Без притеснения и протичане с новите Pampers® Premium Care! Включете се в играта!

• 4 247
  • 104
  •   1
Отговори
# 15
  • Сливен
Тъй като за пръв път станах майка, преди 10 месеца/първескиня май се казваше 😁/, мога да споделя следните неща.
-Още от болницата използвам за бебето, продуктите на Pampers. Там ми показаха как се слагат, как се сменят/макар че предварително се бях запознала с нещата /. Благодарение  на снаха ми разбрах, за тази "вълшебна лента", която се показва, когато памперса е напишкан.
-Честото сменяне на памперсите, било то гащички или пелени, е много важно, както и добрата хигиена.
-След "голяма нужда" винаги измивам в банята с вода, като оставям кожата от време на време да "диша".
-За кремовете, които се използват в зоната на памперсите - слагам, когато преценя и когато мисля че има нужда.
-Използвала съм и гащичките - също добре се приемат, като при тях няма опасност от изхлузване.
Като цяло, бих препоръчала марката на всяка една бъдеща майка, на която й предстои първо раждане.  😇🫶👌

# 16
  • София
Какъв е вашият опит, когато става въпрос за предпазване на бебешката кожа? Намерихте ли идеалния начин да поддържате бебетата си сухи и щастливи, или все още сте в търсене на решение?
Редовна смяна на пелената, старателно почистване на кожата, нанасяне на подходящ крем, правилно поставяне на пелената за да е удобно и комфортно на бебето.
Споделете вашите съвети, тънкости и истории с други родители в коментар.
Моят съвет е редовно да се следи и проверява пелената и при нужда веднага да се сменя. Да се ползва подходяща козметика - по-силна или по-лека формула, в зависимост от състоянието на кожата в момента.

# 17
Като родители, предизвикателствата при предпазването на бебешката кожа могат да бъдат разнообразни.Старая се да използвам качествени, дишащи памперси, които предотвратяват навлизането на влага в кожата.
Опитам се да сменям памперсите на всеки 2-3 часа, или веднага след изхождане за да минимизирам контакта с влага и дразнители.
Нанасям крем с цинк или специален бебешки крем. Избирам козметика, съобразена с нуждите на бебешката кожа. И дори нещо да ми е препоръчано и използвано от мои близки, все пак всичко деца са различни и наблюдавам как реагира кожата му на нови продукти.

# 18
Единствените памперси, които ползваме за нашия мъник са Премиум кеър, от деня на изписването. Пробвах какви ли не други марки, това е най-добрата за нас. Нямаме никакви проблеми с подсичане.

# 19
Какъв е вашият опит, когато става въпрос за предпазване на бебешката кожа?
Имам 3 деца, считам опита си за богат Grinning

Намерихте ли идеалния начин да поддържате бебетата си сухи и щастливи, или все още сте в търсене на решение?
Да, рядко имаме проблеми в областта на памперса.

Редовна смяна на пелените и хигиена, използването на линимент променя играта.

# 20
За да бъде сухо бебето съм забелязала, че пелената първо, трябва да бъде точният размер и второ, да не се оставя прекалено дълго с нея. Подходящи продукти за почистване и измиване както и за омазняване. Това е 😉

# 21
Използване на крем в цялата зона под пелената - имам си набелязан и той се справя прекрасно със задачата си. Без мокри кърпи, а миене с чиста вода и бебешки продукт с високо качество. Добре подбрани пелени и, при възможност и добро желание, изхождане на бебето извън пелената. След като започне да сяда детето, да започне приучването на гърне.

# 22
И двете си деца отгледах с вашата марка,в началото обаче големият се оказа с проблемна кожа,сменях няколко вида пелени и кремове,докато намеря най-подходящото за него.
Намерихте ли идеалния начин да поддържате бебетата си сухи и щастливи, или все още сте в търсене на решение?
Немерих баланса за всеки един от двамата индивидуално,всяко дете е различно,с различни нужди и потребности.
Съветът,който винаги давам питайки ме е,доверете се и се водете по детето.За абсолютно всичко.От храненето,до поведението му спрямо другите хора,до готовността му да учи и усвоява нови умения.Разбира се,това ми е коствало доста грешки докато го осъзная.

# 23
Намерихте ли идеалния начин да поддържате бебетата си сухи и щастливи, или все още сте в търсене на решение? Споделете вашите съвети, тънкости и истории с други родители в коментар. 

Това, което правя, е да оставям детето известно време без памперс, както и да използвам качествени кремове и памперси. Имахме неприятно подсичане и наситина беше сериозен проблем.

# 24
Честата смяна на памперса и измиването на дупето преди това не позволява подсичане, или се случва много рядко. Залагаме на Памперс, без компромис. През лятото се стремим поне веднъж на ден да не поставяме памперс, за да предотвратим запарване. Ползваме мокри кърпи и, ако се наложи, крем против подсичане.

# 25
От първият ден на раждането ползваме памперси Pampers Premium Care и съм изключително доволна! Никога не се е случвало да се намокри бебето или да се подсече. Веднъж ми се наложи да сложа памперс от друга марка, веднага излязоха пъпчици и пропусна. Парите си заслужават, имам винаги сухо бебче!

# 26
На първо място бих посъветвала честа смяна на пелените. На второ- миене с вода при ходене по голяма нужда. И трето- миене с тампончета с преварена вода при малка нужда.
Да, за мен пелените на Pampers premium care осигуряват максимално сухо време за бебчо без протичане. Които и други пелени да съм ползвала памперс осигуряват най- голяма защита при движение и особено нощем.

# 27
Често сменяне на памперсите, подсушаване без използване на мокри кърпи, измиване винаги при необходимост, добра хидратация и пелените на Памперс Премиум.

# 28
  • Другата България
Моето решение за поддържане на деликатната бебешка кожа е честата смяна на пелени и използване на качествена козметика за подсичане при нужда. Доверявам се на Pampers Premium Care от първия ден, тъй като наистина предпазват от протичане, както и от обриви и раздразнения.
Разбира се, след всяка смяна на памперса следва да се спазва и добра хигиена, както и често измиване на бебето.
Включително и подходяща за целта хидратация.

# 29
Опита ми  е свързан с често сменяне на пелените, използване на качествен крем против подсичане, лосион и спазване на отлична хигиена. Много съм доволна от Памперс премиум кеър,  основно тях купувам.

Общи условия

Активация на акаунт