НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 539
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз на 27 ще си посрещам наборката и поради тази причина съм за 20.
А аз обратното. На 20ти си  посрещам наборката за кратка визита и на 27ми съм ок. 🫣

# 631
  • София
Ами ние и без това сме малко, ако искате да мислим друга дата, която да е удобна на всички. 25.06. не ви ли хареса?

# 632
  • София
Аз на 27 ще си посрещам наборката и поради тази причина съм за 20.
+1 моите момичета се прибират на 26.06, а 27-29.06 сме на вила с приятели

# 633
  • София
Добре де, маркирайте се за някои от другите дати. Или предложете нова. 19.06. и 25.06. са делнични.

# 634
  • София
Аз мога и за 19. и за 25. Simple Smile
Наборът по цял ден не излиза от стаята си. Не знам как ще оцелее след тази сесия:)). Сутринта в 7:00 отиде да потича в парка и после се залости и предупреди никой да не го търси за нищо.
Вчера реши да дръпне една мотивационна реч на сестра си относно ползите да учи медицина и тя наостри уши: “Гледай сега, според мен е прекрасно да завършиш медицина…Цял живот ще ходиш с кроксове”😂🤣

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 22:37 от Skiorche

# 635
  • София
Направо стана задача по комбинаторика А не може на дата 1, но може на дата 2, но пък В не може тогава Smiley Имаше ли някой от желаещите дето не може на 19.06, предложена от Скиорчето, един много хубав четвъртък, аз съм когато кажете.
А, на 19 Мандаринка има годишнина (абе няма да те караме да черпиш), не може без нея, тогава 25, една хубава юнска сряда ?

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 14:15 от bora

# 636
  • София
Аз не мога - в месечната коНдировка до Румъния ще съм, но действайте без мен.

# 637
Аз ще се отбележа и  за 19

# 638
  • София
Аз мога и за 19. и за 25. Simple Smile
Наборът по цял ден не излиза от стаята си. Не знам как ще оцелее след тази сесия:)). Сутринта в 7:00 отиде да потича в парка и после се залости и предупреди никой да не го търси за нищо.
Вчера реши да дръпне една мотивационна реч на сестра относно ползите да учи медицина и тя наостри уши: “Гледай сега, според мен е прекрасно да завършиш медицина…Цял живот ще ходиш с кроксове”😂🤣

Уникален е, липсва ми търлалящото по смях човече-емотикона.
 трябва да го покажа на младежа, въпреки че лекарските "обувки"/ чехли или каквото да им е името, не са толкова красиви колкото кроксовете.
Иначе и той се е спекъл за предстоящият изпит. От изброените дати не мога на 20ти, за другите май мога (нищо, че ако е на 19ти, ще са ми два поредни дни с пиене) и с удоволствие бих заместила Мандаринка с почерпката, ако му падне от плещите тоз' изпит.

# 639
  • София
Начинът за избор на дата е само като полезнете постовете със съответните дати.

# 640
  • В светлината на слънцето
Момичета, извън избора на дати, може ли едно питане. Препоръчайте моля, учител/курс за биология и химия. За близко дете е, което ще кандидатства медицина догодина.
Иначе аз на 25-и ще мога, на 19-и - не.

# 641
Матуристите, как сте относно резултатите? Чета ,че са обявени.

# 642
Излезнаха..Ми... много се подтиснах с този набор, дето повечето са супер отличници. Младежът ми е в категория, важното е да сме живи и здрави.😁Аз толкова му се зарадвах на резултатите, а като отворих в набора му..леле..тихо, по- добре, тихо...То там имаше със шест и на двете матури! Чудя се къде сме тръгнали, ама хайде..
То нито е да се похвалиш, нито да се оплачеш.
БЕЛ 4.83 -69 т. Писа ЛИС. Еми, не може да пише.Това е.
Държавен: Архитектура и Строителство 5.04
Това е Многооо добре за Строителния техникум.
МАТ 3.20- 34 т. ОПП
Тук просто ..какво е направил...много ме е яд.
Английски език 5.89 - 92 т.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 14:26 от Stanislavovamarina

# 643
Е, гледай на колко матури се е явил.
   Сипи си , ако иска да учи ,ще учи.

# 644
Аз мога за 19- ти. Не съм идвала досега, което го итчитам като загуба💕. На 25- ти ми приключва езиковия курс и не мога.

Общи условия

Активация на акаунт