НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 204
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря, че се включихте, Valery! Както споменах, синът ми беше с профил Информатика и Информационни технологии. На ДЗИ по Информационни технологии е с резултат 5,80 и като цяло интересът му е в тази насока. По математика, за съжаление, нямахме късмет с учителя, има пропуски(но това е друга тема) Въпросът ми дали са доволни от учебния план, тоест  от предметите, които изучават в ТУ и от начина на преподаване там. Съвременно ли е обучението, отговаря ли на очакванията им? Има ли шанс наистина да научат нещо от университета или разчитат основно на самообучение? Как им се струва специалността ИСИИ на английски след като вече са втора година студенти?

# 676
Моят син не е особено доволен от обучението, но все пак той е завършил ТУЕС и това, което учи до сегашния 4-ти семестър от специалните предмети, каза, че го знае от училище. Иначе ги изпитвали да пишат код на лист с химикал, което него го изуми.

# 677
  • София
На стари лаври смятах, че ФМИ е най-доброто обучение по информатика, но напоследък хората, завършили ТУ се представят по-добре според ММ. Щом завършва езикова гимназия, ще му е по-трудно от тези, които са били в математически, но ще се справи. Надявам се, че е бил в профил математика.
Пък и НБУ е винаги вариант Simple Smile

# 678
  • София
Да не забравите за срещата днес. Ще пиша неизвинени отсъствия.

# 679
Вече съм на нисък старт Simple Smile Петък, следобед, направо е нечовешко да си в офиса

# 680
Да не забравите за срещата днес. Ще пиша неизвинени отсъствия.

Аз досега не съм идвала на срещите, днес ще се постарая, че излезе нещо важно да свърша. Как да ви разпозная или да ми напишете на лични на чие име е резервацията?

# 681
На линия съм, но ще дойда с колата. Последният път бая се проточи и изпуснах последното метро от Сердика. Та не ми се рискува този път - с това хубаво време и в градина с приятна компания...

# 682
  • София
Едва ли ще има много резервации за 10 човека в градината.

Ако няма да идва някой, който се е отбелязал, да казва, че не е ОК да заемаме маса за 10, а да сме примерно 5.

# 683
  • София
Ех, изпуснах ви този път. Нищо, следващия. Наздраве!

# 684
  • София
Аз…забравих! Много съм проЗДа, ей! Cry

# 685
  • София
Bibi, чудехме се защо те няма. Много хубаво си изкарахме. Имаш неизвинено отсъствие в дневника;)))
Скрит текст:
Момичета, днес имам повод за радост и гордост. Малкото Скиорче стана 3-та на Витоша 100, при това…знаете след какви здравословни проблеми. Класира се след 2 здрави професионални колоездачки. Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 23:20 от Skiorche

# 686
  • Пловдив
Честито на малкото Скиорче, не се предава ей. Много ме кефи каква е борбена. Браво!

# 687
Браво на детето, Скиорче! Heart

# 688
  • София
Браво на малкото Скиорче!

# 689
  • София
Мерси много! И наборът се справи повече от добре, въпреки обездвижването от сесията. За малко над 5 часа, което е с 2 часа по-бързо от сестра му, но при мъжете конкуренцията е жестока.  Сега отново се върна към учебниците😉
Ico, докладвай при теб как мина!;)

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 15:17 от Skiorche

Общи условия

Активация на акаунт