НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 555
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • В светлината на слънцето
Гласувах за 20 и 27, че на 19 имам годишнина от сватбата и ще трябва да ви черпя Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама то не е някакво кръгло, квадратно, триъгълно, та сигурно ММ няма да е чак пък много сърдит да излеза с дружки, вместо с него...

Ей, мандаринке, и моята годишнина беше на 19-и (преди мъж ми да хване пътя).

Аз почти на 90% не мога на 19 и 20 - има голяма вероятност да пътувам по работа. На 27-и съм тук.

# 616
  • София
Айде и една сряда за разкош.

Чевърта дата: 25.06.

# 617
  • София
Доста сложно с нашата "демокрация" за избор на дата ... Ама се надявам, сериозната юридическа мисъл на Санака да успее да преброи Simple Smile
Да се похваля с пълнолетен по всички стандарти набор! На деня на детето порасна Simple Smile
Щастлива съм с вече три големи деца и една внучка !!!

# 618
Честит да ти е!

# 619
  • София
Жив и здрав да е Tedi! Много радост и гордост да ти носи!🤗

# 620
  • София
Теди, честито 2ро пълнолетие. Здрав и успешен.

# 621
Похвалвам се с приета първокласничка.

# 622
  • София
Честито! Ох, и а искам първокласничка, ама одъртях за трето. Толкова е хубаво, че си имаш малко детенце!
Вчера дъщеря ми въздъхна и каза -това ми е последният 1. юни като дете. Догодина на 18. Егати…кога мина това време.🙁

# 623
  • Варна
Теди, честит да е пълнолетният набор!
Честита първокласничка!
Скиорче, какви са тези еретични мисли? Радвам се на всеки ден по-малко в контакт с МОН. Не искам да чувам да почне всичко отначало. Евентуално когато дойде моментът с внуците, живот и здраве. 😂

# 624
  • В светлината на слънцето
Теди, честито пълнолетие! Здрав и успешен да е! Hug
janakrasi, честита първокласничка! Да й е леко в училище! Heart

# 625
Теди, честит да ти е! Да жив, здрав и много щастлив!
Janakrasi, браво! Това си е късмет!

# 626
  • с трима мъже :)
Здравейте!
Имам въпрос относно матурите за 12 клас, за следващата година (2026).
Синът ми ще бъде 12 клас догодина; той е в гимназия, учи профил математика.
Дали матурите по МАТ са едни и същи за всички 12-класници ИЛИ са различни за тези, които карат гимназията с профил МАТ ?
Благодаря ви.

И да кажа: питам, понеже търсим къде да го запишем за подготовка за матурите по МАТ и БЕЛ. Много държахме да са Регалия, но нямат учители по МАТ. Това е шок за мен, не очаквахме да се случи това. Там подготвиха и двамата ми сина по МАТ и БЕЛ след 7 клас, имат 100т по МАТ и 86 по БЕЛ.
Подготвиха и големия син след 12 клас, по МАТ и БЕЛ, приеха го от раз, представи се блестящо на матурите и изпитите.

Но сега...тази година ... нямат учители по МАТ за 12 клас.
Препоръчайте, моля ви, някоя школа, където подготвят децата добре (12 клас).
Той и синът ми си търси в момента, но нещо не успява да намери школа. Ние много сме свикнали с Регалия и просто не знаем къде другаде да търсим .

# 627
  • София
Не са еднакви за всички. Матурите по математика, както и по всички други предмети, са два вида - ДЗИ ПП - върху материала от профилираната подготовка и ДЗИ ООП - върху материала от общообразователната подготовка /за езиците има повече деления/. Второто задължително ДЗИ е по предмет, който е изучаван като профилиран и съответно винаги е ПП. Наред с това, учениците имат право да се явят на два допълнителни ДЗИ по желание. В този случай, ако предметът е изучаван като профилиращ, ДЗИ ще е профилирана. Ако не е изучаван като профилиращ, ДЗИ ще е ООП. Ученик, който е изучавал даден предмет като профилиращ /във Вашия случай мат/, не може да се яви на ДЗИ ООП, винаги ще е ПП. Обратното е възможно по реда за валидиране на компетентностите.

# 628
  • София
20.06. и 27.06. са с еднакъв брой гласове за срещата. Кво правим?

# 629
Аз на 27 ще си посрещам наборката и поради тази причина съм за 20.

Общи условия

Активация на акаунт