НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 189
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Благодаря още веднъж за милите думи на всички ви! 🤗
Скрит текст:
Мандаринке, много ме разсмя с поста си:)). Татко й и той в отбора на чичовците, но по-назад от теб, Ицо. Не си даваше зор, спираше да почива и имаше доста познати на пунктовете по трасето, с които изкарваше в сладки приказки, докато челядта се потеше.
Kasmet4e, стискам палци за кучо! Иначе никой не ме пита. Аз си бера страховете, но подкрепям в границите на разумното (Витоша 100 ми се видя такова), а баща им ги насърчава за екстремностите. От вчера съм мед-сестра -промивам, дезинфекцирам и превързвам рани. …Санака, мога да ги изпратя на наборката да се упражнява. Догодина да се включи като доброволка в медицинския пункт. Изпотрепаните идваха на конвейр.
Ico, синкото направо си е спретнал една хубава сесия за есента от двата семестъра. На гражданското право също го порязаха, въпреки денонощното учене. Там разбрах, че късането е било поголовно. Което дете го е взело - поздравления!

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 15:21 от Skiorche

# 706
  • Пловдив
Skiorche,vany6a Наборите взеха ли гражданското право?

Не, а чете доста за него.
На изпита е била до момичето със слушалката, че даже и я преместили заради нея. Абе екшън е имало, отначало даже мислила, че преподавателя на нея говорил.
Ще учи лятото и това е, преди това обаче съм предвидила за цялото семейство една зареждаща Италия. И после да заляга над учебниците.

Скиорче, освен да ги съберем двамата и да учат и да се изпитват.
Шегувам се аз на техен гръб, ама какво ли им е на душичките?

# 707
  • София
Скиорче, браво на цялото семейство!

Ицо, и за теб едно голямо Браво!

На всички деца хубаво и спокойно лято желая!
Ако е останало нещо за наесен, да го вземат с лекота!

# 708
  • Варна
Явно това със слушалките е масово явление. Една приятелка онзи ден ми разказва за нейната дъщеря, също наборче, че скъсали цялата зала изпитвани заради една госпожица със слушалки. За Стара Загора става дума.

# 709
Skiorche,vany6aИ моя е в скъсаните просто питах информативно 😀

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 06:16 от ico_3

# 710
Гражданско обща част ли обсъждате? Може ли инициали на преподавателя?

# 711
  • Пловдив
Skiorche,vany6aИ моя е в скъсаните просто питах информативно 😀

Заформи се триото. Ще четат лятото и ще го вземат, явно наистина е обемна материя.    Flowers Four Leaf Clover

# 712
  • Варна
Поздравления и за малкото Скиорче и за всички участници в такива екстремни състезания.
Много ви се радвам за срещите Мами - Софиянки Simple Smile Жалко, че Ицо не е събрал смелост да се присъедини към вас Smirk
На моето момче му предстоят тази седмица 3 изпита и в петък, живот и здраве, ще го посрещна сутринта. Ще му се порадваме за кратко и заминава за София за Лятна обучителна програма „КАРОЛ СЕМЕСТЪР". Надавам се през август да успее и да си почине малко.
Който се подготвя, ще си вземе изпитите, но е жалко с такава поголовна сеч на всички. Нищо добро не показват преподавателите, освен че не успяват да се владеят ....

# 713
  • София
Аз за слушалки не съм чула, но наборът ми каза за някакъв младеж, който преписвал от часовник дума по дума. (Някой му е изпращал инфо очевидно) Доволен си предал работата и като излезли резултатите бил скъсан.🫤 Че си е нагло преписване -спор няма, но не е хванат и си е написал всичко и пак е скъсан. Ей това не го разбирам. Освен да е преписвал от грешната лекция.😂 Имало е и доста гадни затворени въпроси.
Малко се поуспокоих като видях, че и другите не са взели изпита, защото вече си мислех, че на моя младеж нещо генерално му куца с ученето. А до края на сесията очаквам да сложи очила. Изтекоха му очите от четене, заприлича на вампир.😕
Шарлот, преподавателят се казва Братоев, ама си има и свита от асистенти, които вече не мога да цитирам по име.
Vany6a, Ico, вашите от кой поток са? Наборът е във втори.

# 714
  • Пловдив
Скиорче, моята госпожица е първи поток, с Матеева са. В тяхната група се оказа, че нямат успех на този изпит. Често през годината ми е казвала девойката, че и от втори поток идват на лекциите на дамата.
Абе не е лесно това право, тежки и обемни изпити са, но сами си го избраха, вярвам, че ще се справят!

# 715
2  поток,14 група

# 716
Моят го взе гражданското, но е задочно. Не знам при кой преподавател. Сега последен изпит в петък по ПЕС. Ама има информационното, те май повечето го имат за септември👍

# 717
  • София
Нашият ПЕС е утре. Стискам палци и на 4-римата. Май задочното обучение ще се окаже по-удачен вариант. Струва ми се, че не зациклят толкова в детайлите преподавателите. А и както каза Санака - в СУ късат наред, а същите тези хубавци в НБУ пускат всички, присъствали на лекции.

# 718
  • София
Браво на спортистите.

Скиорче, същата работа с преподавателите на ТУ в НБУ.

Успех на оставащите изпити.

При "нас" останаха още два от "светата Троица". Младежът ни нали е кулинар, днес му предлагам да му покажа как да си прави тесто за пица по рецепта за чабата, но бях отрязана, че "няма време за месене, с тези изпити до незнам си кой юли имало време само да развие готово тестото за пица, да намаже със соса и да сложи моцарелата"
Е, то месене няма, но не настоявах.Joy

# 719
  • София
Desem, браво на младежа, че и тежки изпити взима и че сам си готви. Ами като той не иска рецептата за това тесто -направо я дай на нас.Simple Smile
Моят до такива висоти не знам дали ще достигне някога. Хич не го интересува готвенето, само суха храна и сварени яйца може да яде:))

Общи условия

Активация на акаунт