НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 200
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Браво на малкото Skiorche аз съм 371 в генералното 142 при чичовците GrinningНай-важното жив съм JoyПриключвам с планинското колоездене,не е за мен ще си карам шосето.

# 691
  • София
И като си в София, що не дойде на срещата питам аз?! Какво като сме само жени, не хапем. Много. Имаш 5 неизвинени отсъствия.

Биби, с теб отделно ще се разправяме. Със Слънчевата също.

Браво на малкото скиорче. Коя е на снимката обаче? От дясно?

# 692
sanaka Мислех си го ама съм от село и щях да се загубя 😂Трябваше някой да дойде да ме вземе от хотела и после да ме върне 😀

# 693
  • София
Е, да. С лилавите панталонки и превързаната ръка:).
Ицо, браво! Страшен “чичо” си!🤗
Санака, строга си, но справедлива! 5 отсъствия си заслужава, определено!

# 694
Skiorche, браво на девойката!

# 695
  • В светлината на слънцето
Skiorche, браво на момичето! Trophy

# 696
  • Варна
Поздравления за малкото Скиорче и за чичо Ицо!

# 697
  • София
Биби, как забрави бе, човек, липсвахте, и Перуанка, другите също! Ицо, споменавахме и теб, браво за спортните успехи и самото участие значи много...
Браво на младата надежда и най–добрата колоездачка сред скиорите и обратно, с всичко ще се справи тя, каквото си е решила, а наборът да достигне успешен финал на сесията !
Аз днес продължих вечерните сесии с розе от вчера, с крафт бира пред Халите, утре ще търся някъде лятно коктейлче! Smile

# 698
Радвам се момичета, че сте си изкарали добре. А аз буквално се измэчих на " Тютюн" в Армията. Отгоре на всичко и на Златния му промениха смяната, заради НВОто ,че пропадна и ползата от това да го изгледа/по-скоро за добро май/. Много ме радва малкото Скиорче, вчера следобед се разходихме по част от маршрута на Витоша 100 и си мислех за щурото семейство и как сте се справили. Най-голямо браво обаче на нашето си Скиорче, че въпреки личните си страхове и притеснения им разрешава да са такива, каквито са и не прави опити да ги манипулира и променя. Респект. Ти си за  пример
Не разбрах тази година карахме ли НВО? Отчет от никого не прочетох.
И последно, пратите по някоя добра мисъл да нашето куче Марси.

# 699
  • София
Bora, абе аз хубаво си записвам в календара дори и кръчмите, ама тая бях убедена, че я помня, още повече през седмицата  си говорихме с теб. В петък бях хоум, мъжът ми се върна от работа и тури вино и мезета, и аз изтрих харда.
Късметче, стискам палци за куч да премине добре през каквото трябва.

# 700
Поздравления за малкото Скиорче! 😘 Яд ме е, че не можах да дойда, чакам следващ път. Наборът остана само още един изпит, голямо напрежение и тежки изпити. ( гражданско и конституционно право). Толкова не съм го виждала да чете💙

# 701
Поздравления, Скиорче! И за двамата герои!

# 702
Skiorche,vany6a Наборите взеха ли гражданското право?

# 703
Радвам се за Скиорчето и Ицо!Браво и на двамата!

# 704
  • София
Поздравления за малкото скиорче, и за голямото скиорче, разбира се  (баща им включи ли се в крайна сметка?) Аплодисменти и за Ицо! Обаче, как можа да не дойдеш, бе човек! С 10 жени на масата щеше да се почувстваш особено специален и със съгурност нямаше да се почувстваш изолиран от разговора, щото се оказа, че дамите нямат много сериозни "болежки" за обсъждане, оказа се, че не могат и да плетат, та остана....да си говорим за времето Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря, момичета, за чудесната вечер! Страхотни сте!

Слънце, надявам се, че при теб всичко е наред Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт