Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 61 080
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
Привет! Да попитам,този препарат ли ставаше за почистване на бебешки съдове?

# 526
На ultra sensitive преди имаше картинка с бебе. Може би той е по-подходящ.

# 527
Благодаря ♥️

# 528

Вижте днес в Нотино за тези свещи. Това е моята марка с дървения фитил (WoodWick). Имат и отстъпка.

# 529
днес купих адвент календар на балея
имах талон за календари и талон за 20% отстъпка (направени 700 лв)
продавачката чука сума ти време с маникюра по екрана и съм убедена, че ръчно махна талона за -20%

# 530
Бубанка, на бележката колко намаления са отразени? На самите талони би трябвало да пише дали се комбинират.

# 531
днес купих адвент календар на балея
имах талон за календари и талон за 20% отстъпка (направени 700 лв)
продавачката чука сума ти време с маникюра по екрана и съм убедена, че ръчно махна талона за -20%
Писах в другата тема, но снощи служителка искаше да ми скролва по екрана да види дали не е скрийншот, аз не позволих, влязох и излязох от приложението, пак проявяваше желания да ми пипа телефона.. не знам какво им става

# 532
Слава Богу на магазина в който ходя момичетата са изключително любезни.
И се радвам ,че е така ,защото иначе трябва да ходя до центъра ,а мола е точно срещу нас. Пресичам и съм в който магазин си поискам. Дано да остане така както до сега.

Момичета ,препоръчайте ми гъбички за миене на съдове от ДМ ,които не се разпадат за три дни.

# 533
# 534
# 535
Аз ползвам тези и съм много доволна

# 536
От години ползвам само тези гъби на Фино, но не знам има ли ги в ДМ. В приложението на Кауфланд имаше талон за 2 опаковки на цената на една:

# 537
  • При децата ми
Още един глас за гъбите на Fino. Много съм доволна.

# 538
  • оттам, откъдето започва България
С гъбите ФИНО съм заредена като за война. Smiley Любими са ми.
В Кауфланд сега са много изгодни.

# 539
Бубанка, на бележката колко намаления са отразени? На самите талони би трябвало да пише дали се комбинират.

само едно и липсва само един талон
но да, сега прочетох, че тези -20% не се комбинират с други - жалко - но все още съм убедена, че го направи ръчно, а не беше автоматично
отворих всички прозорчета - как да издържа по едно на ден?!? Grinning - 23 минита козметика и една малка четка за коса в празнични опаковки - имаше гъдел и съм доволна, да видим колко от тях ще ползвам и как ще различа коя е обичайната опаковка, ако нещо ми хареса Grinning

Общи условия

Активация на акаунт