Без притеснения и протичане с новите Pampers® Premium Care! Включете се в играта!

• 4 473
  • 104
  •   1
Отговори
# 30
Това определено е всекидневно предизвикателство.Винаги измувам и подсушавам добре зоната,за да не задържа влага,при подсичане използвам олио и се доверявам на пелените Памперс .

# 31
Доброто състояние на кожата на бебето е изключително важно за неговия комфорт, затова аз често сменям памперса като първо почиствам с мокра кърпичка, подсушавам с бебешки тампони, 1-2 пъти в деня мажа с крем против подсичане и най-важното използвам памперсите на Pampers, тъй като при тях нищо не протича отстрани, няма неприятна миризма и са много, много качествени.

# 32
И с първото ми дете преди 15 години и сега с второто ми,което е на месец и половина съм заложила на Pampers.Не съм и пробвала други никога,но щом Памперс му понасят и е доволен и той,не виждам причина да ги заменям с други
За чиста суха и здрава кожа съм се доверила само на тези пелени.Честа смяна и забърсване с кърпичките на Памперс при нас действаше страхотно,без да е нужно мазане с каквото и да било
Pampers Premium Care са Страхотни

# 33
Предпазвам кожата на бебето с нанасяне на крем против подсичане и с честа смяна на памперса. Каквито и пелени да ползвам, съм останала най-доволна от марката Pampers.

# 34
Какъв е вашият опит, когато става въпрос за предпазване на бебешката кожа?
Предпазването на бебешката кожа е голямо предизикателство. Необходими са внимателна грижа, хубаво подсушаване и подходящ крем.

Намерихте ли идеалния начин да поддържате бебетата си сухи и щастливи, или все още сте в търсене на решение?
Формула, която работи при моето дете е честа смяна на пелените, измиване с вода, нанасяне на подходящ крем за поддържане на кожата и качествени пелени.

Споделете вашите съвети, тънкости и истории с други родители в коментар.
Използвала съм пелени, а в момента и гащички на Pampers. Всяка проба в друга марка не беше никак сполулива - едни твърди, едни пропускат и т.н. Не експериментирам повече и за мен най-доброто за моето дете е пелена Pampers, хубав крем за превенция на подсичане и най-важното, което съм установила е, пелените/гащите да са точния размер и тогава няма протичане. 🙂

# 35
Сменям памперса винаги когато усетя, че е мокър! Избърсвам с мокра кърпа от напишканото и оставям кожата да подиша малко. През нощта използвам памперс гащички, понеже моето дете не спира да се върти и с обикновен памперс доста често имаше пропуски. За моя радост не е имало сериозни зачервявания по нежната кожа под памперса. Мажа превантивно с тънък слой ежедневен крем против подсичане вечер преди лягане.

# 36
Честата смяна на пелените, както и изборът на подходящи пелени, са важни. Кремове против подсичане използвам в минимални количества, защото според мен именно те могат да направят кожата по-чувствителна. 🙂

# 37
Опитвам се да предпазвам чувствителната бебешка кожа като мажа редовно с крем против подсичане.
Идеалния начин за чиста и суха бебешка кожа е измиване на дупето след всяко сменяне на памперсите, както и използване на качествени и доказани памперси.

# 38
Да, смятам че е предизвикателство Simple Smile
Качествените пелени са неизменна част за едно щастливо бебе. А когато бебето е щастливо, майката също е възнаградена от поетите от нея грижи. Затова изборът на пелени е много важно решение

# 39
Предизвикателство беше докато не открихме естествената бебешка хигиена Simple Smile Памперс премиум кеър беше изборът ни от раждането на детето и не е имало ден, в който дупето да не е поне веднъж с такъв. Минахме и през многократни пелени, но през нощта беше с Памперс Simple Smile

При моето дете помагаше повече време по голо дупе и използване на щадящ крем - без алкохол и с много малко цинк. Почти никакви мокри кърпички, още по-малко с алкохол, парфюм, сапун. Кърпичките, които използвахме също бяха на памперс - акуа Simple Smile

# 40
Аз също ги използвам за Емирлина тя е на 5 месеца. Виждала съм доста хора да купуват от тези памперси.

# 41
  • Пловдив
Редовна смяна на памперсите, миене на дупето след това и памперс, подходящ за килограмите на детето.

# 42
Имам момиче и момче. Едното дете беше с "гривнички", а другото с тънки крачета. Пробвах различни видове пелени, за да напасна коя кройка би била най-подходящя.
Моите деца бяха на кърма и акаха често. Имах ли на удобно мивка, задължително ги миех. По-хигиенично ми е спрямо използването на мокри кърпи.

# 43
  • София
Поддържам кожата суха с честа смяна на пелените. При всяка смяна нанасям бебешки крем, който  да хидратира кожата, защото тази зона е често пренебрегвана. По този начин не съм стигала до кремове за подсичане и кожата е здрава и мека.

# 44
Честа смяна на памперсите ,измиване ,слагане на бебешки крем за хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт