НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 196
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Да се запиша и аз, че срещата беше супер! И до сега ми е приятно като си спомня!
Аз продължих със съботно-неделно чистене, но вчера пак бях на купон, та компенсирах Simple Smile
Поздравления за спортистите! Наборът тренира стойки вкъщи (имат си някакво сложно име Simple Smile и гледа да не се показва навън Wink

# 721
Скиорче, поздравления за госпоИцата!
    И за всички останали!

# 722
  • Варна
Край! Наборката отнесе "светата троица" като куцо пиле домат. Остана само изпита по език, който не се брои 😁

# 723
  • Варна
Поздравления Тони!
Записвам се с успешно приключила година и детенце в къщи Simple Smile

# 724
Браво,момичета, на децата! Спокойно лято им желая, с много положителни емоции

# 725
  • София
При наборката остана само Физиологията. Ама как се учи в тази жега... Учи де, какво да прави.

# 726
Моята учи за държавен АГ😉, а как й се ходи на морето...

# 727
Мойта има още три изпита Scream
Два от по-трудните минаха без проблем, и при нея остана физиологията плюс два леки, до 15ти ще се гърчи.

# 728
  • Варна
Стискам палци всички изпити да минат безпроблемно!

# 729
Аз съм една майка Neutral Face . Не помня колко изпита имаше наборът, май 4. Питах го преди време и забравих. За един уведоми, че е взел. За другите представа нямам.
На първа командировка е в живота си в момента. В Хамбург. Довечера го чакам да се прибере и ще се информирам, че срам ме хвана каква съм незаинтересована.

# 730
И аз отбелязвам успешно приключила година, за наборката и деветокласника. Чакам я след малко да кацне. Успех на тези,  които имат още изпити!

# 731
Девойката ми се обади, че е взела последния изпит.С възможно най-ниската оценка,но го е минала.Тройка,тройка, но взет.Приключила втора година.

# 732
  • София
Хайде и моята - в списъка с преминалите втора година. Стажът е приключен, проектът за университета е предаден и оценен, портфолиото е зачетено. Даже се е записала за третата година (там е така, всяка година се записваш, че искаш да продължиш). Чакам я в неделя.
Тук пък ще бори кормуването пред КАТ, за втори път Blush
Късмет на всички и весело лято!

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 18:38 от Sunny bunny

# 733
Stanislavovamarina, важното е, че го е минала Simple Smile

Мойта дъщеря ми се обажда след микробиологията, обаче не се чувахме добре и тя ми казва - мамо, мамо. Казвам - чувам те, тя в този момент казва - три и връзката прекъсва. Викам си - е хубаво де, три-три, нали го е отметнала, няма да го преживяваме.
В този момент отново ми звъни и ми вика - мамо, имам 6 Joy Тя докато се мъчела да ме чуе, казала на някаква колежка три в съвсем друга връзка Joy

# 734
  • София
Скиорче, готви, че и акъл дава кое как Joy което не означава, че и не "топ клиент" на Глобо.
Като правихме ремонта при него, пита предвижда ли се нова фурна и миялна.
Специалист е по крем брюле .. сърце ме боли колко белтъци са заминали към кофата Blush, къде ти да се сети ги приложи в нещо (не, че не му е казано, но пък и фонов шум кой чува)

Иначе в чабатата няма нищо сложно, няма месене - разбъркваш и после 3 пъти през 40-45 мин се сгъва на пакет, само е дълъг процеса - идеално при дълго учене Joy тъкмо да се разтъпче.

Общи условия

Активация на акаунт