледаш на тази връзка като на загубено време.

Изобщо не си разбрала или прочела, какво съм написала. Той заявява, че не иска връзка, съжителство, по-точно как не е сигурен, какво иска, защото ....поради еди си какви причини. Аз също не искам съжителство в близкото бъдеще. Човека подходи откровено, за да няма излишни надежди от моя страна, секс не е искал, т.е. каза го така, все едно не му е проблем да спи с мен, но не иска да постъпва така, за да не е терсене после.

Кво, оставил те да спиш с дъщеря му, че да не се притесняваш🤣🤣🤣 тоя не е у ред, освен, че е импотентен.
Или, направо го отвращаваш, с визия, с килограми... Запълва си времето с теб. Друго обяснение нямам. Не си губи времето с тоя.
Допълвам - а той със сина ти ли спа? А ти не се ли притесни от този стойностен човек?
Да, с дъщеря му, иначе трябваше да спа с него. Аз не бях с детето си там.

Защо се занимаваш? Наистина не разбирам. Той нищо не ти предлага. Поне един секс да имаше, пък то...

Секса не е най-важен.

Общи условия

Активация на акаунт