Без притеснения и протичане с новите Pampers® Premium Care! Включете се в играта!

• 4 479
  • 104
  •   1
Отговори
# 75
Качествени пелени: Pampers® Premium Care ; козметика и честа смяна на пелената.
При всяка възможност и кожата да диша...

# 76
  • на последния етаж
Редовна смяна на пелените и употребата на качествена козметика.

# 77
Все още се боря със запазване на сухи дупета, още повече като започнаха да спят по цяла нощ. Слава Богу, нямаме проблеми със зачервявания поне.

# 78
Най-сигурният начин - честа смяна на пелените. Използвам и подходяща козметика, която прави "бариера" върху кожата, а също така винаги много добре подсушавам с мека кърпа след миене и/или ползване на мокри кърпи.

# 79
Грижата за нежната бебешка кожа е нещо, което предизвиква много въпроси у родителите. Всяко бебе е уникално, а и кожата му реагира различно на различни продукти и подходи.
С моят скромен опит, мога да споделя няколко съвета.
Редовната смяна на пелените е от ключово значение за избягване на подсичане. Много родители се опитват да сменят пелената на всеки 2-3 часа, особено ако бебето има чувствителна кожа. През нощта обикновено се използват пелени с повишена абсорбация, за да се избегне събуждане, но през деня честа смяна е важна.
Почистване с възможно най - натурални кърпички, или в най-добрия случай топла вода.
Превантивното използвам кремове против протичане.
Оставям  на бебето без пелени за кратки периоди, което е чудесен начин да се избегне подсичане и да се поддържа кожата здрава.
Пелените, на които съм заложила още от раждането са Pampera Premium Care. 100 %  комфорт и защита. В началото ползвахме  пелените, сега гащите. Изключително добре абсорбират и защитават бебешката кожа. Разбира се сме опитвали и други марки, но определено се различава ха с качеството.
Родителите имат различни подходи, но едно е сигурно – любовта и грижата, вложени в тези ежедневни ритуали, правят кожата на бебето здрава и щастлива.

# 80
Честа смяна на пелени нанасяне на бебешко олио и судокрем пру зачервяване. Използвам pampers active baby

# 81
Ползвам Premium care памперс от както съм родила моя син! Изключително доволна съм! Досега не се е случило да имаме пропускане или да остави следи по кожата на бебето ми! Не бих ги сменила. Такъв е и съвета ми към всички майки!

# 82
1.5 годишният ми опит е, че бебешката кожа НАИСТИНА е много деликатна и трябват специални грижи. Често сменям пелената, за да не се получи зачервяване. Ползвам крем против подсичане и почти винаги при смяната на пелената, измивам дупето с вода. Ползвам различни марки, вкл. Паммерс актив бейби. С момченце съм, което спи по корем през нощта и има сутрини, в които е мокър, защото пелената е пропуснала

# 83
Нежната бебешка кожа се поддържа най-добре с честа смяна на памперсите и оставяне на кожата на диша.
Марките памперси не сменям, използвам една и си караме с нея. Не обичам да експериментирам, тъй като това може да провокира контактна алергична реакция.
Добре е след всяко изхождане да се измива дупето, вместо да се ползват мокри кърпи.
Превантивно измивам с отвара от лайка, мажа с кремче доста често. Използвам такъв, но с цинк, когато е на лице подсичане или пък в големите горещини.

# 84
Имам опит с три различни марки пелени, сред които и серията Premium care на Pampers. Когато се роди синът ми, бях купила Pampers Premium care, първи размер. Бях доволна, инцидентно се е случвало да протичат, но няма какво да се лъжем - цената винаги е фактор при избора на продукти. Именно тогава тествах и две други марки, при което се сблъсках с 2 проблема - първият беше често протичане и то след не особено дълго носене, а вторият проблем беше, че ги усещах като не достатъчно еластични и съответно или стояха хлабави и протичаха, или когато ги затегнех - ставаха некомфортни след хранене на детето. Озадачаващо беше, макар и не особено голям проблем за мен, че индикаторът за влага не винаги посиняваше, при очевидно пълна пелена. И така пак се върнах на Pampers, но вече в размер 2.

Надявам се представител на Pampers да следи мненията във форума, понеже имам следния въпрос: Откривани ли са в българската магазинна мрежа фалшифицирани продукти? Има ли диверсификация по качество на продуктите под едно и също търговско наименование? Въпросите ми се коренят във факта, че от различни места съм купувала продукти с очевидно различно качество. Най-ясно се виждаше липсата на джобчето на гърба на пелената и липсата на еластичност на закрепващите лентички. При покупка на кашон с пелени вкъщи пристигна напълно обикновен кашон, само брандиран с марката. Съдържанието беше от 4 пакета с надпис Pampers на бяла основа и маркировка за размер и килограми на детето в долен ляв ъгъл - т.е. нищо общо с търговските снимки на пълноцветно отпечатан кашон с характерния синьо-зелен цвят и изображение на бебе. Но пък качеството на пелените беше екстра. За разлика от това, което съм купувала от хипермаркетите - чудесна опаковка и по-скоро съмнително съдържание. Предстои преминаване към размер 3 и от него вече имам 2 кашона - един пълноцветно отпечатан, закупен от хипермаркет и втори, който закупих от онлайн магазин и който мога да определя по-скоро като транспортна опаковка, а не търговска. Засега не съм ги отворила единствено по хигиенни съображения.

Колкото до зачервяването на кожата и подсичане - за щастие с такъв проблем не съм се сблъсквала. Понеже съм наплашена, често мажа щедро с крем срещу подсичане.

# 85
Решението е честа смяна на пелените!

# 86
Често сменяне на пелени, подходящ крем и памперси.

# 87
Задължително миене с вода и по-честа смяна на пелените.Също и кремчета против подсичане на бебешката кожа.

# 88
Моят опит с предпазване на бебешката кожа е следния:
При каката, с която САМО и ЕДИНСТВЕНО пелените Pampers® Premium Care ми помогнаха да нямаме проблеми с дупето, и с която ползвахме специални лосиони и кремове - схванах, че е много важно да заложиш на качеството. Защото цената си заслужава, като не трябва да даваш още пари за лекари или скъпа козметика.
Сега с второто ми дете си знам. Пелените Pampers® задължително, а Pampers® Premium Care когато нещата вече не са толкова приятни за бебето и хубаво кремче, за да не се подсича. 
А за щастието на бебето се грижа като сменям пелените когато е необходимо, за да не усеща тя дискомфорта. Така наистина е много щастливо бебе.
А за споделяне мога да кажа само едно, което и аз научих по странен начин - "Слушайте детето/бебето. Вие сте най-добрата майка, която то има. И няма как да сгрешите"
Така и правя. Гледам и слушам бебето какво иска и гледам да съм винаги подготвена, за да и го осигуря. На първо място винаги е защитата и сухото дупе Simple Smile

# 89
  • Лясковец
Често сменям памперса като оставям кожата да диша след всяка смяна,ползвам козметика за чувствителна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт