Без притеснения и протичане с новите Pampers® Premium Care! Включете се в играта!

• 4 242
  • 104
  •   1
Отговори
# 90
Често сменям памперса и използвам качествени мокри кърпи и козметика.

# 91
Честа смяна на пелените,измиване при смяна,избягвам мокрите кърпи и добър козметичен крем.

# 92
Бебешката кожа е мека и много чувствителна, затова много трябва да се внимава, при избора на продукти. Честата смяна на памперса и ежедневното измиване на бебчето е първо правило.

# 93
Опитът ми е с две пораснали деца, като в момента чакаме трети номер, след около месец. И двете деца съм отгледала с Pampers premium care. Като добра рецепта бих казала честа смяна на пелените и подсушаване. Също можем да оставим кожата да подиша за известно време. Третиране с продукти против подсичане.

# 94
  • гр. Кюстендил
Какъв е вашият опит, когато става въпрос за предпазване на бебешката кожа? - използвах само и единствено подходяща козметика за бебе, заложих на българска такава. Като се наложи в един момент да използвам и специално за атопичен дерматит по препоръка на педиатър, но вече и като по-голямо детенце се върнахме към старата козметика и няма проблем. Също много рядко използвах мокри кърпи за дупето, имах ли възможност - под хладка течаща вода Simple Smile

Намерихте ли идеалния начин да поддържате бебетата си сухи и щастливи, или все още сте в търсене на решение? - използвах само и единствено пелените на Памперс като само сменях видовете, за да избера кой е подходящия. Бяха ни подарили торта от памперси с някакви от друга марка и реших просто да пробвам, еми на първата нощ положението беше мазало и ги махнах веднага Confounded  Лятото оставях бебока повече време по дупенце вкъщи, защото каквито и памперси да са, просто си запаряват и се виждаше, че бебчо е щастлив Heart

Споделете вашите съвети, тънкости и истории с други родители в коментар - на бебето не са му нужни някакви хипер луксозни, скъпи козметики и памперси, важно е да да качествени, създадени с грижа за бебешката кожа и наложили се на пазара - каквито са и Памперс! И разбира се Памперс са чудесни, но при първа възможност опитвах да уча детето вече да свиква и без тях Simple Smile

# 95
  • Плевен
Поддържането на суха кожа е в честото сменяне на пелените. След голяма нужда, ако сме вкъщи е задължително да измиването на дупето, след което намазвам с подходящо кремче, а ако сме навън използваме мокри кърпи Pampers.
От самото раждане използваме Pampers premium care и сме супер доволни, защото кожата на малчо е суха, а той се чувства добре.

# 96
Честа смяна на пелената! Не повече от 3 часа без сменена пелена. За най-лесно сменям просто преди всяко хранене. Ако е по голяма нужда по най-бързия начин смяна и измиване с вода. Винаги мажа дупето с лек крем против подсичане и използвам кърпички с 99% вода Pampers Aqua.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 17:27 от Papilio_

# 97
Използвах Памперс премиум кеър с първото си дете, използвам ги и сега. Останах най-доволна от тях. Често сменям пелените, което според мен е най-важното, използвам при нужда кремчета против подсичане. Не протичат през нощта, никога не са проявявали реакции децата ми към тях за разлика от други марки.

# 98
От самото раждане използвам Памперс, използвали сме и други от серията на Памперс, но тези Премиум Кеър за нас се оказаха най-добри.
Често сменям пелените, тоалет, нанасям течна пудра при подсичане.Задължително почиствам на течаща вода дупето.

# 99
  • Велико Търново
Използвам памперс премиум кер от раждането на бебето ми преди една година. Сменям често пелените, не използвам мокри кърпички при смяната им освен когато сме навън. Крем нанасям само при нужда и гледам основно под течаща вода да я оправям.

# 100
Не ползвам мокри кърпи! Само вода!
Стига да не сме навън и ситуацията да не го изисква.
Сменям често пелените.

Не съм ползвала Памперс преимиум кер

# 101
Честа смяна на пелени, почистване с мокри кърпи навън и оставяне дупето да диша вкъщи като сме.

# 102
Имам бебе на 4 месеца и от самото начало се доверявам на пелените на Памперс. Пробвала съм и други марки, но най-добре работят за нас Памперс премиум кеър. Като превенция против подсичане измивам детето редовно след изхождане, правим въздушни бани колкото е възможно по-често и ползваме крем против подсичане. Ако видя, че дупето се зачервява правя бани със смрадлика, което помага много.

# 103
  • София
Честа смяна на памперсите, отлично почистване и използване на био козметика.

# 104

Изтеглени са потребителите, които печелят пакет Pampers® Premium Care. Това са:

A_S_Y_77
Andji_1
Anninya
Denyyy
Muffin...

Честито!
Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 07.11. като упоменат, че са победители в играта на Pampers и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
- телефон за връзка

Не забравяйте да отбележите и желания от вас номер на пелените.

Благодарим на всички за участието в играта!

Общи условия

Активация на акаунт