Без притеснения и протичане с новите Pampers® Premium Care! Включете се в играта!

• 4 263
  • 104
  •   1
Отговори
# 60
Какъв е вашият опит, когато става въпрос за предпазване на бебешката кожа?
Редовен тоалет, нанасяне на подходяща козметика и въздушни бани след тоалет.

Намерихте ли идеалния начин да поддържате бебетата си сухи и щастливи, или все още сте в търсене на решение?
При моите деца ранното приучаване към гърне беше ключът за сухотата.

Споделете вашите съвети, тънкости и истории с други родители в коментар.
Разбира се, процесът беше дълъг и небезавариен и по време на преминаването ни през него използвахме големите номера памперси и гащички.

# 61
Докато стигнем до истината пробвахме много и различни пампреси от красиви по-красиви. НО качеството на Pampers няма никой друг. Всички останали протичат, кожата се зачервява. И сега се доверяваме само на Pampers

# 62
  • София
Честа смянана пелени , кожата по често да диша.

# 63
При нас честото слагане на гърне макар и само на 11.00 месеца работи. Когато нямаме възможност сменяме памперсите често.относно подсичането,времето по голо дупе помага много при нас

# 64
Пробвахме повечето видове памперси, но най-доволни останахме от памперсите на Pampers, също използваме на тяхната марка мокри кърпички. Доста често сменям памперса, а крем за подсичане слагам много рядко, защото за сега няма нужда.

# 65
Да, намерих го благодарение на памперс пелените, също така използвам и мокрите кърпи на марката. Единствено крема ми за пелени е на друга фирма, но мисля, че съм открила перфектната комбинация за моята жена.

# 66
Сменям често пелените на бебето, за да поддържам кожата чиста и суха. Измивам бебето на всяка смяна на памперс пелените и използвам крем против подсичане. Изключително доволна съм от Pampers.

# 67
С първото ми дете пробвах много марки пелени, докато не разбрах че за качество и сухо дупе мога изцяло да се доверя на Pampers. Сега с второто си дете категорично не правя никакви компромиси. Сме често пелени те, не ги пестя и нямам проблем с дупето. Но за всеки случай съм се запасила с една опаковка крем против подсичане.,която до момента стои все още нова.
Педиатъра ни не разрешава честа смяна на пелена през нощта, но моето спокойствие и на детето е в това дупето да е сухо и за това нямам проблеми и притеснения когато сменям и през нощта, ако се наложе.

# 68
  • Сливен
Знам, че е втори коментар, но попитах в темата "правила" и ми обясниха, че няма да се зачита коментара. Но все пак го пиша, не за играта, а за отзив. 😇

Та така - тъй като пелените на младежа бяха на свършване /а тази седмица 1 кашон в определена верига е на цена 44лв.😁/, се запътихме да закупим. Влизаме в магазина, аз естествено пазарувам първо нещата, които са преди щанда с марката на Pampers, а мъжа ми директно се запъти на там. Отивам след 5 минути и го виждам с учудена физиономия,и ми казва :"ама тези памперси/пелени, не са същите, които взехме предният път, няма от тях 🙄". А аз със широка усмивка му казвам :"така е, като нямаш профил в Бгмама и не си прочел, за новите пелени на Pampers 😁😁😁". Разбира се, самата аз не знаех, че са налични от Понеделник, точно новият модел, в тази верига магазини 😆.
Напълно съм съгласна, с мнението на първата съфорумка, която ги е изпробвала - по-тънки са, с нов дизайн, с" джоб" отзад и нещо което ми направи впечатление /ще го видите на снимките/. Отпред, сякаш "има" указание /сигурно за мъжете предполагам 😆🤣😂/, лепенките да са на равно разстояние/прекъснатите линии/. Качвам снимките и момичета - купувайте новите, няма да съжалявате. Днес младежа цял ден е като "шило във торба'' и няма протичане 👌👌👌.

Това е "джоба" :

# 69
Действително най-доброто решение е редовната и навременна смяна на пелените. И за двете ми деца съм използвала и защитен крем, особено в първите месеци.

# 70
Какъв е вашият опит, когато става въпрос за предпазване на бебешката кожа?
Моето дете е с атопичен дерматит и задължително трябват специални грижи.
Намерихте ли идеалния начин да поддържате бебетата си сухи и щастливи, или все още сте в търсене на решение?
Изролзваме Pampers Premium Care и редовна хигиена след всяка смяна под течаща вода и бебешки крем против подсичане. Разчитам на качествена козметика и се надявам с времето да отшуми този проблем.
Споделете вашите съвети, тънкости и истории с други родители в коментар. 
Редовна смяна на пелените, хидратиращи и подхранващи качествени продукти.

# 71
  • София
Честа смяна на памперса, миене след наакване и мазане с крем. Гледам да сведа до минимум употребата на мокри кърпи. От 3 месеца ползваме Памперс Премиум Кеър и съм много доволна. Не са пропускали досега.

# 72
Какъв е вашият опит, когато става въпрос за предпазване на бебешката кожа?Намерихте ли идеалния начин да поддържате бебетата си сухи и щастливи, или все още сте в търсене на решение? Споделете вашите съвети, тънкости и истории с други родители в коментар. 
Идеален начин може би не сме намерили, но най-добрият , който можахме. Сменяваме често, мием задължително, мажем с крем против подсичане и оставаме и без памперс. За съжаление още не сме го махнали, уж имахме прогрес, но всичко замина.

# 73
Новите пелени на Памперс са си попадение.

Ползваме пелените на Памперс почти от самото начало. В началото се опитахме да ползваме и други марки, но там положението беше доста плачевно и накрая все пак се върнахме на Памперс. Харесва ми това, че на всички размери имат индикатор за влажност,  което лично на мен ми е много полезно.

Някой в коментарите беше писал, че са по-меки и приятни на допир и аз да си призная в началото не бях усетила разликата, но после сравних с една стара пелена и да, наистина има разлика Flushed. При смяна на памперса кожата на детето е мека и най-важното суха, благодарение на така нареченото абсорбиращо ядро - Dermacomfort™.

Тъй като с моето дете вече си казваме, че слагаме гащи, а не памперс новите картинки са много забавни, защото приличат на коланче. Супер лесно се закопчават, не се отлепят (имали сме такива проблеми, незнайно как) и детето се чувства конфортно през деня.

Джобът Stop & Protect, който са добавили, също е супер полезен. Аз специално, когато детето ми беше по-малко (още незахранено) много усилено търсех такива пелени, защото редовно ми се случваше гръбчето да е оакано и коменарите на околните винаги бяха, че просто не е поставена както трябва пелената или този размер вече е малък, което не беше така. Тогава се опитвах да спася положението като нагъна задния край на пелена съвсем леко, така че да стане като джобче. Grin Не беше супер успешно, но горе долу успяваше да ми помогне. С новия джоб не мисля, че бих имала такива проблеми. В момента също има случаи, в които може да се случи инцидент, но откакто сме с новите пелени, не сме имали инциденти Innocent.

Като цяло в заключение мога да кажа, че съм изключително доволна от памперсите и не мисля да ги сменям, докато един ден не спрем да ползваме.

# 74
Ползваме само премиум кеър от раждането. Ами по-добри са от други, които опитахме, по-меки, по-плътни. Трябва се сменят често и всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт