Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 61 056
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
A kak oтвори всички прозорчета? На мен ми дава, че изненадата не е активна.

# 541
Сигурно има предвид за календара на balea в кутията

# 542
физическия адвент календар имам предвид

освен това кутията му е много голяма и няма къде да я държа

# 543
Аз вчера пазарувах и комбинирах талони - намаление 20% парфюми и 3 лв. отстъпка за направена предишна покупка. Касиерката ми показа на екрана какво е отчело, всичко се виждаше - и двете намаления + още минус 15% за продукт на Балеа. Много са любезни при нас (Овча купел), непрекъснато подканят да се ползва приложението.

# 544
Ако се направи онлайн поръчка сигурно ще начисли всички активни талони (нали няма кой да ги махне). Следващия път пробвай така Simple Smile

# 545
Писах в другата тема, но снощи служителка искаше да ми скролва по екрана да види дали не е скрийншот, аз не позволих, влязох и излязох от приложението, пак проявяваше желания да ми пипа телефона.. не знам какво им става
В кой филиал е това? И аз имах подобно преживяване в ДМ.

# 546
Писах в другата тема, но снощи служителка искаше да ми скролва по екрана да види дали не е скрийншот, аз не позволих, влязох и излязох от приложението, пак проявяваше желания да ми пипа телефона.. не знам какво им става
В кой филиал е това? И аз имах подобно преживяване в ДМ.
Пловдив, този който е на Менделеев. Днес със сестра ми, същия филм, пазаруваме от там, защото живеем и работим в голяма близост.

# 547
  • Deutschland
Надявам се да не си замълчала? Скрийшотовете не са забранени. В Пловдив обикновено обикалям други магазини, ДМ не, защото от тук си вземам за България неща от техните марки.

# 548
Фрау, те отдавна повтаряха, че са забранени, но си минаваха. Наскоро потребителка се оплака, че си е пазарувала със скрийншота и не се е трупало нищо, защото баркодът е динамичен и на определен период се променя.

Но пипането на телефона и аз не бих позволила.

# 549
Как ще се трупа от скрийншот? Той е обвързан с чужд профил, ще се трупа на подарилия го, не на този, който пазарува с него.

# 550
  • Deutschland
Точно. Точките или каквото е там се трупат на подарилият.
Не разбирам защо при вас са забранени скрийншотовете. Аз примерно имам куп неща в телефона и не искам да качвам нови приложения. За всеки магазин ако трябва леле, леле.

# 551
Жената каза, че е пазарувала със скрийншота на собствения си профил, защото телефонът и вече не поддържал приложението но ДМ.

# 552
А как е направила скрийншот без актуално приложение?

# 553
А как е направила скрийншот без актуално приложение?
Влизаш на телефон на познат снимаш, излизаш. После той си влиза с неговия профил. Фасулско. Така съм им наснимал на много познати. Даже разпечатано и ламинирано. Не говорим конкретно за ДМ, а за всички дето имат код в приложението, а нямат пластики или няколко ползват едно приложение.

# 554
  • 🌊
Ние сме го правили само веднъж, но може разковничето да е, че скрийншота беше правен максимум с 15 минути разлика и беше добре осветен.

Общи условия

Активация на акаунт