Без притеснения и протичане с новите Pampers® Premium Care! Включете се в играта!

• 4 473
  • 104
  •   1
Отговори
# 45
Имам две деца и при двете се доверих на Pampers и съм много доволна. Малката все още е на пелени. Сменям памперса на всеки 5 часа. Няма обриви, детето е спокойно. След всяко измиване нанасям бебешки крем против подсичане. Проблемът е през нощта, когато сменям памперса едва сутринта. Пълен е, но не е пропуснал.

# 46
Като баба имам възможност да приложа наученото от моите деца и при грижата за внучето. Памперсите трябва да се сменят редовно, особено при нацапване, да се ползват качествени такива, всеки път се почиства кожата на бебето добре и се нанася крем против подсичане.

# 47
Винаги мия дупето на бебето след като е акало,макар и вече да е на 1г и 10 месеца и да тежи,а аз съм бременна и ми е трудно да го мия,но не се отказвам,разбрала съм ,че след като е измит и добре подсушен кожата му е най-чиста. Често сменям памперса и след като е напишан, не чакам да се напълни до край,макар и наистина някои памперси да са много добри и да попиват много добре.

# 48
Сменям достатъчно често памперса и слагам винаги кремче. Доверявам се само на Pampers и не правя експерименти с други марки.

# 49
С бебе на 10 месеца сме и от всички всевъзможни марки пелени се убедих, че по-добри от Pampers*Premium Care, няма.
Сменям на три часа пелените, а ако малкия е направил голямата бела *, след това задължително отиваме да мием дупето.
Нанасям крем против подсичане вечер преди лягане като превантивна мярка.

# 50
Хигиената (поддържане и измиване) и редовната смяна на пелените са от изключително значение. В допълнение със специална грижа за кожата (използване на подходяща козметика).

# 51
Бебешката кожа я поддържам единствено със смяна на памперси, подмиване, старателно подсушаване и мазане с подходящ продукт. И то не на всяка смяна. Старая се и поне за малко да оставя дупенцето голо, когато имам възможност. А и ползвам едни и същи памперси още от раждането(точно премиум кеър, но с джобче още не съм виждала) не си правя експерименти да сменям марки.

# 52
Определено добра хигиена, честа смяха на пелени и крем против подсичане след всяка смяна на пелени.
Използваме именно тази серия на марката и сме доволни.

# 53
Какъв е вашият опит, когато става въпрос за предпазване на бебешката кожа?
 Честа смяна на пелените, измиване и добре подсушено. Разбира се и марката на памперсите винаги Premium Care!

Намерихте ли идеалния начин да поддържате бебетата си сухи и щастливи, или все още сте в търсене на решение?
Да, когато е сменен памперса и бебето е нахранено, се чувства щастливо.

Споделете вашите съвети, тънкости и истории с други родители в коментар.  

Любов , грижа и много търпение, децата растът бързо и всички трудности се забравят.

# 54
Здравейте. Изключително щастлива съм, че имах възможността да тествам новите Pampers® Premium Care на моето момче.
От раждането му използвам само пелени Pampers, но тези надминаха очакванията ми. Тествахме номер 4. Отличителна характеристика на новите Premium Care е джобът Stop & Protect, който предотвратява протичането откъм гръбчето, Детето ми е изключително активно, върви, бяга и за мен това е от голямо значение.
Pampers® Premium Care осигурява до 12 часа спокоен сън за момчето ми без да има мокри дрехи по време на спане.
Други отличителни характеристики са :
● Удобна за пъпчето форма
 ● Еластични лентички за закопчаване
 ● Индикатор за влажност - сигнализира кога е необходимо да смените пелената, чудесно решение за да не будим бебето
 ● Изключително мека и дишаща тъкан
 ● Меки и еластични маншети за крачетата
 ● Абсорбиращо ядро - Dermacomfort™ и абсорбиращото ядро поемат незабавно влагата и поддържат кожата на бебето суха и защитена
Радвам се, че открих пелените Pampers® Premium Care и съм спокойна, че повече няма да има мокра и раздразнена кожа.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 21:46 от vils88

# 55
Привет! Още от раждането на баткото и сега с малкото ни бебе, използваме Памперс Премиум Кеър. Изключително доволна съм, защото бебето е сухичко и кожата му е мека и нежна. Имам положителен опит и съм доволна от комбинацията на пелените Памперс и крем за дупе на Бепантен. След всяка смяна на памперса мия дупенцето или използвам кърпички само на водна основа .сменям пеленките често, след всяко хранене и винаги взимам номера, който отговаря още за минимума килограми, а не чакам да качи повече и да сменя номера.

# 56
Имам три деца. Едното е на 4 месеца.
Високо ниво на хигиена, честа смяна на памперса, добре подсушено, подходящ крем спрямо нуждите на бебето. И най-важно качествени пелени.

# 57
С първата ми дъщеря пробвах различни пелени, мазах всички кремове, кожата постоянно беше подсечена и се стигаше до рани. С втората ми дъщеря използвам само гащичките на Pampers , често ги сменяме и слагам много пудра.

# 58
  • Пловдив
Все още нямам опит с пелени, но след около два месеца, живот и здраве, и това ще се случи 😊

# 59
След като пробвах 3-4 вида памперси определено установих, че качествения памперс е незаменим за осигуряване на суха кожа без подсичане и предпазване от протичане. Смело мога да заявя, че Pampers Premium Care са единствените памперси, които не са протекли при моето момиче. Освен това дори когато се напълнят попиват добре и не стоят така влажни както по-обикновените памперси. Така че моята тайна е: Pampers Premium Care + качествени мокри кърпи + качествена козметика при смяна на пелени + измиване на дупето при нацапани памперси. След измиване или обработка с мокра кърпа оставям кожата да подиша няколко минути.

Общи условия

Активация на акаунт