НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 210
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Браво на наборите! Радвам им се от сърце за успехите! Добре са си дошли и задграничните ни студенти. При нас остана един изпит, за друг още чакаме резултат. Клането си в реда на нещата в ЮФ , ама важното е да вървят напред - някои по кривите пътеки, но и това са си житейски уроци.
Санака, заради детенце на близка приятелка хвърлих едно оЧо в седмокласната и направо се стресирах. Там 90% от децата са с 2х90+, и най-важното - до един мързеливи, не учили изобщо и не подготвяли се за НВО. 🤣 Ти да видиш…Не знам за тези, които са учили и са се подготвяли…
Ако не те затруднява, кажи какви са шансовете  на девойка с бал 470,5 (от вашето училище е) да бъде приета в Испанската. (то май още няма читава статистика) Бях споделяла с теб за брат й (и той от там), който влезе, въпреки че не беше от ученолюбивите. Ама при момчетата нещата са други. Май ще я вземем в НЕГ като гледам,  ама плаче милото заради “неуспеха” си…И то с 2х90+.🙄

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 23:48 от Skiorche

# 736
  • София
Няма комбинирана статистика още, та нищо конкретно все още не мога да кажа. Но като гледам статистиките по предмети, не ми се вярва да паднат миналогодишните балове. Резултатите по мат са по-ниски във високия диапазон от миналата година /като не броим рекорда от 226 х 100/, но пък по бел са значително по-високи. Но като пуснат в понеделник читава статистика, вече ще можем да говорим по-конкретно. Дано да я пуснат, де.

# 737
  • София
И при нас 2 девойки, преборили 2 курс.
Едната взе със зор А2 по дъч. Преди 2 дни я посрещнахме , а след 2 часа и сестра й.
Малчо взе А2 по испански, а днес е на FCE. Там сме в една друга сага, ама ще ви разправям на следващата сбирка.😎
Утре ще е един много емоционален ден за нашето семейство. Може би съм ви споделяла, че преди 1,6 г. братовчед ми ми разтопи сърцето, когато кръсти сина си на баща ми, а утре едната от наборките ще е и негова кръстница. Направо не стъпвам по земята. Предстои ми да се разделя с едно от малкото неща, останали ми от тате (златното му кръстче), но мисля, че там му е мястото. Малчо е един съвършен бонбон - голям сладур (рус и синеок). Та тия дни много емоции, повечето положителни.

# 738
Биби, браво на девойките!  И да, хубави емоции при вас!
   И аз надничам в 7 класната, от чисто любопитство .И в НПМГ  надничам.На племенникът гаджето почна работа там.

# 739
  • София
Лятото връхлита с хубави емоции, дори само и фактът, че наборите завършват втори курс, да не говорим за другите хубави неща дето споделяте!
И моят завърши втори курс, твърди ми, че си е взел всички изпити (нямам Школо да проверя Laughing, чака само оценка по груповия проект, надява се да е добра. Върна се преди няколко дни, сега мързелува и подготвя документи и набира сили за летния стаж, който ще е в съседна Румъния, ще се пържи там три месеца, от юли. Фирмата има на доста места клонове из Европа, за съжаление не и в България, ама нашият писал съседката, че да е по близо Smile,  сега ще опознава и ние покрай него лятото може да го навестим. Не стига, че с триста зора намери квартира за трети курс в Нидерландия, а се наложи да търсим квартира и в Букурещ Stuck Out Tongue Closed Eyes, добре, че намерихме контакт с тамошен хазаин, при когото лятото се освобождават стаи от студенти, само за ваканцията. Мисли да ходи на море за два три дни за Джулая и после заминава, само че на североизток.
Санака ври и кипи в 7 класната, страшно профи е👌 ! Обаче страхотии балове супер високи, както е тръгнало догодина май само със 100 точки ще се влиза по добрите училища из София.
При щерката мина 10 класното НВО, майтап е то, без напрежение, оценките са хубави, даже ходи и на чужд език. След дълги колебания писа профилите биология и химия, запазиха 4 профила. Започвам да следя в тази посока нещата, май и там ДЗИ стават все по лесни, все по високи балове из медицинските.

# 740
  • София
И наборката успешно приключи днес с втората година. Излязоха и последните резултати.
Третата година е записала майнър и елективи с икономическа насоченост като идеята й е да се ориентира в сферата на маркетинга в бъдеще. След Медии за бакалавър, на този етап повече клони към маркетинг за магистратура, но "превключването" изисква допълнителни усилия и най-вероятно пре-мастър след бакалавъра.
Каквото стане, важното е да има цел Simple Smile
Очаквам я да си дойде след първата седмица на юли за месец и нещо ваканция, да презареди батериите. Беше си тук за кратко миналата седмица, но се върна да поработи още няколко дни. После неплатен отпуск до средата на Август.
Хубаво и спокойно лято на всички!

# 741
  • София
Явно с bora мислим в една посока на тема контрол Joy Тези дни се сетих за "Калинката" - учило, учило и добре, че таткото имал добри приятели, та се разбра (от цялата държава) без Школо колко е изучило.
Та дяволчето в мен ме сръчка - а дали е така с взимането на изпитите?!. Поне е ясно ще не мож' го уредим и ще, не ще нужно е да доказва.

# 742
Привет и поздравления за всички добри новини във форума! 
Аз другарската среща я пропуснах,  но имам извинителна бележка от морето.  Младежа приключи с изпитите,  чака резултати юли, и вече се завърна в Англия за летния си стаж.
@Sanaka, можеш ли да кажеш за ТУЕС догадки (май си споменала същия бал или леко занижен) , че едно познато детенце много иска там, ама засега бала е му е с 2 точки под минималния на второ класиране за миналата година?

# 743
  • София
С това балообразуване не мога да кажа нищо конкретно. Но предполагам приблизително същия бал като миналата година.

# 744
Благодаря много! Едно розе от мен!

# 745
Хахаха , зараи Санчо и азнадничам в 7класната. Ама много високи балове, леле!
   Добре, ме втори номер се пръкна 2004г , и добре , е не сме в София.
   Следя и темата за НПМГ, там пък имам много близко дете,което е учителка.
   Наборът се развява из Италианските плажове, казва,че няа дасе върне.Роден е за там. Ми да, аз като му приказвам, че в минал живот съм Медичи, той ми се хили. Ама ТЕ!
   Санчо, а твоят номер три как е?

# 746
  • София
Живот си живее номер три. Мина един много лежерен осми клас и сега почива от почивката. Joy Даже завърши с 5,70, което е супер резултат, предвид вложените усилия. Но нервите, вложени от мен в трето класиране, се отплатиха - много е щастлив в новото училище.

# 747
Радвам се на наборите дето са се прибрали от Нидерландско и от чужбините, взели изпитите и доволни. Мойто ще мога да го прегърна чак, средата на август.Събира парички, работи на плажа на Северно море.😀Досега не е била сервитьорка, но свиква. Работят здраво заедно с приятелят и но в началото им беше ужасТ.
Набор 2007 се пробва и той по нощни заведения.Една седмица издържа😁 Изми огромно количество чаши и приключи. После се пробва в бизнеса с косенето на ливади.Вместо ливада му се падна да копае канал. 😁Поизгоря здравата и на другия ден взе решение да се запише за кандидатстване в уни.Та сега чакаме резултатите, не от едно, а от три унита.

# 748
  • София
И моят юнак е на финала. Доколкото разбрах, тази седмица е последния напън. От първия семестър има един за сесията на отличниците на есен, ама това си е добре, че да поддрържа форма.

# 749
Станиславова, виж , че нищо не се случва случайно! Стискам палци!
 Санчо, този номер три ми е фаворит за спокойствие и разумност. Дет се вика, зад всяко успешно дете стои една .....употребила доста бело майка.

Общи условия

Активация на акаунт